Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
rekliox, ama supplement markalari neden antrenmandan once ve sonra icin diyor? ben birsey iddaa ettigim icin demiyorum bunu sadece oyle demelerinde ne gibi bi neden olabilir? bu soyledigin cok mantikli geldi bana ?

ben dr um ve eğitim hayatım boyunca öğrendiğim şeylerle onların yazdıkları cok iyi uymuyor o yüzden firmalara pek güvenmiyorum mesela bazı suplement firmaları günde 6 defa kullanılmasını söylüyor kücük bir hesap yapalım 6 kere kullansak 24 gr protein verse eder 144 gr protein sadece protein tozundan, birde oraya yazarlar bu bir destek ürünüdür tüm protein ihtiyacınızı bu üründen karsılamayın diye 144 gr protein cogu kisi icin gunluk 2 gr/kg proteine yakın bir degerdir böyle destek mi olur ? resmen tek basına protein ihtiyacını karsılamıs oldu toparlamak gerekirse firmalar daha cok kullanmamızı böylece daha cok ürün tüketmemizi istiyorlar bunu yaparak daha fazla satış yapmış olacaklar kimsenin bizim sağlımızı ve kesemizi düşündüğü yok :)
forumda okuduğum kadarıyla off günlerde sabah aksam birer ölçek,calıstıgın günlerde sabah-aksam-antrenmandan hemen sonra birer ölçek kullanmamız tavsiye ediliyor antrenmandan öncede bir sıcak kahve icersen buda antrenmandaki performansını arttırır ( eger benim gibi maddi durumun iyi degilse çalıştığın günlerde antrenmandan sonra 1 ölçek, sabah 0,5 ölcek, off günlerde sabah 1 ölçek kullanabilirsin ) benim bildiklerim ve uyguladıklarımı yazdım yinede sen antrenmandan öncede kullanmak istiyorsan senin tercihin ve senin vücudun kararlar senin,iyi forumlar

arkadaşlar bu ürünün 2273 g ürününde orjinal paketinde 80 servis yazıyo benim türkiye disbiratöründen aldığım üründe 74 servis yazıyo acaba türkiyeye mi özel bilgisi olan var mı

arakadaşlar bende bu ürünün 2.3 kilo olanından kullandım baya faydasını gördüm hemen gelişimi anlatayım.

62 kilo olarak spora başladım

2 adet aralıklı olarak kullandım yani ard arda kullanmadım 1 sene içerisinde
spordan sonra 1.5 ölçek aynı gün akşam 1 ölçek zamanlamara çok dikkat etmedim son ölçekde ne zaman aklıma geldiyse o zaman aldım

spor of olduğum günle 1+1 şeklinde günde iki ölçek kullandım

sonuç beslenmeye çok dikkat etmeme ragmen 72 kiloya çıkdım göbeklenmeden

sonra yaz tatilinde bırakmak zorunda kaldım geri geldiğimde öğrenci evi malum birde üstüne hastalık 1 hafta yataktan çıkamadım yemek yapan falan yok tabi hazır çorba falan idare ettim

hastalıktan sonra 68 kiloya düştüm

dönem başında 4.5 kilo olanından 230 liraya alıp sora başladım şu an paketi yarıladım (3 ayım dolmak üzere 1 hafta var) üzere yani 68 den 74.8 e

birazda fazla olduğundan sporadan sonra 2 ölçek akşamına 1 ölçek daha alıyorum yani spora yaptığım gün 3 ölçek of günler 2-2.5 ölçek alıyorum

sonuç 74.8 kilo ölçümdüm en son(1 hafta önce) yarim paket daha duruyor yaza kadar 78 kilo civarlarına çıkmak istiyorum .
yani gerçekten faydalı bir ürün ama şunuda söylemek istiyorum beslenme olmadan pek bişe yaramıyor. ciddi olarak yaptığım için hafata 2 kilo civarıda tavuk göğsü tüketiyorum düzenli olarak.

amacım 85 kilo civarlarına çıkıp definitasyonal 80 kiloya düşmek ve o halde kalmak
boyum 1.84 sizece nasıl olur

Son düzenleme:
lise 1 de 1.80 civarlarındaydım anne babada çalışınca yemek problemim hep olmuştu... ilk orta okulda hep en uzunlardan biriydim anlıcan

ama bu kilo alma süreci üniversitede başladı 2 yılı dolduran bir süreç öyle hop diye degil yani en düzgün beslendiğim zamanlarda ayda 3 kilo falan alıyordum ama yağlanma çok fazla oluyordu 900 gram kas alıyorsan 2kilodan fazla yağ alıyordum bende bu kadar kasmamaya ve rahat bir şekilde kilo alma yoluna gittim protein agırlıklı sık sık düzenli beslenmeye yağlardan uzak durmaya yatarken yemeye çalışıyorum gayette güzel gidiyor şu anda

