Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar,son 1 aydır L-carnite kullanarak çok büyük yağ kütlesi yaktım,87 olan kilomu 78e kadar düşürdüm,çok ii beslenmeyle ve normalde de hep yaptğım haftanın 2 gunu basketbol,4 gunu fitnessla..şimdi 2.aya geçicem ve artık basmanın zamanı geldi.optimum 5 lbs tozu artı yine optimumun 300 gramlık kretinini alıcam yarın,kime sorduysam,sabah bir ölçek,antremandan önce ve sonra 2'şer ölçek olmak üzere,günde 5 ölçek al dediler.fitness yapmadğm gunlerde de sadece sabah aç karna 1 ölçek iç dediler.bu tamamda keratini nasıl alıyım o zaman ? antreman öncesi ve sonrası yapcağım karışıma 1'er ölçekte kretin mi karıştırıyım ? bu konuda yardımcı olabilir misin ?

her kafadan bir ses çıkması muhtemel ancak idmandan önce protein değil karbonhidrat almak gerekir o da az miktarda.

ben şahsen sabahları aç karnına whey proteine kreatin karıştırıyordum kreatini yoğun kullandığım zamanlar. Şimdi azalttım sadece whey alıyorum.

antremandan önce creatin

antremandan sonra protein tozu (ben 75 kg'yim 1,5 ölçek koyuyorum proteini) izine creatinde katabilirsin az miktarda.

creatin kan hücrelerine su depolar ve beyinden gelen elektronik sinyalleri çok daha hızlı iletir dolayısıyla güçte ciddi bir artış olur. Bunca sene ilaç kullandım kreatin kullanmadan önce %35 daha ağır basarsın diyorlardı, kreatin kullanınca vücudum aşırı tepki verdi 45 taktığım benchte 90'a kadar yürüdüm...

sana tavsiyem kreatin'i sona sakla; yani limitine ulaş ve artıramadığın seviyede kreatine başla.

Amerika da yasayan biri olarak soyliyim milletin soyledigi yok 10 kilosunu 30 liraya aldik bunu felan sozlerine inanmayin , Amerikada orjinal sitesinden satis fiyati 5lbs (2.29 gr ) 88.97 Amerikan dolaridir , Protein satan siteler de ise 50 dolara bulmak mumkun ku ben bu fiyattan aliyorum daha ucuz satan biyer varsa bana gostersinler onlerinde egilim ... Turkiyede bulunmamasinin sebepi ital edilmemesi sadece amerika kitasinda uretimi var ve burdan avrupa ulkelerine gidiyor ( ingiltere , almanya v.b )
ve inanin bana bu protein , proteinlerin icinde en iyisidir ve en cabuk vicutta sindirilen proteindir herkeze tavsiye ederim , bir tanidiginiz varsa siparisini amerikadan veya ingiletereden verebilirsiniz.

Arkadaşlar antrenman yapmadan bu protein tozunu kullanmak sadece vücadun alması gereken proteini almak bakımından faydalımıdır, yoksa birşeye yaramazmı ? yani vücudun gereksinim duyduğu proteini protein tozu ile almak yarar sağlarmı (mesela bugün proteinli hiçbir yiyecek et,yumurta vs yemedim ve bunu protein tozu ile aldım) (body-antrenman-vücut çalışması filan yok yani bunlar olmadan pro. tozu kullanmayı soruyorum)

Forumda satış yasaktır. Lütfen kuralları okuyunuz. - SCHWARZXXL

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika da yasayan biri olarak soyliyim milletin soyledigi yok 10 kilosunu 30 liraya aldik bunu felan sozlerine inanmayin , Amerikada orjinal sitesinden satis fiyati 5lbs (2.29 gr ) 88.97 Amerikan dolaridir , Protein satan siteler de ise 50 dolara bulmak mumkun ku ben bu fiyattan aliyorum daha ucuz satan biyer varsa bana gostersinler onlerinde egilim ... Turkiyede bulunmamasinin sebepi ital edilmemesi sadece amerika kitasinda uretimi var ve burdan avrupa ulkelerine gidiyor ( ingiltere , almanya v.b )
ve inanin bana bu protein , proteinlerin icinde en iyisidir ve en cabuk vicutta sindirilen proteindir herkeze tavsiye ederim , bir tanidiginiz varsa siparisini amerikadan veya ingiletereden verebilirsiniz.

Dostum bodybuilding.com bak 10 lbs 87 dolar , 5lbs ise 48 dolar

A.B.D'de 50 dolar Türkiyede yaklaşık 100 dolar gibi bir fiyattan satılıyor

Arkadaşlar,son 1 aydır L-carnite kullanarak çok büyük yağ kütlesi yaktım,87 olan kilomu 78e kadar düşürdüm,çok ii beslenmeyle ve normalde de hep yaptğım haftanın 2 gunu basketbol,4 gunu fitnessla..şimdi 2.aya geçicem ve artık basmanın zamanı geldi.optimum 5 lbs tozu artı yine optimumun 300 gramlık kretinini alıcam yarın,kime sorduysam,sabah bir ölçek,antremandan önce ve sonra 2'şer ölçek olmak üzere,günde 5 ölçek al dediler.fitness yapmadğm gunlerde de sadece sabah aç karna 1 ölçek iç dediler.bu tamamda keratini nasıl alıyım o zaman ? antreman öncesi ve sonrası yapcağım karışıma 1'er ölçekte kretin mi karıştırıyım ? bu konuda yardımcı olabilir misin ?

