Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
evet bazı kişilerde sivilce olayı oluyor fakat bu optimumdan diyemezsin tam olarak belki başka marka yapmaz veya belkide senin vucudunun protein tozlarına karşı bir tepkisi vardır bunları deneyerek görebilirsin ancak...

haklısın ama ben doktorla konuştum protein tozları karaciğere fazla yükleniyomuş ondan olabilr belki birde ben 110 kiloyum yani proteini azaltmam lazım aslında dimi biraz kilo vermek için?

Merhaba arkadaslar .öncelikle 10lb double çikolatali optimumu 190 tlye aldim yaninda shaker da hediyesi vardi.fiyati sizce uygunmu?
Ve her serviste 5.5 gr amino asit bcaa ve 4.0 gr glutamine ihtiva ettigi yaziyor.bunlar günlük antrenman icin yeterli miktardamidir acaba ?

Arkadaşlar şuan 2 seçeneğim var siz olsanız fiyat ve kalite olarak hangisini tercih ederdiniz?
1- Optimum 5 lbs 120 tl
2- Twinlab 5 lbs 90 tl

Twinlab hiç denemediğim için kararsız kaldım açıkçası aralarında aman aman bi fark yok diyorsanız twinlab alacağım tabiki (iherbten) :)
Saygılar,

Optimum'dan şaşma bence.
Twinlab kullanmadım ama pek de olumlu yorumlar duymadım.

Peki Doğukan optimum gold whey protein mi yoksa hardline bipro mu?Önümüzdeki günlerde ikisinden birini almayı düşünüyorumda Hardline içerik olarak daha iyi gibi ama aradaki fiyat farkına değer mi? optimum(10lbs) 255 tl hardline bipro(3.5kg) 306 tl yardımcı olursan sevinirim. Özelden de mesaj attım ona da bakarsın umarım:)

Son düzenleme:
soruyu doğukan'a sormuşsun ama ben fikrimi belirtmek isterim optimum bipro'nun yanında selama durur derler ya öyle bence naturel tad seçeğinde %97 saflık derecesi var ve tamamen izole bir protein.glutamin yok evet fakat teknolojisi bu farkı kapatıyor bence..bipronun yorumlarına bakabilirsin böylece daha iyi fikir sahibi olabilirsin...

Hardline ın firma sahibi Serhat beyin bir yazısında dünyanın en pahalı proteinin Bipro olduğunu okumuştum,bunu Hardline başlığında kendisine sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra yaptığım araştırmada içerik olarak(protein carb. ve yağ) diyet döneminde bundan iyi bir proteinin zor bulunacağını fark ettim.

http://www.biprousa.com/bipro.html

Hardline ın firma sahibi Serhat beyin bir yazısında dünyanın en pahalı proteinin Bipro olduğunu okumuştum,bunu Hardline başlığında kendisine sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra yaptığım araştırmada içerik olarak(protein carb. ve yağ) diyet döneminde bundan iyi bir proteinin zor bulunacağını fark ettim.

Peki optimumla twinlab arasında kalsanız, üstelik twinlab' i 30 tl daha ucuza temin edeceğinizi düşünürseniz hangisini alırdınız? Sizin yorumunuz benim için gerçekten çok önemli :)
Saygılar;

Anladığım kadarıyla bipro optımum dan çok daha üstün peki arada ki fiyat farkına değer mi? Yani f/p olarak değerendirildiğinde bipro yine öne mi çıkıyor?

Teşekkürler

Legolas, optimum son derece kaliteli bi üründür, kimse kötü diyemez ama bipro varken de kimse optimuma bakmaz :)

Fiyat farkına değer mi demişsin, bence değmez. o kadar para verilmez diye düşünüyorum. optimum f/p de 1 numara bi üründür.

