çalıştıktan sonra kas ağrıların olduğunu ve bunu önlemenin yolununun protein kullanmak oldugunu 2-3 ayda bitecegini soyle ( bir kere izin verdikten sonra 3 ay sonra yine izin vereceklerdir) işi doktora bırakma dr un ne diyeceği belli olmaz =) hicbitürü izin cıkaramazsan cökeleğe sarıl 100 g ında 40 g civarında protein varmış
![]()
benim bildiğim kadarıyla ikisindeki protein miktarı aynı değil,forumu biraz okursan lorda 19 cokelekte 35-50 arası oldugunu göreceksin yinede lor yemek istersen kendi damak zevkin orası sana kalmışçok basit oldu hocamöyle dersem gitme derler
ayrıca çökelekte yani lor peynirinin 100 gramında 19 gram protein var. thums:
amerikadan getirttim ürünü 10 lbs 79 dolar yani 120 TL ye geldi bedavaya geldi bir nevi. tabi birisini ayarladım oradan gelen ona getirttim kargoyla değil.kesinlikle buradan alıp okadar para bayılamam 240 tl ye 2 paket aldım arkadaşımla çilekli aldık. tavsiye ederim çok güzel bir ürün heleki fiyat böyle olunca)
optimum whey protein tozumuzu antrenmandan once su ile hazirlarsak antreman bitimine kadar protein etkisini yitirir mi? kreatin suda 15 dakika kalinca etkisini kaybediyormus, protein icinde gecerli mi acaba bu? kocaman kutusuyla spor salonuna goturemedigim icin evden cikarken hazirliyorum proteinimi..