BU İŞİN %90 I BESLENME ilk üni 1 de başladım 1 sene saçma sapan işler yaptım 1 gram dahi gelişme göremedim ama işi sistematiğe bindirdiğin zaman işte o an faydasını görmeye başlıyorsun

arkadaşlar antrenmandan önce alacağınız protein mideye gidecek ve siz antrenman yaparken vücud gelen besinleri sindirmek için parasempatik sinir sisteminizi devreye sokup bu aldıgınız besinleri sindirmeye çalışacak bunun sonucunda kan kaslarınızdan sindirim sistemine gidecek ve yeterince kanlamayan kaslarla yapacağınız antrenmanınız maksimum verimini veremeyecek o yüzden antrenmandan hemen önce sıcak sert bir kahve icimenizi antrenman sırasında su icmenizi ve antrenman sonrasında da whey i almanızı tavsiye ederim

muscle&fitness dergisinde ise 20grlık bir protein shake'in bb den 30 dakika önce alınması gerektiğini söylüyor...:confused:

aynı dergide 1 haftada adaleli kollara sahip olun yada 1 ayda baklavaları cıkarın gibi baslıklarda cıkıyor sence 1 haftada kolların gözle görülür bir hacim alması mümkün mü ? yinede dergiye inanmak istiyorsan karar senin ;)
dergide okuduğumu söyledim ve ayriyetten hocamda aynı şeyi söyler kafam iice karıştı :confused:

1.84 oyun vardı ve 62 kilomuydun etiyopya mı orası =) şakası bi yana cok iyi kilo almıssın hemde gobek yapmadan tebrikler ben daha yeni basladım bende bitirince etkisini yazacagım calıstıgım günler 1.5 off gunlerde 1 olcek kullanıyorum ekonomik olsun diye :D

Yanlış anlamayın fakat ekonomik olarak kullanıcaksınız derken gerekli şekilde kullanmazsanız hiç bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
Bence çok az kullanıyorsunuz.5lbs lik bir kutunun 1- max. 1.5 ay dayanması gerekiyor , daha fazla sürede tüketirseniz gereken verimi alamassınız bence.
Saygılar.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın fakat ekonomik olarak kullanıcaksınız derken gerekli şekilde kullanmazsanız hiç bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
Bence çok az kullanıyorsunuz.5lbs lik bir kutunun 1- max. 1.5 ay dayanması gerekiyor , daha fazla sürede tüketirseniz gereken verimi alamassınız bence.
Saygılar.

Yaptıgın hesaba gore gunluk 65-80 gr sadece proteın tozundan proteın alması gerek..

Hep yazıldıgı gıbı, bunlar ek besın.. Beslenmenızı bunların uzerıne kurmayın..

Proteını yumurtadan, peynırden, ton balıgından, tavuktan, etten, lordan, balıktan, sutten, yogurttan vs elde edelım..

Once bu beslenme yerlestırılır, daha sonra antrenmandan cıkınca hemen ve duruma gore sabah hemen kalkınca whey tuketılebılır..

sabah kalkınca bir ölçek, idmandan 30 dk önce 1 ölçek , idmandan sonra 1 ölçek , yatarken 1 ölçek şeklinde kullanıyorum, off günlerde sadece uyanınca ve yatarken kullanıyorum, gün içinde bol yumurta,yulaf ve peyniri aksatmıyorum, benim oldukça memlun kaldığım bir ürün
5 lbs 25 gün falan dayanıyor bana.

arkadaşlar 5 lbs yi yaklasık 2 ayda bitirip 1 ay ara vermeyi düsünüyorum normali 1.5 ay size katılıyorum ama ben karaciğerimi fazla yormak istemediğim icin ve birazda cebimi düsündügüm icin 2 aya uzatacagım kendi durumunuza göre ve saglıgınız icin alacagınız riske göre ( bence cok az farkeder bu yüzden riske girdiginize degmez ) kendi kararlarınızı verin
iyi forumlar

rekliox doğru bir düşünce, kullanmayı ara vermek lazım dediğin gibi karaciğer zorlanmaması için

Hem o yuzden hem de gunde 4-5 olcek kullananlarda ıster ıstemez normal tavuktan vs'den emılen proteının sentezlenme gucu duser.. Cunku sız gunluk proteın beslenmenızı proteın tozu uzerıne kurarsanız vucudunuz ona alısır ve onların sındırımı daha kolay oldugundan normal besınlerdekı proteını sındırmede gucluk cekebılır..

