Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
türkiyede
shaker+908 gram optimum
75 tl o kadar uğraşmaya değmez gibime gelir yanılıyormuyum?
ayrıcada satan optimumTürkiye distribütörü

Optimum bana kalırsa en ıyı protein tozu bcaa ve glutamine miktarlari olsun, servis başi protein miktarı olsun.. Zaten kaliteyi kanitlamiş yeteri kadar. 2 kutu bitirdim en büyüğünden hala devam ediyorum

Arkadaşlar lütfen sadece ürünle ilgili yorum yazmaya özen gösteriniz. Konu dışı mesajlarınız silinecektir.
Protein tozlarıyla ilgili bir çok başlık mevcut, ilgili başlıklarda sorularınızı sorun!

Üzülerek 20 tane mesaj sildim, lütfen forum kurallarına göz atınız.

ya bu ürünün hem fiyatı iyi hem çok başarılı ve türkiyedede üretimi başladığı için almakta zorlanmıyoruz çok iyi bence..

Arkadaşlar bende dün bu üründen aldım.Kutunun arkasını okudum içinde tüm aminoasitler var miktarları oldukça fazla ve BCAA 5gr bide Glutamin var 4gr o zaman bu ürünle beraber aminoasit kombine etmek mantıklımı ?

Dün bu protein tozunu almaya gittiğimde,satıcı son zamanlarda bu ürünü kullanan 10 kişini 8'i mide rahatsızlığı,ishal şikayetleri ile geldiğini söyledi,Türkiyede üretilmeye başlandığından beri böyle bir problem olsa gerek

nerden çıkıyor Türkiye'de üretildiği?
benim elimdeki kutunun üzerinde TKİB'nın ... tarih ve sayılı izniyle İngiltere'den ithal edilmiştir diyor

bu ürün türkiye de üretilmiyor....avrupadaki gdo olayından sonra firma irlanda da tesis kurmuş..orada avrupa kriterlerine uygun olarak üretiyor ve içerik olarak değişiklik yok(etki anlamında)..
4 kutu bitirdim şükür ki mide problemi yaşamadım...

bende urada uretıldıgını sanmıyorum yalnız bı sorum olacak aldıgım kutunun uzerınde made ın england yazıyordu bı öncekınde ıse u.s.a ... yanı ıngılterede de uretılıyormu bılgısı olan varmı?bırde bunun tadı ( çilek muz) dıger aldıgıma gore daha hafıf fazla gaz yapmıyor sankı dolgunluk hıssetmıyorum gıbı.. bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sewınırım

Amerika'da üretilenler GDO'dan dolayı siyahkuşak'ın dediği gibi artık bize gelmiyor
onun yerine İngiltere yapımı olanlar geliyor ve yine siyahkuşak'ın dediği gibi değişiklik yok

****** Gida'da mi İngiltere'den İthal Ediyor ?

Beyler çikolata, çilek-muz, vanilya seçeneklerinden hangisini önerirsiniz. Suyla alacağım hangisi suyla iyi gider ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:16 ----------

İnternette 943 gr.'ı 80 TL'ye de var 130 TL'ye de var. Bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor ? İnternetten 80 TL olanını almamı önerir misiniz, sahte olma ihtimali varmıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz?

Arkadaşlar çok okudum arastırdım ve çeşit ve fiyat çok o yüzden sormak istiyorum?

Şimdi yurt dışından getirtmek sıkıntılı okudugum kadarıyla.
5 lbs 150 TL ye satılıyor şuan online bir markette sizce uygunmu bu fiyat?
Yada baska bir marka önerirmisiniz?

Yardım

arkadaşlar merhaba, açıkçası yeri burasımı tam bilmiyorum ama yardımınızı rica ediyorum, yaklaşık 4 aydır salona devam ediyorum(haftada 3 gün), boyum 178 kilom 72 biraz hacim kazanmak (kas olarak) istiyorum, salondaki hocaya sordum gainer önerdi, ama gainer kullanırsam yağlanmaktan çekiniyorum (göbek takıntım varda, hatta onun için l-carnitine de kullandım ve faydasını gördüm), bu konuda ne önerirsiniz ?

Yha gerçekten büyükşehirlerde yaşamak daha avantajlı mersinde bu sporu yapıyorum optimum whey yok nasıl alıcam yardımcı olursanız sevinirim diyer ürünlere girmek istemiyorum optimum whey kalitesi beli alıcam satılmıyor

Yha gerçekten büyükşehirlerde yaşamak daha avantajlı mersinde bu sporu yapıyorum optimum whey yok nasıl alıcam yardımcı olursanız sevinirim diyer ürünlere girmek istemiyorum optimum whey kalitesi beli alıcam satılmıyor
türkiyenin %90 ında yokki herkes internetten getirtiyor,google da biraz araştırırsan firmanın distribütörünü bulup ordan guvenle getirtebilirsin

Back
Yukarı