Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar merhaba,
Bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama nereden alacağıma karar veremedim.Hepsi burada com'da 5 kiloluk 150 TL 2 kiloluk 90 TL kargoda bedava.Tavsiye edebileceğiniz daha ucuz bir yer varmı?

arkadaslar ben bu ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu yüzümde acaip sivilcelenme yaptı haftada 3 gün spor yapıorum önce ve sonra bir ölcek yani 29.4 gram suyla alıorum sporu gecen sene 2 ay yaptım sonra bırakıp şimdi direk tozla basladım alakası olabilir mi ne öneririsniz bu arada alerjik bi hastalıgımda var...

****** dan getirtmiştim. Bende alerji yaptı içindeki aroma sanırım bundan kaynaklı yada protein tozlarına karşı alerjim var şimdi mrm metabolic whey alıcam ona bakarak yorum yaparım.

****** dan getirtmiştim. Bende alerji yaptı içindeki aroma sanırım bundan kaynaklı yada protein tozlarına karşı alerjim var şimdi mrm metabolic whey alıcam ona bakarak yorum yaparım.

aynı durum bende de vardı san nutrition %100 whey protein tavsiye ettiler şimdi bende tavsiye ediyorum.
Fakat şöyle bir durumda olabilir proteiğinlerin orjinal etiketlerinde (bazılarında)uyarı olarak süt ve soya içerir der yani süt ve soya ya alerjin varsa dokunması muhtemel

arkadaslar ben bu ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu yüzümde acaip sivilcelenme yaptı haftada 3 gün spor yapıorum önce ve sonra bir ölcek yani 29.4 gram suyla alıorum sporu gecen sene 2 ay yaptım sonra bırakıp şimdi direk tozla basladım alakası olabilir mi ne öneririsniz bu arada alerjik bi hastalıgımda var...

Birçok sebebi olabilir sivilcelenmenin..Spora başlamadan önceki beslenme düzenin neydi proteinli yiyecekler tüketiyor muydun ? Bir anda yüksek miktar protein aldığında ve bu proteini vucuttan iyi bir şekilde atamadığında karaciğere fazla yüklenmiş olabilirsin bu yüzdende olabilir..Ama unutmamak lazım havalar sıcak teninde yağlıysa bu yüzdende olabilir..Sadece proteine bağlamamak lazım..Genel beslenmen değiştiğinden olabilir..Sebep çok anlayacağın..

unlimit4d eywallah abi haklısın ben ögrenciyim ya hayatta protein li yiyecekler tüketemiodum makarna falan hep karbonhidrat:)birden bire 60 gr proteini görünce vücut cıldırdı herhalde:)hani gıda alerjisi desem soyaya falan sivilcelenme die bi sonucu yok bu durumunda ishal solunum güclügü falan cildim yaglı gercekten terlioruzda hani spora baslayınca testosteronda arttı ergenlik olayı misali artmıstır die düsünüyorum günde tek 30 gr indircem spordan sonraya artık

unlimit4d eywallah abi haklısın ben ögrenciyim ya hayatta protein li yiyecekler tüketemiodum makarna falan hep karbonhidrat:)birden bire 60 gr proteini görünce vücut cıldırdı herhalde:)hani gıda alerjisi desem soyaya falan sivilcelenme die bi sonucu yok bu durumunda ishal solunum güclügü falan cildim yaglı gercekten terlioruzda hani spora baslayınca testosteronda arttı ergenlik olayı misali artmıstır die düsünüyorum günde tek 30 gr indircem spordan sonraya artık

Bir tavsiyede bulunayım: Spordan 1.5 saat önce karbonhidratlı yiyecek tüket bu sana enerji olarak geri dönecektir..Spordan sonra 1 ölçek almanı tavsiye ederim.Benim kullanım tarzım antremandan yarım saat önce 1 ölçek ve hemen antremandan sonra 1 ölçek eğerki yeteri kadar sert idman yapıyorsan vucut zaten bu proteini işleyip en yararlı şekilde kullanıyor..ne kadar kullandığını bilmiyorum..benim kullandıgım şekilde kullanmayı dene gene sivilce sorunun olursa 1 ölçeğe düşür antremandan sonraya kas yıkımını engellemesi adına proteini yiyeceklerden temin etmeye çalış..yetmadan öncede 100 gr kadar lor peyniri tüketirsen gece boyuncada kaslarını beslersin ;)..iyi sağlıklı günler..

Arkadaşlar öncelikle merhaba...
yaklaşık 1 hafta önce Ürünün double rich chocolate aramolı olanından aldım, Ancak forumu okudukça kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı, herkes ürünün tadını çok beğeniyor, benim kullandığım üründe gerek su ile gerekse sütle karıştırıp içtiğimde bırakın yoğun bir çikolata tadını neredeyse su ve sütün tadını alıyorum aroması çok az gibi (300 Ml sıvı ile karıştırıyorum) sahte ürün kullanmaktan korkuyorum, kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirseniz beni çok memnun olurum...

