chillout ; banana cream aromalıyı nerden aldığını söyleyebilirmisin?pek bulunmuyorda.banana cream flavour kullanıyorum, suyla karıştırıldığında bildiğiniz muzlu süt gibi fakat sabah içince biraz şişkinlik yapıyor. karışımı çok rahat topaklanma yok
Ben bu ürünü bugün aldım. Hayatımda ilk defa protein tozu kullancam. 4 aydır body yapıyorum vücudumda bir gelişme yok artık şişmek hacim almak istiyorum.
Şimdi bunu antrenman günlerinde kaç kez alcam ve kaç ölçek ayrıca normal günlerde nasıl alcam anlatırmısınız?
Salondaki hocama soruyom takmıyo bile beni o yüzden size sordum yanü[/QUO
Kilona göre alman gereken protein miktarını hesaplayıp ona göre alabilirsin. Forumu iyi araştırırsan herşeyi ögrenebilirsin..
Ben bu ürünü bugün aldım. Hayatımda ilk defa protein tozu kullancam. 4 aydır body yapıyorum vücudumda bir gelişme yok artık şişmek hacim almak istiyorum.
Şimdi bunu antrenman günlerinde kaç kez alcam ve kaç ölçek ayrıca normal günlerde nasıl alcam anlatırmısınız?
Salondaki hocama soruyom takmıyo bile beni o yüzden size sordum yanü![]()
bende ******dan 5 ıbs aldım iki adet alınca 245 tl ye geliyor , yanında bir adet shaker ve men's health dergisi hediye thums:
aslında bir tane alacaktım , ama nasılsa bu bitince bi tane daha alıcaz diye düşünüp kıydım paraya yada kredi kartına desek daha doğru![]()
aroma tercihi olarak da ; double rich chocolate ve mocca cuppiccihino (doğru yazamadık ama kafa_ ) tercih ettim , çikolotalı olanı açtım, suyla pek birşeye benzemiyor ama sütle gayet hoş , milshake yada nesquik gibi
çikolatalı da tavsiyemdir arkadaşlar...
eger bu urunu amerıkadan temın ettıysenız kullanın , ama eger turkıyeden aldıysanız vay halınıze gr gelısme olmaz sadece bobrek curutursunuz. bılmıyorum amerıkadan gelen ve turkıyeden gelen urunlerı kullandım . aynı antreman aynı beslenme yanı tum kosullar aynı olmasına ragmen amerıkadan gelen turkıyedekıne fark atar. bır kez amerıkadan gelen urunun tozu tamamen un ufak turkıyedekı pamuk gıbı sıze bır arkadas tavsıyesı eger amerıkadan alabılırsenız optımum ıyı ama turkıyedekı urun fıss dıyorum baska bır marka dymatıze, unıversal , weıder fln buna en az 5 ceker. kullandıgım tozlardan elde ettıgım tecrube eger toz un ufak bır halde ıse gercekten kalıtelıdır bunu test ettım muscletech 2 kutu kullandım toz un ufak dymatıze de aynı sekılde , hee sıze son bır onerımde eger turkıyeden optımum alacaksanız sız sız olun muz cılek aromasını almayın .. duble cıkolota daha orjınal duruyorr