Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Merhaba, Universal Aminos %100 beef kullanıyorum. 86 Kiloyum body' e yeni başladım zayıflamak ve fit bir vicudum olsun istiyorum. Amino asitin yanında destek amaçlı alabileceğim ilaç vs. varmı bu konuda hiçbir bilgim yok. Teşekkürler

whey gold 5lbs kullaniyorum, antrenman sonrasi olusan kas agrilasi kesildi, iciminde ve sonrasinda herhangi bir problem yasamadim, uzun vadede kas degisimini yazicam, 3 ayda rambo olmayi beklemeyin :)

ben bu ürünü kullandım arkadaşlar herkez tadı güzel diye ürünü övmüş fakat burada tadından daha çok ne kadar fayda sağladığı onemlı.. bana herhangi bir faydası olmadı bılgınız olsun..

bugun yeni partiden cilekli aldim.adam dedi bu eski serilerden farkli daha gun gelmis .arkasinda 16.02.2012 tarihli izni ile amerika birlesik devletlerinden ithal edilmis diye bi yazi var.acaba gercekten amerikan versiyonumu bu.eski optimumlarda arkadada boyle birsey yaziyormu

bugun yeni partiden cilekli aldim.adam dedi bu eski serilerden farkli daha gun gelmis .arkasinda 16.02.2012 tarihli izni ile amerika birlesik devletlerinden ithal edilmis diye bi yazi var.acaba gercekten amerikan versiyonumu bu.eski optimumlarda arkadada boyle birsey yaziyormu

Benim Çilek-Muz aromalıda "... izniyle İngiltere'den ithal edilmiştir." yazıyor. en son satılan 2 aroma daha TR'de yeni satışa sunuldu. Umarım Rocky Road aromalısını da getirirler.

Slmlar ,bu spora başladığımdan beri bu ürünü kullanıyorum.Yaklaşık 5-6 tane 5 lbs likten bitti.İlk aldığım Kıbrıstandı,ikincisi Türkiye ve diğerlerini bizzat Dubai ve Amerikadan aldım şunu farkettimki Türkiyeden aldığımızda bol bol kakao içiyoruz.Yani Yurtdışından aldıklarım koku,renk ve tat olarak çok farklıydı ve sıvıyla daha zor karışıyorlardı,sanırım bunun nedenide buradakilerin ham maddesinin içerisine daha fazla kakao koyulması,malum 10 kutu yerine 12-13 kutu çıkması olabilir.Nedersiniz arkadaşlar ?

Slmlar ,bu spora başladığımdan beri bu ürünü kullanıyorum.Yaklaşık 5-6 tane 5 lbs likten bitti.İlk aldığım Kıbrıstandı,ikincisi Türkiye ve diğerlerini bizzat Dubai ve Amerikadan aldım şunu farkettimki Türkiyeden aldığımızda bol bol kakao içiyoruz.Yani Yurtdışından aldıklarım koku,renk ve tat olarak çok farklıydı ve sıvıyla daha zor karışıyorlardı,sanırım bunun nedenide buradakilerin ham maddesinin içerisine daha fazla kakao koyulması,malum 10 kutu yerine 12-13 kutu çıkması olabilir.Nedersiniz arkadaşlar ?

peki etki olarak aralarında gözle görünür bi fark oldu mu?

Bana kalırsa çok da kötü düşünmemek gerek. Neticede TR'ye özel diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Neticede İngiltere'de üretiliyor ve oradan ithal ediliyor.

Orada üretilmesinin sebebi de benim fikrim nakliye. Neticede kıtalar arası nakliyattan daha uygun olacağından Avrupa'ya üretim yeri açmışlar hepsi bu.

Damak tadında da farklar olması normal karşılanmalı. Neticede Avrupa insanı ile ABD insanının elbet damak tadında fark olacaktır.

Gözle görülür bir etki yaptı veya yapmadı diyemem, tek kullandığım suplement bu değil,kombinasyondaki bir element.Bu sayfada Tr deki ve yurtdışındaki aynı markanın farklılık gösterdiğinden bahsetmiş arkadaşlar ,bende tecrübemi paylaşmak istedim ve Tr den aldıklarım ciddi anlamda lezzetli idi Nesquick gibi falan yani.Sonuçta protein oranı kutunun üzerinde yazan olsa gerek hoş kutularda birbirinden farklı,sadece şahsi yorumum Tr den almam artık belkide psikolojik.
Kolay gelsin ...

arkadaslar ürünü bugün teslim aldım ama bişey dikkatimi cekti üstünde "%100" yazısını syah bantla kapatmıslar bu ne demek oluyor bi fikri olan varmı ?