çok sıkı çalışırsın, hedef büyütürsün veya optimum dan sıkılırsın, o zaman bipro veya nitro-tech kullanırsın 1-2 ay.

sonuç olarak optimum twinlab dan daha iyidir. bipro ya verilecek fiyat farkına değmez :)

Merhaba arkadaslar .öncelikle 10lb double çikolatali optimumu 190 tlye aldim yaninda shaker ve 2 adet l-carnıtıne içecek hediyesi vardi.fiyati sizce uygunmu?
Ve her serviste 5.5 gr amino asit bcaa ve 4.0 gr glutamine ihtiva ettigi yaziyor.87 kiloyum sabah kalkınca 1 ölçek proteın ve gün içinde antrenmandan önce ve antrenmandan yarım saat sonra olmak üzere 3 ölçek proteın kullanıyorum.geriye kalan proteın ıhtıyacımıda tavuk eti yumurta beyazından karsılayıp yasklasık 180 gram proteın almıs oluyorum.proteın tozunun ıcınde belırtılen amıno asıt bcaa ve glutamıne mıktarı yeterlımı yoksa ayrıca amıno asıt bcaa glutamıne kullanmamıza gerek var mı ? yardımcı olursanız sevınırım.teşekkür ederim.

Merhaba arkadaslar .öncelikle 10lb double çikolatali optimumu 190 tlye aldim yaninda shaker ve 2 adet l-carnıtıne içecek hediyesi vardi.fiyati sizce uygunmu?
Ve her serviste 5.5 gr amino asit bcaa ve 4.0 gr glutamine ihtiva ettigi yaziyor.87 kiloyum sabah kalkınca 1 ölçek proteın ve gün içinde antrenmandan önce ve antrenmandan yarım saat sonra olmak üzere 3 ölçek proteın kullanıyorum.geriye kalan proteın ıhtıyacımıda tavuk eti yumurta beyazından karsılayıp yasklasık 180 gram proteın almıs oluyorum.proteın tozunun ıcınde belırtılen amıno asıt bcaa ve glutamıne mıktarı yeterlımı yoksa ayrıca amıno asıt bcaa glutamıne kullanmamıza gerek var mı ? yardımcı olursanız sevınırım.teşekkür ederim.

Ben de alacağım bu üründen bu hafta.
190tlye nerden aldın sahte olmasın
ucuzmuş.

Ürünün piyasa değeri 250 TL civarında.
Uygun fiyata almışsın nerden almışsan, büyük ihtimal son kullanma tarihi yaklaştığından o fiyata satmışlardır.

Whey in yanında amino bcaa glutamine vs. kullanman biraz da senin spor geçmişine ve antremanlarının sertliğine bağlı.
Gerçekten çok sıkı çalışıyorsan, bir an önce recovery sürecine girip bir sonra ki antremana daha iyi bir şekilde hazırlanmak, performansını artırmak istiyorsan kullan.

İdeali, Whey-Amino-Creatine-Glutamine'dir bana göre.
2-3 ay denemelisin bu kombineyi.
Ondan sonra bir de NO ürünü ekleyip, Amino yerine BCAA ekle.
Beslenmene de dikkat ettin mi, olur bu iş :)

diyet döneminde olan biri için nasıl kullanım önerirsiniz???

ben normalde spordan hemen sonra 1 ölçek süt ile karıştırıp alıyorum.ilave idmandan yarım saat önce 1 ölçek su ile karıştırıp alsam nası olur ?

öncesi ve sonrasında 1er ölçek yeterlimidir?

bu arada tropicalden sonra muz-çilekli kullanmaya başladm.tropicali almadan önce düşünün derim ama muz-çilekliyi şiddetle tavsiye ederim.

ayrıca 240lık lypo6x bitirdim yarın hardcore x kullanmaya başlıyorum.bu 2sine ilaveten multipower l-carnitine alayım diyorum ne diyorsunuz?amino-cla önerirmisiniz bunların yanında?

Spordan sonra su ile al. Daha çabuk karışır.

Yağ yakıcıları da dikkatli kullan, protein tozu kadar masum olamayabiliyorlar.

Back
Yukarı