bodykinq34
Üye
vücuT qeListirmeye daha yeni basladım acaba bunu kullana bilirmiyim veya ne kadar zaman sonra kullana bilirim yardımınızı bekliyorum
Optimumun türkiye dağıtıcısı aynı zamanda Bulgarista'nın Distribütörüdür!Arkadaşlar Optimum ürününü Bulgaristandan getirtenlere küçük bir bilgi vereyim.Paketlemesi bulgaristanda yapılıyormuş.Haberiniz olsun ama ürünün kalitesi değişik midir bilemiyorum..
arkadaşlar bı sorum olıcak yenıyım henuz ve protein tozu alıcam agır antrenmana gırıcem haftada 6 gun gıdıcm hangı marka almalıyım
vücuT qeListirmeye daha yeni basladım acaba bunu kullana bilirmiyim veya ne kadar zaman sonra kullana bilirim yardımınızı bekliyorum
evet ama günlük ihtiyaç normal bir insan için 50 gram kadar
ayrıca normal besinlerle de beslenerek protein tozuna olan ihtiyaç azaltılabilir
yada mükemmel bir yöntem: kefir
içeriğindeki proteinin tamamı whey
aynı zamanda probiyotik oluşu sebebiyle bağırsaklanızda bulunan ve proteinin isndirimini sağlayan bakteri miktarını artırarak tek seferde sindirip kullanabileceğiniz protein miktarını artırır
ve içeriğindeki enzimler sayesinde yanına içilecek bir miktar sütünde hızlı sindirilmesini sağlar
unutmadan: evde yapılan kefir 2 gün mayalnırsa içerğindeki laktoz litresşnde yarım yarım gramın dahi altına düşer ki bu 35gram da yarım gram kadar laktoz demektir ve pratikte sıfır kabul eidlebilir(laktoz intoleransı olanlar rahatlıkla tüketebilir kesinlikle şişkinlik falan yapmaz)
http://www.sanalfile.com/Optimum-Nu...Standart-Double-Rich-Cikolata-5-LB_17122.html....
Link te 5 lbs 90 lira diyor bu ne şimdi ??? İnanılıcak gibi mi ne dersiniz alınır mı?? sahtemidir ??
arkadaşler merhabalar ben bady falan yapmıyorum geçen seneye kadar düzenli yüzen birisiydim ama öle aman aman bi vucudum da yoktu ama yinede üçgen bir yapıya sahiptim ve kilomda gayet iyiydi bu sene ile birlikte yüzmeyi bıraktım ve baya bi kilo verdim kol kası falan sıfır yani şimdi ben biraz kilo almak bide evde dumbell ile biraz takılı belki birazda kol kası için on wheylerden almayı düşünüyorum bunu aldığımda faydasını görürmüyüm bu şekilde birde hangi tadı seçeyim
ares86
arkadaşım eğer düzenli ve ağır spor yapmıyorsan gereği yok, günlük beslenmen iyiyse sana yeterli olur
2 gün önce bu ürünün 4.5kg lığı nı aldım ilk defa protein tozu kullanıcam ağır bu kadar büyük alarak iyimi yptm bilmyrum ama 2 tane 2.3kg lık boş kutu bulup onlara aktarmayı düşünüyorum sizce herhangi bir bozulma olurmu
Platinum Hydrowhey Vanilya Aromalı çıkmış kullanan oldumu ? bilgisini verirseniz sevinirim, teşekkürler
Ülke standartları göz önüne alındığında oldukça gereksiz bir ürün. Geleneksel bir sporcu için Optimum Whey Protein gerekli desteği sunacaktır.