Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
umur35 öyle bir uslupla konuşuyorsun ki; sanki profosyonel vucutçu gibi bir havan var.Öncelikle şunu belirtmek isterim ben ürün hakkında yorum yaparken insanlara gidin 3-5 ölçek kullanın abanın diye birşey demedim, supplementler bağımlılık yaratmamalı dedim üstüne basa basa.Uzun yıllar profosyonel olarak futbol oynadım, sürekli fitness yaptım, son 3 aydır düzenli olarak body building yapıyorum.Ben sadece kendi kullanımımdan bahsettim, benim nasıl bir idman yaptığımdan haberin bile yok ne diye bu tarz sert ve çok bilmiş bir uslup takınıyorsun anlıyamadım.Ayrıca 70 gr demişim ama besin değerlerini çok iyi takip edemiyorum, sadece yiyebildiğim kadar yumurta,peynir,yulaf,kırmızı et,balık yiyorum hergün.

Off topic için özür diliyorum herkezden, ürün hakkında bir başka yorum yapmak isterim,kimse değinmemiş bu noktaya;
Galonumuzun üstünü dikkatli okursak, optimum wheyin göz ardı edilemiyecek bir çok yararlı aminoasitleri de büyük ölçüde içerdiğini görürüz, özellikle optimum whey in içeriğinde l'arginine mevcut.L'arginin gerçekten çok mühim bir aminoasittir,optimum whey den 2 ay sonra damarlarımın daha belirgin ve daha geniş bir hal aldığını farkettim.Ayrıca tadı da bir harika,ben her porsyonu su ile karıştırarak içiyorum.

umur35 öyle bir uslupla konuşuyorsun ki; sanki profosyonel vucutçu gibi bir havan var.Öncelikle şunu belirtmek isterim ben ürün hakkında yorum yaparken insanlara gidin 3-5 ölçek kullanın abanın diye birşey demedim, supplementler bağımlılık yaratmamalı dedim üstüne basa basa.Uzun yıllar profosyonel olarak futbol oynadım, sürekli fitness yaptım, son 3 aydır düzenli olarak body building yapıyorum.Ben sadece kendi kullanımımdan bahsettim, benim nasıl bir idman yaptığımdan haberin bile yok ne diye bu tarz sert ve çok bilmiş bir uslup takınıyorsun anlıyamadım.Ayrıca 70 gr demişim ama besin değerlerini çok iyi takip edemiyorum, sadece yiyebildiğim kadar yumurta,peynir,yulaf,kırmızı et,balık yiyorum hergün.

Off topic için özür diliyorum herkezden, ürün hakkında bir başka yorum yapmak isterim,kimse değinmemiş bu noktaya;
Galonumuzun üstünü dikkatli okursak, optimum wheyin göz ardı edilemiyecek bir çok yararlı aminoasitleri de büyük ölçüde içerdiğini görürüz, özellikle optimum whey in içeriğinde l'arginine mevcut.L'arginin gerçekten çok mühim bir aminoasittir,optimum whey den 2 ay sonra damarlarımın daha belirgin ve daha geniş bir hal aldığını farkettim.Ayrıca tadı da bir harika,ben her porsyonu su ile karıştırarak içiyorum.

Dostum cok bılmıslıkle az bılmıslıkle alakası yok, varsa bır hatam yazdıklarımda belırt o zaman..

Uslubum ıstedıgın kadar yumusak gelmedıyse de kusura bakma, ben burayı okuyan yenı baslayanları dusunerek yazıyorum..

Ayrıca senın ıcınde gecerlı, ben yıne sana dıyecegım once abanabıldıgın kadar yemege aban 150 gr kolayca alınabılecegını yazdım.. Yemege abanırsan tozdan daha cok enerjı verecegı kesın bence 4 olcek yerıne 2-3 olcek kullanırsın..

Urunun ıcerıgı hakkında dedıklerınde haklısın bır cok yonden Turkıye pıyasasında bu fıyata saglam urun..

gereksiz alındım sanırım umur kusuruma bakma bu aralar işler pek iyi değil hayatımda, anlayışlı cevabın için teşekkürler.

Onemlı degıl hepımızın oyle cok kafaya takma..
Dıyorum ama bende ıyı sayılmam.. :)

Bır sekılde akıyor yasam..

Neyse konuya donelım..
Optımum'un ıcınde sımdırım enzımlerı vardı degıl mı?..

bildiğim kadarıyla var; fakat ben şu yüksek miktardaki l'arginine amino asitine takıldım; son dönemlerde damarlarımda daha bir belirginlik daha bir irilik gözlemledim; gittim ve kutuyu baştan aşşağa okudum; bir baktım ne göreyim adamlar içeriğe l'arginine de koymuşlar, üstelik yatsınamaz miktarda; gerçi benim çok hayrını görmemin asıl sebeplerinden birisi muhtemelen günde 4 ölçek kullanmamdır ama yine de optimum un içeriği çok zengin; ayrıca 4 gr glutamin ve 5 gr BCAA da cabası; kesinlikle hayır diyemiyeceğim ve değiştirmeyi düşünmeyeceğim bir ürün bence protein tozlarında ekstradan glutamin ve bcaa olması güzel bir artı.

saygılar

arkadaşlar haftaya kadar optimum alıcağım lütfen nereden alıcağıma dair biri bilgi verebilirmi malum bodyforum shopunda satmıyorlar, pm atarsanız sevinirim

Arkadaşlar 4.5kg lik ürününü poşet şeklinde satıyorlar.Ürünü açtıktan sonra saklama yönünden herhangi büyük bir kutuya boşaltmak mı gerekli yoksa açılır kapanır bir poşet mi?

Peki yırttıktan sonra büyük bir kaba boşaltarak mı sakladın? Yani başka bir kapta saklasak bir sorun olur mu diye merak ediyorum almadan önce..

ürünün delicious strawberry yani çilek aramolı olanını kullanıyorum. ve inanılmaz güzel bi tadı var. ki su ile kullanıyorum. içmeye doyamıyorum desem yeridir :P çilekli milkshake gibi oluyor shaker ile çalkalandığında köpüklü şekilde. aroma hakkında kararsız kalan arkadaşlar varsa ben tavsiye ediyorum. yeni kullandığım bir ürün, o yüzden etkisi hakkındaki yorumumu 1 ay sonra yapıcam.

Bu ürün için en iyi protein tozu diyorlar ama ben inanmıyorum. Madem öyle muscletech ve weider neden bundan kat kat pahalı?

optimumu iyice arastırdım ve genel olarak duyduklarım gayet tatmin edici oldugu yonunde, cok istisnai ve spesifik basarı dusunenler icin belki baska ozellikli urunler dusunulebilir ama genis yelpazede basarılı bir urun deniliyor-not: uzmanı degilim, kullananların ve salondaki hocaların yorumlarını aktardım...

Back
Yukarı