Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadasım sut ile kullanın ant. sonrasında ihtiyaç duyulan şey uzun sureli bir tamirattır. ant. hemen sonra ihtiyaç duyulan şey hızlı bir karb. dır. kas glikojen depolarının dolumunu ve laktik asit birikimini azaltmak için. en iyi kullanım bence : ant sonrası bir soda ve uzum yada vişne suyu karısımı ( bunların %100 uzum filan yazanı var onları alın biraz pahalıdır ama gercektir en azından) vebundan yarım saatsonrada 300 ml. yagsız sutle karıstırılmıs whey. tum bunlardan 1.5 yada2 saatsonrada bir yemek yemenizi tavsiye ederim.

bu markada türkiyeye 2 çeşit mal geliyor biri amerikadan biri irlandadan bunlar arasında fark warmıdır bilen bi arkadas yardımcı olabılırmı

İçerikleri aynıdır büyük ihtimal.
Bu tarz ürünlerin içeriği ile pek oynanmaz, sonuçta yağ yakıcı veya NO ürünleri deiller.

benim fikrim bu ürün balondan başka birşey değil bizim salondada 2-3 kişi kullanıyor diye bende aldım bir kutu ve hiçbir etkisinide göremedim belki inanmıcaksınız ama ultimate prostar whey bile çok daha iyi bir etki göstermişti bana karışması falan iyi hoş ama bence boş bir ürün bu ürüne 150 milyon vericeğime 15 milyon daha koyar dymatize elite whey veya başka birşey alırım benim kanım bu yönde..herkes bu ürünün reklamını yapmasaydı bu ürün bu kadar popüler olup buralara kadar çıkamazdı bence..

tekrar mehaba arkadaşlar Optimum whey protein Aldım bundan 2 ay önce filan amino wardı weider bitti şimdi proteinle amino almak nekdar doğru onu bilemem ama tekrar amino almalımıyım ?

SOrum şu optimum whey protein yanına nasıl bi kombinasyon yapabilirim 6 cı aya girdik bu sporda çogu arkdaşlar L-Glutamin ve Creatin alın diyolar bu işi bilen iyi combine yaparım diyen arkdaşlar dan yardım bekliyorum.
şimdiden Çok teşekkürler...

benim fikrim bu ürün balondan başka birşey değil bizim salondada 2-3 kişi kullanıyor diye bende aldım bir kutu ve hiçbir etkisinide göremedim belki inanmıcaksınız ama ultimate prostar whey bile çok daha iyi bir etki göstermişti bana karışması falan iyi hoş ama bence boş bir ürün bu ürüne 150 milyon vericeğime 15 milyon daha koyar dymatize elite whey veya başka birşey alırım benim kanım bu yönde..herkes bu ürünün reklamını yapmasaydı bu ürün bu kadar popüler olup buralara kadar çıkamazdı bence..

1 kutu bitirerek nasıl bir etki bekliyordunuz?

bu markada türkiyeye 2 çeşit mal geliyor biri amerikadan biri irlandadan bunlar arasında fark warmıdır bilen bi arkadas yardımcı olabılırmı

optimum amerika üretiminde gdo mevcut..avrupada yeni çıkan yasa ile gdo lu ürünlerin yasaklanması optimum firmasına da yeni arayışlara yönelmesine neden oldu..firma sonucunda irlanda da kendi tesisini kurdu...gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...

whey kullanımı

arkadaslar subattan beri haftada 4 gün antreman yapıorum pzt carsmba cuma ve cts olarak agırlık antremanı yapıorum whey kullanmaya yeni başladım sayılır sorum şu antreman yapmadıgım günlerde de gene ağrlıgımın 2 katı gram kadar protein alacakmıyım normalde wheyi antreman günleri antremandan bi saat sonra ve her gece alıorum yani antreman yapsam da yapmasam da muscletech nitrotech hardcore pro whey kullanıorum her gece almam dogru mu yani antreman yapmadıgım günlerde de gece yatmadan alayammı

arkadaslar subattan beri haftada 4 gün antreman yapıorum pzt carsmba cuma ve cts olarak agırlık antremanı yapıorum whey kullanmaya yeni başladım sayılır sorum şu antreman yapmadıgım günlerde de gene ağrlıgımın 2 katı gram kadar protein alacakmıyım normalde wheyi antreman günleri antremandan bi saat sonra ve her gece alıorum yani antreman yapsam da yapmasam da muscletech nitrotech hardcore pro whey kullanıorum her gece almam dogru mu yani antreman yapmadıgım günlerde de gece yatmadan alayammı

whey i antremandan hemen sonra al 1 saat bekleme, off günlerdede 2gr protein/kg alırsan daha hızlı gelişirsin eğer besinlerle bu miktarı alabiliyorsan gece içmene gerek yok

tekrar mehaba arkadaşlar Optimum whey protein Aldım bundan 2 ay önce filan amino wardı weider bitti şimdi proteinle amino almak nekdar doğru onu bilemem ama tekrar amino almalımıyım ?

