Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Doğukan yorumların için çok teşekkürler.Tavsiyeni dikkate alıcam.2,3 ay kullanmıcam dediğin gibi önce düzgün besleneyim belli bir süre sonra başlayayım.Tekrar teşekkürler

proteini kullanırken ara vermek gerekirmi ?? bide ben 110 kiloyum her antremandan sonra alıyorum 2 porsiyon protein kilo vermemi engellemez dimi?

Merhabalar,bu spora yeni başladım,evde çalışıyorum.Protein tozu olarakda Optimum Nutrition Gold Standard Whey (2273 gr) Çilek-Muz olanından aldım.Günde bir kez çalışmadan hemen sonra su ile karıştırarak kullanıyorum.Daha önce internetten araştırma yaparken protein tozlarıyla ilgili,tadının nerdeyse içilemeyecek kadar kötü olduğunu,suyla felan içilmesinin mümkün olmadığını duymuş,okumuştum.İlk kez dün akşam bir ölçek (30gr) protein tozunun içine (300ml)su katarak içtim.Ama ne topaklanma oldu,nede tadı çok kötüydü.tadı çok güzeldi.Acaba diyorum benim aldığım protein tozu sahte felan olabilirmi.? Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...

sahte olabilir.suyla içilmez sütle içilir.gevmeden yutcan.

suylada güzel oluyor çilek muz bende de var ben beğeniyorum sonuçta zevk meselesi ama çilek muz suyla bile güzel oluyor çikolatası cidden suyla bile içilmiyor

kullananlar daha fazla bılgı werebılır mı ?
ya şaka yapıyorsun yada dalga geçiyorsun hercai 114 sayfa boyunca konuşulmuş bir konu hakkında sen halen bilgi mi istiyorsun..eminim 10da1ini okumamışsındır yorumların yoksa bunları yazmazdın..ne bekliyorsun ki yani genel itibariyle supplement işte atom parçalamıyoruz burda dimi...x)

forumda bazı arkadaslar amıno asıtler proteınlerın yapı tasıdır proteın tozu kullanıyorum madem amıno asıte ne gerek var gıbı açıklamalar yapıyorlar bunlar tamamen yanlıştır proteın tozlarının ıcersınde vıtamın degerlerıyle amınonunkı bır degıldır ki amıno kullanıyorum dıe proteın almazsak o koca kutu amıno boşa gıder bence senın ıcın su an ıyı kombınasyon whey-amıno(hap yada likit)-creatın olacaktır saygılarthums:

şu anda gerçekten ikilemde kaldım. Kuruculardan flex diez hocalarımızdan bu konuya gerçekten bi açıklama yaplarını rica ediyoruzz lütfen
şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 10 lb sini aldım optimumun yalnız pakette olduğu için açtıktan sonra (yani paketi deldikten sonra) içine illa hava girecek kapak olmadığı için bu durumu nasıl önleyebilirim ? Lastikle sardım şimdilik , teşekkürler

herkese merhaba

ben body sporuyla ilgilenmekteyim ve yaklaşık 7 8 aydır bu sporu yapıyorum.fakat benim kilo alamama gibi bir durumum var.

şuan boyum 180 kilom 63.ilk başladığımda 58 kiloydum ve bu süre içerisinde 2 tane optimum serious mass 5450 grlık gainer kullandım.ek olarak universal 3001mg aminoasit kullanıyorum(arada sırada atarım)

tabikide kaslarımda gelişme hacim artışı azda olsa oldu fakat artık gelişme şuan durdu diyebilirim ve hevesimi kaçırmatadır.

soruma gelince acaba kilo aldırıcı yerine optimum proteinle universal amino asiti kullansamda kiloyu direk kas olarak alsam olur mu mantıklımı?çünkü gainerle kilo alamıyorum ama protein alarak ve yeterli idman yapıpta kas kütlemi artırarak kilo almam bana mantıklı gelmekte.