Şimdiden teşekkürler

eywallah saolasın birader lor peyniri tüket diosun yaa bende biraz da göbek problemi var bi zararı olur mu ki?

Yağsız lor peynirleri var böreklik olarak geçiyor onlardan kullanırsan bir problem olmaz..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:11 ----------

Arkadaşlar öncelikle merhaba...
yaklaşık 1 hafta önce Ürünün double rich chocolate aramolı olanından aldım, Ancak forumu okudukça kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı, herkes ürünün tadını çok beğeniyor, benim kullandığım üründe gerek su ile gerekse sütle karıştırıp içtiğimde bırakın yoğun bir çikolata tadını neredeyse su ve sütün tadını alıyorum aroması çok az gibi (300 Ml sıvı ile karıştırıyorum) sahte ürün kullanmaktan korkuyorum, kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirseniz beni çok memnun olurum...

Şimdiden teşekkürler

daha önceden multipower ürünü kullandım çok daha yoğun bir tadı vardı optimuma göre..optimum daha hafif bir tada sahip ikisinide kullananlar bana hak vericeklerdir..300 ml su yerine 250ml ile dene birde ölçeği tam doldurmanı tavsiye ederim o zaman biraz daha yogun bir tad alıcaksın..iyi çalışmalar..

Bu ürünün içinde 4 gr Glutamine ve 5 gr BCAA bulunduğu yazıyor. Ayrıca ürünün Amino Asit değerleri de fena deil.

Bu ürünü kullanıyorsak, ayriyetten Glutamine, BCAA ve Amino kullanmaya gerek var mı ?

Optimum'un Hydrowhey diye bir ürünü çıkmış 30 gram protein 8.8 gram BCAA diyor.Kullanan oldumu?Yöneticiler bu ürün için ayrı konu açabilirse güzel olur aslında.

Yanlız 1 ölçek 39 gram yani 39 gramında 30 gram protein var bizim golda bir ölçek 29.4 gram 24 gram protein var.Sanırm pazarlama stratejisi iyi olduğundan değilde gremajı yüksek olduğundan bir ölçekteki proteini fazla.

Son mesajlarda bu ürünle ilgili yorumlar var gözünüzden kaçtı herhalde ? Forumda da başlığı mevcut, arama yaptınız mı?

Optimum'un Hydrowhey diye bir ürünü çıkmış 30 gram protein 8.8 gram BCAA diyor.Kullanan oldumu?Yöneticiler bu ürün için ayrı konu açabilirse güzel olur aslında.

Yanlız 1 ölçek 39 gram yani 39 gramında 30 gram protein var bizim golda bir ölçek 29.4 gram 24 gram protein var.Sanırm pazarlama stratejisi iyi olduğundan değilde gremajı yüksek olduğundan bir ölçekteki proteini fazla.

Üstelik içinde glutamin yok

Arkadaslar Optimum Whey Proteinde gozden kacan cok onemli birsey var.

Sitesine bakarsaniz urun icin :

• Packed with Whey Protein Isolates
  • Higher Pure Protein Percentage
  • Fast-Acting HYDROWHEY Whey Peptides
  • Provides Whey Protein Microfractions
  • More than 5 grams of BCAAs
  • Over 4 grams of Glutamine & Precursors
  • Instantized to Mix with a Spoon
Burda Glutamine & Precursors dedigi sey glutamic acid glutamine degil.

Glutamine ve glutamic acid cok farkli seyler su linkten anlayabilirsiniz.

http://www.healthvitaminsguide.com/aminoacids/glutamine-and-glutamic-acid.htm

Bana kalirsa ayrica glutamine takviyesi yaninda kullanmak daha mantikli bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Evet senin dedikleri Glutamik Asit öncüleri, GLutamine deil.
Yani Glutamine'e dönüştürelbilyordu gibi bişiydi tam bilgim yok benim de :D

Optimumdaki glutamine precursors denilen seyki bu glutamik acid oluyor (glutaminin onculeri) bunlar amino edildiginde glutamine i olusturma ihtimali var ama L glutamine deki kompleks bi yapi bu urunde yok.

Kısacasi icinde glutamine var ayrica almaya gerek yok denemez zaten sitesindede bcaa desteginin oneminden bahsediyor glutamine konusuna hic deginmiyor bile biraz kelime oyunu yapmislar.

Bunu internettte ve forumda bazi arkadaslar farketmis bende konuyu yeniden gundeme getirdim o kisilere tesekkur ederim.

Back
Yukarı