Merhabalar,bu spora yeni başladım,evde çalışıyorum.Protein tozu olarakda Optimum Nutrition Gold Standard Whey (2273 gr) Çilek-Muz olanından aldım.Günde bir kez çalışmadan hemen sonra su ile karıştırarak kullanıyorum.Daha önce internetten araştırma yaparken protein tozlarıyla ilgili,tadının nerdeyse içilemeyecek kadar kötü olduğunu,suyla felan içilmesinin mümkün olmadığını duymuş,okumuştum.İlk kez dün akşam bir ölçek (30gr) protein tozunun içine (300ml)su katarak içtim.Ama ne topaklanma oldu,nede tadı çok kötüydü.tadı çok güzeldi.Acaba diyorum benim aldığım protein tozu sahte felan olabilirmi.? Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...
ya şaka yapıyorsun yada dalga geçiyorsun hercai 114 sayfa boyunca konuşulmuş bir konu hakkında sen halen bilgi mi istiyorsun..eminim 10da1ini okumamışsındır yorumların yoksa bunları yazmazdın..ne bekliyorsun ki yani genel itibariyle supplement işte atom parçalamıyoruz burda dimi...x)kullananlar daha fazla bılgı werebılır mı ?
forumda bazı arkadaslar amıno asıtler proteınlerın yapı tasıdır proteın tozu kullanıyorum madem amıno asıte ne gerek var gıbı açıklamalar yapıyorlar bunlar tamamen yanlıştır proteın tozlarının ıcersınde vıtamın degerlerıyle amınonunkı bır degıldır ki amıno kullanıyorum dıe proteın almazsak o koca kutu amıno boşa gıder bence senın ıcın su an ıyı kombınasyon whey-amıno(hap yada likit)-creatın olacaktır saygılarthums:
hemen 2 yukarıda bır soru sormustum yerı burasımı bılmıyorum ama benım için cevabı önemli bir soru ona göre protein karbonhidrat almayı düşünüyorum v burada gelecek cevabı beklıyorum lütfen ilgilenebilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar
Beyler bu ürün "isolated" ürün mü?
herkese merhaba
ben body sporuyla ilgilenmekteyim ve yaklaşık 7 8 aydır bu sporu yapıyorum.fakat benim kilo alamama gibi bir durumum var.
şuan boyum 180 kilom 63.ilk başladığımda 58 kiloydum ve bu süre içerisinde 2 tane optimum serious mass 5450 grlık gainer kullandım.ek olarak universal 3001mg aminoasit kullanıyorum(arada sırada atarım)
tabikide kaslarımda gelişme hacim artışı azda olsa oldu fakat artık gelişme şuan durdu diyebilirim ve hevesimi kaçırmatadır.
soruma gelince acaba kilo aldırıcı yerine optimum proteinle universal amino asiti kullansamda kiloyu direk kas olarak alsam olur mu mantıklımı?çünkü gainerle kilo alamıyorum ama protein alarak ve yeterli idman yapıpta kas kütlemi artırarak kilo almam bana mantıklı gelmekte.
şimdiden teşekkür ederim