şimdiden teşekkür ederim

işte reklamın güçü. diğer aynı teknolojiyle üretilmiş benzer tozlar bukadar rağbet görmezken
Optımum markası, bodybuilding gibi dünyanın önde gelen forumuyla yaptığı reklam anlaşmaları sonucu ürünü whey. sıralamısında 1. sıralara çıkarıyor karşılıklı kazanç ..

aynı teknolojı ile üretilen A markası ve B markası arasında neredeyse hiç bi fark yoktur sonuçta protein vucudun ihtiyacı..

hemen 2 yukarıda bır soru sormustum yerı burasımı bılmıyorum ama benım için cevabı önemli bir soru ona göre protein karbonhidrat almayı düşünüyorum v burada gelecek cevabı beklıyorum lütfen ilgilenebilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar

hemen 2 yukarıda bır soru sormustum yerı burasımı bılmıyorum ama benım için cevabı önemli bir soru ona göre protein karbonhidrat almayı düşünüyorum v burada gelecek cevabı beklıyorum lütfen ilgilenebilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar

Protein tozu ve amino asit ile uzun vadede gelişimi yakalarsın. Ama gainer gibi ürünlerle daha kısa zamanda biraz yağlanarakta olsa kilo almayı başarabilirsin. Karar ve seçim senin. Bu konuda forumda başlıklar mevcut. Gerek protein tozları hakkında olsun gerekse kilo aldırıcılar hakkında. Okuyup araştırıp kararını ver. Ayrıca sadece ek besinlerden mucize beklemek çok yanlış olur. Kilo başına 2 gram protein almaya bak.

Ayrıca unutma : Sabır, her kapıyı aralar...

Beyler bu ürün "isolated" ürün mü?

arkadaşlar bu ürünün yeni aroması cıkmış çilek muz karışık kullanan oldumu nasıl acaba birde ürünün distbirator firma tarafında bulgaristandan getirildiği söyleniyor doğruluk payı nedir acaba ürünü gönül rahatlığı ile alabilirmiyim kullanan varsa cevap yazarsa sevininir...

herkese merhaba

ben body sporuyla ilgilenmekteyim ve yaklaşık 7 8 aydır bu sporu yapıyorum.fakat benim kilo alamama gibi bir durumum var.

şuan boyum 180 kilom 63.ilk başladığımda 58 kiloydum ve bu süre içerisinde 2 tane optimum serious mass 5450 grlık gainer kullandım.ek olarak universal 3001mg aminoasit kullanıyorum(arada sırada atarım)

tabikide kaslarımda gelişme hacim artışı azda olsa oldu fakat artık gelişme şuan durdu diyebilirim ve hevesimi kaçırmatadır.

soruma gelince acaba kilo aldırıcı yerine optimum proteinle universal amino asiti kullansamda kiloyu direk kas olarak alsam olur mu mantıklımı?çünkü gainerle kilo alamıyorum ama protein alarak ve yeterli idman yapıpta kas kütlemi artırarak kilo almam bana mantıklı gelmekte.

şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,

Öncelikle 10 kg gainer kullandın ve 5 kg aldın.
Ben 5 kg Universal 3001 Gainer ile 3 ay da yaklaşık 12 kg almıştım.
Demek ki yemek yeme konusunda sorunların var.
Bence Beslenme bölümünde takıl biraz, oradan kendine bi diyet programı uydur, onu uygulamaya çalış.
Düzenli beslenme ile supplementlerden alacağın verimden daha fazlasını alırsın.
Beslenmeyi düzene sokmadan, supplementlerden, antremanlardan bi fayda beklemeyin.
Yukarıda arkadaşın birine bi cevap yazmıştım, onu da bi oku bence.

Beslenmeyi düzene soktun diyelim, maddi durumun iyiyse hem gainer, hem whey al.
Amino asit 2.planda kalsın, önemli olan whey.

Sabah uyandığında whey, öğlende whey-karbo karışımı, ant öncesi karbo, ant sonrası da whey çakarsın.
Gece yatarken de karbo tozu alabilirsin bi ölçek, malum kilo sorunun var.

Bu şekil biraz abartı gelebilir ama bence düzgün bi beslenme programı ile çok yol alınabilir.

Kaldı ki daha 63 kilodasın, genetik sınırların bu olamaz, çok dert etme, azcık özen göster kendiliğinden gelecektir :)

Kafana takılan bişi olursa pm atabilrsn.

yeni konu açamadığım için burdan sormak istedim..
O.N pro complex proteini kullanan oldu mu acaba? kullanma talimatları nelerdir ve ürün hakkında biraz yorum yapabilirseniz sevinirim..

Back
Yukarı