Bu yazdıklarım benım dusuncelerım ve ornegım beslenmesını supplement'lar uzerıne kuranlar ıle ılgılı..

Hem o yuzden hem de gunde 4-5 olcek kullananlarda ıster ıstemez normal tavuktan vs'den emılen proteının sentezlenme gucu duser.. Cunku sız gunluk proteın beslenmenızı proteın tozu uzerıne kurarsanız vucudunuz ona alısır ve onların sındırımı daha kolay oldugundan normal besınlerdekı proteını sındırmede gucluk cekebılır..

Bu yazdıklarım benım dusuncelerım ve ornegım beslenmesını supplement'lar uzerıne kuranlar ıle ılgılı..

umur35 sana kesinlikle katılıyorum, fakat şöyle bir durum söz konusu benim idman günlerinde 4 ölçek civarı kullanmamın asıl sebebi aslında şu, testosteron seviyesi gerçekten çok yüksek bir kişiyim, vucudumdaki protein sentezinin oldukça fazla, idmanlarım da aşırı sert geçiyor, sürekli bir halsizlik halindeyim bu sebeple kendimi toparlamak için 4 ölçek civarı beni ancak toparlayabiliyor açıkçası,zaten başka supplement kullanmıyorum, mümkün mertebe off günlerde 2 ölçeği geçmiyorum.Günlük protein beslenmenizi protein tozu üstüne kurarsanız derken de bence çok önemli bir noktaya parmak basmışsın, supplementler bağımlılık yaratmamalı asla, doğal beslenmeyi kesinlikle elden bırakmamak gerekli.İdman günleri 96 gram protein tozundan, 70 gram civarıda doğal besinlerden karşılamaya gayret gösteriyorum, bu sayede ancak kendimi toparlayabiliyorum.

saygılar

burası yerimi bilmiyorum ama bu ürünü herhangi bir rahatsızlığı olan kişiler de kullanabilir mi ? mesela ben doktor bilgisi dahilinde 6 aydır yapıyorum bu sporu ve artık kas gelişimini biraz daha arttırmak istiyorum bunun için yalnızca şimdilik bu ürünü kullanmak için karar verdim ama kronik bir rahatsızlığımdan ötürü hergün 1 adet hap kullanıyorum. bu ürünü kullanmam bende sorun yaratırmı acaba? bir sakıncası olur mu sizlere danışmak istedim. kesin bir bilgisi olan arkadaşlar varsa ve cevap yazarlarsa çok memnun olurum.

umur35 sana kesinlikle katılıyorum, fakat şöyle bir durum söz konusu benim idman günlerinde 4 ölçek civarı kullanmamın asıl sebebi aslında şu, testosteron seviyesi gerçekten çok yüksek bir kişiyim, vucudumdaki protein sentezinin oldukça fazla, idmanlarım da aşırı sert geçiyor, sürekli bir halsizlik halindeyim bu sebeple kendimi toparlamak için 4 ölçek civarı beni ancak toparlayabiliyor açıkçası,zaten başka supplement kullanmıyorum, mümkün mertebe off günlerde 2 ölçeği geçmiyorum.Günlük protein beslenmenizi protein tozu üstüne kurarsanız derken de bence çok önemli bir noktaya parmak basmışsın, supplementler bağımlılık yaratmamalı asla, doğal beslenmeyi kesinlikle elden bırakmamak gerekli.İdman günleri 96 gram protein tozundan, 70 gram civarıda doğal besinlerden karşılamaya gayret gösteriyorum, bu sayede ancak kendimi toparlayabiliyorum.

saygılar

70 gr normal besınlerden karsılıyorum demıssın..

Sabah yarım lıtre yatarken yarım lıtre olmak uzere 1 lıtre sut ıcsen = 30 gr

Sabah 3 tam yumurta yesen = 18 gr

Gun ıcınde 5 yumurta beyazı yesen = 15 gr

200 gr lor veya peynır tuketsen = 35 gr

200 gr tavuk yesen = 50 gr

Bak gordugunuz gıbı cok basıt sekılde 150 gr proteın alabılırsınız arkadaslar malıyetı de,

Tavuk 1.5 lıra
Yumurta 2 lıra
Sut 1.5 lıra
Lor 1.5 lıra

6-6.5 lıra tutuyor..

Ben yınede sadece gerektıgınde kullanılması taraftarıyım..

Haaa cok ıyı sevıyelere gelırsın o zaman kullan gunde 4-5 olcek ama bu beslenmeyı uygulamadan oyle ıslere kalkısılmaz..

Ornek basıt..

Back
Yukarı