arkadaşlar antrenmandan önce alacağınız protein mideye gidecek ve siz antrenman yaparken vücud gelen besinleri sindirmek için parasempatik sinir sisteminizi devreye sokup bu aldıgınız besinleri sindirmeye çalışacak bunun sonucunda kan kaslarınızdan sindirim sistemine gidecek ve yeterince kanlamayan kaslarla yapacağınız antrenmanınız maksimum verimini veremeyecek o yüzden antrenmandan hemen önce sıcak sert bir kahve icimenizi antrenman sırasında su icmenizi ve antrenman sonrasında da whey i almanızı tavsiye ederim
dergide okuduğumu söyledim ve ayriyetten hocamda aynı şeyi söyler kafam iice karıştıaynı dergide 1 haftada adaleli kollara sahip olun yada 1 ayda baklavaları cıkarın gibi baslıklarda cıkıyor sence 1 haftada kolların gözle görülür bir hacim alması mümkün mü ? yinede dergiye inanmak istiyorsan karar senin![]()
1.84 oyun vardı ve 62 kilomuydun etiyopya mı orası =) şakası bi yana cok iyi kilo almıssın hemde gobek yapmadan tebrikler ben daha yeni basladım bende bitirince etkisini yazacagım calıstıgım günler 1.5 off gunlerde 1 olcek kullanıyorum ekonomik olsun diye![]()
Yanlış anlamayın fakat ekonomik olarak kullanıcaksınız derken gerekli şekilde kullanmazsanız hiç bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
Bence çok az kullanıyorsunuz.5lbs lik bir kutunun 1- max. 1.5 ay dayanması gerekiyor , daha fazla sürede tüketirseniz gereken verimi alamassınız bence.
Saygılar.
rekliox doğru bir düşünce, kullanmayı ara vermek lazım dediğin gibi karaciğer zorlanmaması için
Hem o yuzden hem de gunde 4-5 olcek kullananlarda ıster ıstemez normal tavuktan vs'den emılen proteının sentezlenme gucu duser.. Cunku sız gunluk proteın beslenmenızı proteın tozu uzerıne kurarsanız vucudunuz ona alısır ve onların sındırımı daha kolay oldugundan normal besınlerdekı proteını sındırmede gucluk cekebılır..
Bu yazdıklarım benım dusuncelerım ve ornegım beslenmesını supplement'lar uzerıne kuranlar ıle ılgılı..
umur35 sana kesinlikle katılıyorum, fakat şöyle bir durum söz konusu benim idman günlerinde 4 ölçek civarı kullanmamın asıl sebebi aslında şu, testosteron seviyesi gerçekten çok yüksek bir kişiyim, vucudumdaki protein sentezinin oldukça fazla, idmanlarım da aşırı sert geçiyor, sürekli bir halsizlik halindeyim bu sebeple kendimi toparlamak için 4 ölçek civarı beni ancak toparlayabiliyor açıkçası,zaten başka supplement kullanmıyorum, mümkün mertebe off günlerde 2 ölçeği geçmiyorum.Günlük protein beslenmenizi protein tozu üstüne kurarsanız derken de bence çok önemli bir noktaya parmak basmışsın, supplementler bağımlılık yaratmamalı asla, doğal beslenmeyi kesinlikle elden bırakmamak gerekli.İdman günleri 96 gram protein tozundan, 70 gram civarıda doğal besinlerden karşılamaya gayret gösteriyorum, bu sayede ancak kendimi toparlayabiliyorum.
saygılar