Arkadaşlar merhaba,
Bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama nereden alacağıma karar veremedim.Hepsi burada com'da 5 kiloluk 150 TL 2 kiloluk 90 TL kargoda bedava.Tavsiye edebileceğiniz daha ucuz bir yer varmı?
bende de aşırı sivilce ve gaz yapmıştı bu ürün. strawberry banana aromalısını kullanmıştım.
****** dan getirtmiştim. Bende alerji yaptı içindeki aroma sanırım bundan kaynaklı yada protein tozlarına karşı alerjim var şimdi mrm metabolic whey alıcam ona bakarak yorum yaparım.
arkadaslar ben bu ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu yüzümde acaip sivilcelenme yaptı haftada 3 gün spor yapıorum önce ve sonra bir ölcek yani 29.4 gram suyla alıorum sporu gecen sene 2 ay yaptım sonra bırakıp şimdi direk tozla basladım alakası olabilir mi ne öneririsniz bu arada alerjik bi hastalıgımda var...
unlimit4d eywallah abi haklısın ben ögrenciyim ya hayatta protein li yiyecekler tüketemiodum makarna falan hep karbonhidratbirden bire 60 gr proteini görünce vücut cıldırdı herhalde
hani gıda alerjisi desem soyaya falan sivilcelenme die bi sonucu yok bu durumunda ishal solunum güclügü falan cildim yaglı gercekten terlioruzda hani spora baslayınca testosteronda arttı ergenlik olayı misali artmıstır die düsünüyorum günde tek 30 gr indircem spordan sonraya artık
eywallah saolasın birader lor peyniri tüket diosun yaa bende biraz da göbek problemi var bi zararı olur mu ki?
Arkadaşlar öncelikle merhaba...
yaklaşık 1 hafta önce Ürünün double rich chocolate aramolı olanından aldım, Ancak forumu okudukça kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı, herkes ürünün tadını çok beğeniyor, benim kullandığım üründe gerek su ile gerekse sütle karıştırıp içtiğimde bırakın yoğun bir çikolata tadını neredeyse su ve sütün tadını alıyorum aroması çok az gibi (300 Ml sıvı ile karıştırıyorum) sahte ürün kullanmaktan korkuyorum, kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirseniz beni çok memnun olurum...
Şimdiden teşekkürler
Optimum'un Hydrowhey diye bir ürünü çıkmış 30 gram protein 8.8 gram BCAA diyor.Kullanan oldumu?Yöneticiler bu ürün için ayrı konu açabilirse güzel olur aslında.
Yanlız 1 ölçek 39 gram yani 39 gramında 30 gram protein var bizim golda bir ölçek 29.4 gram 24 gram protein var.Sanırm pazarlama stratejisi iyi olduğundan değilde gremajı yüksek olduğundan bir ölçekteki proteini fazla.