Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Ürünü beğenileri göz önüne alarak bir internet sitesinden 155 tl'ye aldım ve 2 günde elime ulaştı. Çikolatalı, ölçeği oldukça büyük ( 70.0 cc ) ve yanında shaker'la birer paket toz karnitin ve protein bar hediye edildi. aynı sitede yazdığına göre bir ölçek antrenman öncesi bir ölçekte sonrası alınmalı diyor bu konuda bir kullanım önerisi de sizden duyarsam iyi olacak.

ben bu ürünü önce ******** den yani ******dan aldım güzeldi kullandım falan ama forumda da yazdığım üzere bir söylenti kafama takılıodu işte türkiyedeki optimumların farklı olduğu ayıklandığı yok efendim türkiyeye özel üretildiği falan diye bununla ilgili optimumnutrition.com a mail attım (tabiiki ingilizce) cevap gelmedi neyse forumda saolsun bi yetkili açıklama yapmıştı içim rahatladı işte kesinlikle orjinaldir falan diye..neyse neyse üründe dikkatimi çeken kapağı açınca karton jelatin vari bi güvenlik kapağı bulunurya o zart die açıldı yada zaten açıktı sinir olmuştum forumda herkes de bundan yakınıyor neyse yine kafamı fazla takmadım bir hafta önce direk abd den getirilmiş bi optimum aldım arkadaşım fasıtasıyla burdan aldığımdan biraz farklılıkları var tadı biraz daha canlı sanki daha mikronize hemen karışıyo diğerine göre ve kapağı biraz daha kalın ve kapak üstünde burdakinde olmayan bi reklam sticker var( stack up your gain whey+casein) .kapağı daha kalın ve kapağın altındaki güvenlik kartonu sıkıca yapışmış halde işin garibi ölçeği bile diğerinden farklı biraz daha sert kalın bi plastikten yapılmış..bundan sonra optimum kullanmayı düşünmüyorum başka ürünlere yönelicem nanox muscletech gibi ama genel anlamda whey wheydir doğru zamanda alırsan herzaman etkisini görrsn..benim gibi soru işaretleri olan arkadaşlar varsa bilgilendirmek yada beni bu konuda aydınlatabilecek birisi varsa tekrardan aydınlanmak için yazdım buraya şimdiden teşekkür ederim..

Selam Arkadaslar .. Ben Body Yeni Başladım . Sizden Bir Yardım İsticem . Şimdi ilk önce hangi gün aralıklarıyla gitmeliyim sizce . Bir Dolu Bir Boşmu Yapmalıyım ? . Ve Ben Zayıfım Sizce Hardline ProGainer 4,5 kg Mu Alsam Hem Kilo Hem Kas için . Yoksa Optimum Whey 100% Whey Gold Standart ilemi başlasam . karar veremedim . sizinde önerileriniz veya kombinasyonlarınız varsa yazarmısınız lütfen .. Tşk Ederim

haftada 3-4 gün gideceksin ve ek ürün almayada 3 aydan başlamanı tavsiye etmem önce beslenmeni düzene koy doğal yollardan iyi beslenmeye başla unutma ki ek besinler sihirli değnek değiller

evet haklısın fakat . beslenmeme dikkat edemiyorum . hergün düzenli olarak yiyemiyorum . o yüzden ek besine ihtiyaç duydum .

Arkadaşlar 10 lbs lik optimum %100 Whey aldım ( çikolatalı ) Gerçekten içimi çok kolay. Sütle karıştırdığımda aynı nesqiuk gibi oluyor Acaba sahte mi diye düşünüyorum. hepsiburda .com dan aldım.

Bende bu ürünü almak istiyorum.Su anda Universal 2700 kullaniyorum(Antremandan önce 4 ve antremandan sonra 4 adet olmak üzere) Ve ikisini kombine etmek istiyorum.Sizin Kullanim Önerileriniz nelerdir?
Boy :177
Kilo :74
1.5 Senedir b.b yapiyorum.

