Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
2 gun once 3. kutu urunumu aldim. bu sefer cookie olani aldim aroma olarak.
cikolata ve vanilya denemistim ama bu onlardan da guzel. muthis bisey.

starbucksta makiyato(nasil yaziliyorsa) ile ayni tadta su ile. sut ile allah bilir nasil guzel olur. bulabilen bu aromayi kesin denesin.

ben yurtdisindayim agustosa kadar. 45 euroya aliyorum. o yuzden bol bol kullaniyordum ama trye gelince bu fiyatlarla icim ciz edecek:)

arkadaşlar bı sorum olıcak yenıyım henuz ve protein tozu alıcam agır antrenmana gırıcem haftada 6 gun gıdıcm hangı marka almalıyım

Maddi bütçen iyi ise;

Optimum Nutrition al 10lbs 250 TL

Ama dersen ki daha uygun fiyatlı olsun o zaman

MRM Metabolic Whey 10lbs 150 TL (Kargo dahil)

33111968.jpg

vücuT qeListirmeye daha yeni basladım acaba bunu kullana bilirmiyim veya ne kadar zaman sonra kullana bilirim yardımınızı bekliyorum

Arkadaşlar hatalıysam lütfen uyarın beni.

Dostum protein her insanın ihtiyacı olan bişey. İlla body yapmana gerek yok

günlük protein ihtiyacını karşılayamayan her insan alabilir.

evet ama günlük ihtiyaç normal bir insan için 50 gram kadar
ayrıca normal besinlerle de beslenerek protein tozuna olan ihtiyaç azaltılabilir
yada mükemmel bir yöntem: kefir
içeriğindeki proteinin tamamı whey
aynı zamanda probiyotik oluşu sebebiyle bağırsaklanızda bulunan ve proteinin isndirimini sağlayan bakteri miktarını artırarak tek seferde sindirip kullanabileceğiniz protein miktarını artırır
ve içeriğindeki enzimler sayesinde yanına içilecek bir miktar sütünde hızlı sindirilmesini sağlar
unutmadan: evde yapılan kefir 2 gün mayalnırsa içerğindeki laktoz litresşnde yarım yarım gramın dahi altına düşer ki bu 35gram da yarım gram kadar laktoz demektir ve pratikte sıfır kabul eidlebilir(laktoz intoleransı olanlar rahatlıkla tüketebilir kesinlikle şişkinlik falan yapmaz)

evet ama günlük ihtiyaç normal bir insan için 50 gram kadar
ayrıca normal besinlerle de beslenerek protein tozuna olan ihtiyaç azaltılabilir
yada mükemmel bir yöntem: kefir
içeriğindeki proteinin tamamı whey
aynı zamanda probiyotik oluşu sebebiyle bağırsaklanızda bulunan ve proteinin isndirimini sağlayan bakteri miktarını artırarak tek seferde sindirip kullanabileceğiniz protein miktarını artırır
ve içeriğindeki enzimler sayesinde yanına içilecek bir miktar sütünde hızlı sindirilmesini sağlar
unutmadan: evde yapılan kefir 2 gün mayalnırsa içerğindeki laktoz litresşnde yarım yarım gramın dahi altına düşer ki bu 35gram da yarım gram kadar laktoz demektir ve pratikte sıfır kabul eidlebilir(laktoz intoleransı olanlar rahatlıkla tüketebilir kesinlikle şişkinlik falan yapmaz)

Evde kefır nasıl yapılıyor kı?..

Ve bu kefır hakkında buyuk oranda whey oldugunu hangı kaynaktan ogrendın?..

2 gün önce bu ürünün 4.5kg lığı nı aldım ilk defa protein tozu kullanıcam ağır bu kadar büyük alarak iyimi yptm bilmyrum ama 2 tane 2.3kg lık boş kutu bulup onlara aktarmayı düşünüyorum sizce herhangi bir bozulma olurmu

arkadaşler merhabalar ben bady falan yapmıyorum geçen seneye kadar düzenli yüzen birisiydim ama öle aman aman bi vucudum da yoktu ama yinede üçgen bir yapıya sahiptim ve kilomda gayet iyiydi bu sene ile birlikte yüzmeyi bıraktım ve baya bi kilo verdim kol kası falan sıfır yani şimdi ben biraz kilo almak bide evde dumbell ile biraz takılı belki birazda kol kası için on wheylerden almayı düşünüyorum bunu aldığımda faydasını görürmüyüm bu şekilde birde hangi tadı seçeyim

aslıdna alınır, gerçektir ama ürün temin edilemiyor, muhtemelen bu eski fiyatı, temin eidldiğinde fiyatı piyasa fiyatında olacaktır

arkadaşler merhabalar ben bady falan yapmıyorum geçen seneye kadar düzenli yüzen birisiydim ama öle aman aman bi vucudum da yoktu ama yinede üçgen bir yapıya sahiptim ve kilomda gayet iyiydi bu sene ile birlikte yüzmeyi bıraktım ve baya bi kilo verdim kol kası falan sıfır yani şimdi ben biraz kilo almak bide evde dumbell ile biraz takılı belki birazda kol kası için on wheylerden almayı düşünüyorum bunu aldığımda faydasını görürmüyüm bu şekilde birde hangi tadı seçeyim

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak biri ya bu hafta almayı düşünüyorum

ares86
arkadaşım eğer düzenli ve ağır spor yapmıyorsan gereği yok, günlük beslenmen iyiyse sana yeterli olur

Son düzenleyen: Moderatör:
ares86
arkadaşım eğer düzenli ve ağır spor yapmıyorsan gereği yok, günlük beslenmen iyiyse sana yeterli olur

hocam işte dzenli spor yapamıyorum ve epeyde bi kilo verdim 78 kilodan 65 e düştüm işte bu takviye ile biraz toparlanmak için kullanacaktım

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce bu ürünün 4.5kg lığı nı aldım ilk defa protein tozu kullanıcam ağır bu kadar büyük alarak iyimi yptm bilmyrum ama 2 tane 2.3kg lık boş kutu bulup onlara aktarmayı düşünüyorum sizce herhangi bir bozulma olurmu

en iyisini yapmışsın

iyi günlerde kullan

ağzını sıkıca kapat güneş almasın problem olmaz.

Ülke standartları göz önüne alındığında oldukça gereksiz bir ürün. Geleneksel bir sporcu için Optimum Whey Protein gerekli desteği sunacaktır.

kesinlikle katılıyorum

bunun yanında

ON aslında platinumu da 10lbs olarak çıakrtmalıydı

tamam pahalı ama 3.5 , 2 , 1 lb olarak alınca fiyat acayip pahalı oluyor

Back
Yukarı