arkadaslar ürünü bugün teslim aldım ama bişey dikkatimi cekti üstünde "%100" yazısını syah bantla kapatmıslar bu ne demek oluyor bi fikri olan varmı ?

benim teslim aldığım üründe aynı şekilde soru işaretleri oluşmadı değil kafamda bide hiç protein tozuna da benzememekte çilekli kullanmadığım için bana öyle geliyo olabilir. ayrıca çilek aromalı 80 servis diye biliyorum ben kutuda 77 yazmakta benmi yalnıs hatırlıyorum yurtdışı ambalajlarda 80 di galiba.

arkadaşlar lütfen yardım. haftada 4 gün BB yapıyorum..bu ürünleri dinlenme günlerinde kullanıcakmıyım.ikincisi antremandan önce ve sonra kaçar kaşık toz koyucam kaba.artı gece yatmadan içmelimiyim.lütfen cevap ..

Arkadaşlar ben bu sporu 2 aydır yapıyorum. Adaptasyon bitti ağırlık çalışmaya başladım bu ürünü almayı düşünüyorum. Fakat 30,40 sayfa yorum okumama rağmen karar veremedim yok mu bu ürünü kullanıp ta şu işime yaradı, protein ihtiyacı mı karşıladı diyen ? Beslenmeme dikkat ediyorum. Sabahları 4 yumurta öğlene doğru 3 haşlanmış patates idman dan 1 saat önce 1 muz yiyorum idman hemen sonra salonda satılan weider power whey alıyorum akşamları da duruma göre ton balığı yada tavuk yiyorum. Ve dediğim gibi bu ürünü almayı düşünüyorum bana bir yol gösterseniz ?

Arkadaşlar ben bu sporu 2 aydır yapıyorum. Adaptasyon bitti ağırlık çalışmaya başladım bu ürünü almayı düşünüyorum. Fakat 30,40 sayfa yorum okumama rağmen karar veremedim yok mu bu ürünü kullanıp ta şu işime yaradı, protein ihtiyacı mı karşıladı diyen ? Beslenmeme dikkat ediyorum. Sabahları 4 yumurta öğlene doğru 3 haşlanmış patates idman dan 1 saat önce 1 muz yiyorum idman hemen sonra salonda satılan weider power whey alıyorum akşamları da duruma göre ton balığı yada tavuk yiyorum. Ve dediğim gibi bu ürünü almayı düşünüyorum bana bir yol gösterseniz ?

Optimum whey kaliteli bir whey protein markası. bir ölçekte 24 g protein almış oluyorsun bünyene. Whey proteini kana en hızlı karışan protein, yani kullanma amacımız antrenmandan sonra vücut aç kalmasın katabolizmayı engelleyelim vücudun protein isteğini hızlı bir şekilde karşılayalım die kullanıyoruz.Ekstra olarak günlük protein ihtiyacını karşılayamadığını düşündüğün zaman ara öğün olarak ta alabilirsin.Salondaki weider whey de de olay aynı ha kendi supplementim olsun dersen çekinmeden al :D

Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Kendi supplementim olsun ve zarara girmeyelim diye almak istiyorum bu ürünü. Yorumlar hep iyi yönde fakat arada bir kötü yorum çıkıyor ve kafası karışıyor insanın. Kullanım şekli içinde iyi beslendiğimi düşünüyorum zaten beslenmeme vakit ayırabiliyorum.

Antremandan hemen sonra 1 ölçek ve sabah kalktığım gibi yarım ölçek almayı düşnüyorum cimriyimdir biraz :D

Son düzenleme:
benim teslim aldığım üründe aynı şekilde soru işaretleri oluşmadı değil kafamda bide hiç protein tozuna da benzememekte çilekli kullanmadığım için bana öyle geliyo olabilir. ayrıca çilek aromalı 80 servis diye biliyorum ben kutuda 77 yazmakta benmi yalnıs hatırlıyorum yurtdışı ambalajlarda 80 di galiba.

Ölçek hesabı aromaya göre değişiyor. Çilek-Muz 75 ölçek iken Çilek aromalısı 80 ölçek.

tat olarak değerlendirme yapayım alacaklara

mocha capuccino aroması gerçekten şahane sütle müthiş, suylada güzel, kokusu çok güzel

karamel aroması sütle iyi , suyla idare eder. karamel kokusu var güzel

kapuçinolusunu zevk için içiyodum günde 3-4 ölçek karamelli öyle değil ekonomik olsun fazla içmiyim diyosan karamelli al :D

Suan bira bardagina kahve ve cappicino oprimum whey koydum iciyorum boyle bi tat olamaz almayin 15 gune biter :) salona bunu icmek icon gidiyorum yahu .d

Back
Yukarı