Ölçekler havada uçuşmuş. Hem cebine hem de vücuduna yarayacak bir kullanım önerisi vereyim:

Protein tozu için:

Antremandan önce alman çok fayda etmez, mümkünse antreman öncesi protein + karb. içeren bir öğün ye, ton balıklı makarna gibi, bu daha faydalı olur.

Antreman sonrası min 30 max 45dk içinde bir ölçek protein al
Antreman sonrası uykuya yatmadan önce 1 ölçek
Antreman ertesi günü kahvaltıda yumurta vs yiyemiyorsan 1 ölçek, yok kahvaltıda yeteri kadar protein alıyorsan gün içinde kaçırdığın ve protein alamadığın öğün yerine 1 ölçek.

2şer ölçek sadece israftır, bu yaklaşık 40gr protein ediyor ki benim bildiğim bir sindirim süresince sadec 20gr protein içeren whey sindirilebiliyor.

Kreatine için:
Eskiden creatine i antreman öncesi enerji verici olarak bilirdik, o yüzden antremandan 30dk önce 1 ölçek alırdık. Ama şimdi creatine in kas koruma ve inşaasına yardım ettiği ortaya çıktı yani yeni trend antreman sonrası içmek. Tabii tüm unların yanında vücudun günlük max 5gr creatine alabildiği gerisinin atıldığını biliyoruz. Bu durumda creatine alımı tam bir karmaşa benim için.

Yaklaşık 1 ay sonra kullanmaya başlıyacağım ve sanırım antremandan önce 1 ölçek, ertesi sabah 1 ölçek şeklinde kullancağım.

bir sorum var suyla kullanmak istiyorum ve çikolata tatları hoşuma gider yani tadı tadlı olan şeyleri seviyorum sizce optimumda en tatlı olanı içerken keyif vereni hangisi ayrıca herkezin kötülediği bu ürünü kullanan sayısı oldukça fazla kötüleyenler bunu göz önüne alsın bence bukadar fazla insan boşamı kullanıyor bu ürünü.

1-mocha capuccino (%96)
2-duble çikolaya (%85)
3-çilek muz (%50)

100 üstünden içtiklerime not verdim :D

mocha capucinolusu tattığım en güzel protein tozlarından bridir. Belkide en güzelidir karar veremedim daha.

2.3 Kg (Sıfır-Açılmamış Kutu) + 1.8 Kg (2.3 Kg'lık Kutu Açılmış) : 210 TL (Kargoların Kapıda Ödeme Seçenekleri İle Aldıkları Yaklaşık 20-30 Tl Kargo Ücretide Bana Ait)
06.10.2011 Tarihinde güvenli Bi siteden almıştım (faturası-kutusu filan duruyor) ama spor yapacak vakit olmadığı için mecburen satıyorum. Son Kullanma Tarihleri : Nisan 2013.
almayı düşünürseniz mesaj atın : kesinlikle bu ürünün ticaretini vs. yapmıyorum zaten yaklaşık 300 liraya almıştım yeterince zarar ettim ve kullanamayacağım için satıyorum. (5 Lbs, Optimum %100 whey gold standard : iki kutununda aroması : double çikolata)

Son düzenleme:
beyler 2 ci kutuya başladım..İlk kutum duble çikolatalıydı bu karamelli pek beyendim diyemem duble çikolatalı daha iyi bir daha bence :)

mocha capuccino aromalısında da agızda kahve tadı bırakıyor kötü diyorlar öylemi kulanan arkadaşlar ben su ile içicem ona göre fikir verirmisiniz agızda kahve kokusu yada tadı kalmasınden pek hoşlanmam ben nesquik tadından hoşlanıyorum yani 3 ü bi arada yada kahve tadı agzımda kalınca hıc hoslanmam
oyuzden duble cıklata olanımı alsam?

mocha capuccino aromalısında da agızda kahve tadı bırakıyor kötü diyorlar öylemi kulanan arkadaşlar ben su ile içicem ona göre fikir verirmisiniz agızda kahve kokusu yada tadı kalmasınden pek hoşlanmam ben nesquik tadından hoşlanıyorum yani 3 ü bi arada yada kahve tadı agzımda kalınca hıc hoslanmam
oyuzden duble cıklata olanımı alsam?

Mocha'nın tadı çok da farklı değil Double Chocolate'a göre. Sadece sertlik var içinde. Yine çikolatamsı bir tad var fakat kahve sertliği de mevcut. Tad gayet güzel fakat çilek&muz aromalısını denedikten sonra hiçbiri mükemmel gelmiyor thums:

Fakat Double Chocolate'tan sıkıldıysanız denemeye değer bir tad.

Şu ana kadar hep ON Whey kullandım başka seçenek arıyorum bende. MyoFusion aynı klasmanda değil fakat düşündüklerim içinde. Sadece antrenman sonrası kullanım için arıyorum.

Back
Yukarı