hidrolize antrenmandan sonra daha iyidir tabiki ama birde işin fiyat boyutu var 5lbs si 300 lira mı olur 400 mü olur artık:)

ben bu ürünü önce ******** den yani ******dan aldım güzeldi kullandım falan ama forumda da yazdığım üzere bir söylenti kafama takılıodu işte türkiyedeki optimumların farklı olduğu ayıklandığı yok efendim türkiyeye özel üretildiği falan diye bununla ilgili optimumnutrition.com a mail attım (tabiiki ingilizce) cevap gelmedi neyse forumda saolsun bi yetkili açıklama yapmıştı içim rahatladı işte kesinlikle orjinaldir falan diye..neyse neyse üründe dikkatimi çeken kapağı açınca karton jelatin vari bi güvenlik kapağı bulunurya o zart die açıldı yada zaten açıktı sinir olmuştum forumda herkes de bundan yakınıyor neyse yine kafamı fazla takmadım bir hafta önce direk abd den getirilmiş bi optimum aldım arkadaşım fasıtasıyla burdan aldığımdan biraz farklılıkları var tadı biraz daha canlı sanki daha mikronize hemen karışıyo diğerine göre ve kapağı biraz daha kalın ve kapak üstünde burdakinde olmayan bi reklam sticker var( stack up your gain whey+casein) .kapağı daha kalın ve kapağın altındaki güvenlik kartonu sıkıca yapışmış halde işin garibi ölçeği bile diğerinden farklı biraz daha sert kalın bi plastikten yapılmış..bundan sonra optimum kullanmayı düşünmüyorum başka ürünlere yönelicem nanox muscletech gibi ama genel anlamda whey wheydir doğru zamanda alırsan herzaman etkisini görrsn..benim gibi soru işaretleri olan arkadaşlar varsa bilgilendirmek yada beni bu konuda aydınlatabilecek birisi varsa tekrardan aydınlanmak için yazdım buraya şimdiden teşekkür ederim..
merhaba.bende aynı problemle karşılaştım.prtein7 adresinden 5lb %100 whey gold standart aldım.Kapağını açtığımda koruma jelatini yoktu.Birde baktımki kapağın altına takılmış.Bu kadar kolay çıkabilecek birşey olabilirmi bu pek aklım almadı.emanet gibi koymuşlar demekki üstüne hiç yapıştırmamışlar bile.O yüzden pek içime sinmedi.

sevgili acemicocuk,

bi problem yok. genelde pro. tozlarında görülen bi durum o. kapağı çevirince kendiliğinden açılıyor o koruma kağıdı. önemli olan kutu kapağının jelatinle kapalı olması.

bu arada bende double rich chocolate aromalı aldım bi kaç gün önce. tad ve karışımından memnunum. hadi bakalım hayırlısı :)

herhangi bir yan etkisi varmı?sivilce,isilik vb ??
ayrıca farklı urunlerle kıyaslandıında nasıl sonuc veriyor oğrenebılırmıyım?

sevgili acemicocuk,

bi problem yok. genelde pro. tozlarında görülen bi durum o. kapağı çevirince kendiliğinden açılıyor o koruma kağıdı. önemli olan kutu kapağının jelatinle kapalı olması.

bu arada bende double rich chocolate aromalı aldım bi kaç gün önce. tad ve karışımından memnunum. hadi bakalım hayırlısı :)
teşekkür ederim gameover bilgilendirdiğin için.Yinede üretici firma tarafından üstünde durulması bir sorun bence bu.İlk açtığımda kapakla birlikte geldi koruma kağıdı.2.kez açarken koruma kağıdı yapışmıştı kutuya sanki ilk defa açıyormuşum gibi.Koca firma bu soruna nasıl bir çözüm bulamaz ilginç geldi bana daha kaliteli bir yapıştırıcıyla halledilebilecek bir problem olsa gerek :)

Arkadaşlar Optimum ürününü Bulgaristandan getirtenlere küçük bir bilgi vereyim.Paketlemesi bulgaristanda yapılıyormuş.Haberiniz olsun ama ürünün kalitesi değişik midir bilemiyorum..

Onu bunu bilmem ama Tropical Punch olanı beni yaktı ya çıkarıyodum olduğu gibi öksürük şurubu gibi tadı var nasıl içiçem bilmiyorum kokusuda kötü rakı gibi içiyorum burnu tıkayıp fondip :D

ben bu konuya mesaj yazmıştım ama çıkmamış
hidrowhey i 110tl e alan arkadaş için twinlabın wheyinin iherbden 70liraya getirtilebildiğini yazmıştım, ama tr de 150liraya satıldığını belirtmiştim
mrbiceps e de optimumda benzer bir sorunu benim de yaşadığımı söylemiştin, vanilyalı dondurma aramalısı çok kötüydü

bu arada 110liraya hidrowhey alan arkadaşın dikkatine: bb.com dan alıyorsan kesinlikle kargo olarak dhl'i seçme
göndermiyorlar

Back
Yukarı