Ankarada optimum whey satan yer var mı?
bugun yeni partiden cilekli aldim.adam dedi bu eski serilerden farkli daha gun gelmis .arkasinda 16.02.2012 tarihli izni ile amerika birlesik devletlerinden ithal edilmis diye bi yazi var.acaba gercekten amerikan versiyonumu bu.eski optimumlarda arkadada boyle birsey yaziyormu
Slmlar ,bu spora başladığımdan beri bu ürünü kullanıyorum.Yaklaşık 5-6 tane 5 lbs likten bitti.İlk aldığım Kıbrıstandı,ikincisi Türkiye ve diğerlerini bizzat Dubai ve Amerikadan aldım şunu farkettimki Türkiyeden aldığımızda bol bol kakao içiyoruz.Yani Yurtdışından aldıklarım koku,renk ve tat olarak çok farklıydı ve sıvıyla daha zor karışıyorlardı,sanırım bunun nedenide buradakilerin ham maddesinin içerisine daha fazla kakao koyulması,malum 10 kutu yerine 12-13 kutu çıkması olabilir.Nedersiniz arkadaşlar ?
Slmlar ,bu spora başladığımdan beri bu ürünü kullanıyorum.Yaklaşık 5-6 tane 5 lbs likten bitti.İlk aldığım Kıbrıstandı,ikincisi Türkiye ve diğerlerini bizzat Dubai ve Amerikadan aldım şunu farkettimki Türkiyeden aldığımızda bol bol kakao içiyoruz.Yani Yurtdışından aldıklarım koku,renk ve tat olarak çok farklıydı ve sıvıyla daha zor karışıyorlardı,sanırım bunun nedenide buradakilerin ham maddesinin içerisine daha fazla kakao koyulması,malum 10 kutu yerine 12-13 kutu çıkması olabilir.Nedersiniz arkadaşlar ?
arkadaslar ürünü bugün teslim aldım ama bişey dikkatimi cekti üstünde "%100" yazısını syah bantla kapatmıslar bu ne demek oluyor bi fikri olan varmı ?
Arkadaşlar ben bu sporu 2 aydır yapıyorum. Adaptasyon bitti ağırlık çalışmaya başladım bu ürünü almayı düşünüyorum. Fakat 30,40 sayfa yorum okumama rağmen karar veremedim yok mu bu ürünü kullanıp ta şu işime yaradı, protein ihtiyacı mı karşıladı diyen ? Beslenmeme dikkat ediyorum. Sabahları 4 yumurta öğlene doğru 3 haşlanmış patates idman dan 1 saat önce 1 muz yiyorum idman hemen sonra salonda satılan weider power whey alıyorum akşamları da duruma göre ton balığı yada tavuk yiyorum. Ve dediğim gibi bu ürünü almayı düşünüyorum bana bir yol gösterseniz ?
benim teslim aldığım üründe aynı şekilde soru işaretleri oluşmadı değil kafamda bide hiç protein tozuna da benzememekte çilekli kullanmadığım için bana öyle geliyo olabilir. ayrıca çilek aromalı 80 servis diye biliyorum ben kutuda 77 yazmakta benmi yalnıs hatırlıyorum yurtdışı ambalajlarda 80 di galiba.