SOrum şu optimum whey protein yanına nasıl bi kombinasyon yapabilirim 6 cı aya girdik bu sporda çogu arkdaşlar L-Glutamin ve Creatin alın diyolar bu işi bilen iyi combine yaparım diyen arkdaşlar dan yardım bekliyorum.
şimdiden Çok teşekkürler...

soruma Cewap werebilecek birileri yokmu ?

tadı guzel ıcımı kolay tavsıyemdır

soruma Cewap werebilecek birileri yokmu ?

forumda bazı arkadaslar amıno asıtler proteınlerın yapı tasıdır proteın tozu kullanıyorum madem amıno asıte ne gerek var gıbı açıklamalar yapıyorlar bunlar tamamen yanlıştır proteın tozlarının ıcersınde vıtamın degerlerıyle amınonunkı bır degıldır ki amıno kullanıyorum dıe proteın almazsak o koca kutu amıno boşa gıder bence senın ıcın su an ıyı kombınasyon whey-amıno(hap yada likit)-creatın olacaktır saygılarthums:

Ya dostum araştırdım baya bi.suplement,gainer,protein bunların hepsi aynı kapıya çıkıyo sanıyodum öyle değilmiş.Şimdi benim ne kullanmam gerekiyo anlamadım.Amiono mu,gainer mi,protein mi ? Çok kafam karıştı çoook.

Merhabalar,bu spora yeni başladım,evde çalışıyorum.Protein tozu olarakda Optimum Nutrition Gold Standard Whey (2273 gr) Çilek-Muz olanından aldım.Günde bir kez çalışmadan hemen sonra su ile karıştırarak kullanıyorum.Daha önce internetten araştırma yaparken protein tozlarıyla ilgili,tadının nerdeyse içilemeyecek kadar kötü olduğunu,suyla felan içilmesinin mümkün olmadığını duymuş,okumuştum.İlk kez dün akşam bir ölçek (30gr) protein tozunun içine (300ml)su katarak içtim.Ama ne topaklanma oldu,nede tadı çok kötüydü.tadı çok güzeldi.Acaba diyorum benim aldığım protein tozu sahte felan olabilirmi.? Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...

Faruk hiç birşey kullanma.
İlk 3 ay vücut doğal besinleri kullanabildiği kadar kullanır zaten.
Bu yüzden Amino veya protein tozu alsan, büyük kısmının üstüne sifon çekeceksin gibi birşey olacak.
Tabi gelişimine katkıda bulunur ama ileri zamanlarda kullandığında çok iyi sonuç alamazsın.
En iyisi plato dönemlerinde supplementlere yönelmek.

Senin yapacağın şey, kahvaltıda 5-6 yumurta beyazı, 1-2 tane sarısını da yiyebilirsin. Onun yanında yulaf ezmesi ye 100 gr, sütünü iç.
Öğle yemeğinde 200 gr tavuk göğsü ile büyük bi tabak pilav veya makarna ye.
3 saat sonra yine büyük bi tabak pilav-makarna, yanında 1-2 tane haşlanmış patates.
Antremana 2 saat kala birşey yeme.
Antremandan sonra da hemen üzüm suyunu iç, olmazsa vişne falan da olur.
Eve geldiğinde 200-250 gr tavuk göğsü daha ye, istersen ton balığı da olabilir. Yanında pilav-makarna.
Gece yatarken de 1 büyük bardak süt ile 100-150 gr lor peyniri.

Sen dediklerimi yap, bırak tozu hapı düşünmeyi şimdiden.
3 ay bu şekilde çalış bakalım, ondan sonra bana dua edeceksin.

Unutmadan, antreman olmadığı günlerde de beslenmeni aksatma.
Kasların dinlenirken büyüdüğünü unutmamak lazım.
O yüzden uyku da çok önemli, büyüme hormonu en çok 23.00-02.00 arasında salgılanır.
O saatlerde yatakta olmaya dikkat et.

Son bi not, kg başına 2 gr protein, 4 gr karbonhidrat almaya dikkat et.

Son düzenleme:
Back
Yukarı