Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
@Desperate81
optimumun içeriğinde whey izolesi ve hidrolizesi de var, yani daha değerli kaynaklardan elde edilen daha kaliteli whey proteini içeriyor
ayrıca ne kadar işe yaradığı tartışılmakla beraber içeriğinde sindirim enzimleri de var
yani optimum daha üst kalite bir üründür(içeriği sadede konsantre olanlar tabanı oluşturur, sonra twinlab, gibi konsantre-izole karışımlar gelir, sonra optimum ve dymatize whey isolate gibi yarıdan fazlası izole olan proteinler gelir, daha kaliteli ararsan dymatize iso100 gibi yada benzeri saf whey izoleleri gelir, daha üst sınıfsa saf hidrolize proteinlerdir mesela optimum PLATIN satandart whey gibi)

@newbody35
aslında daha ucuza da alabilirdin ama neyse hayırlı olsun
umarım memnun kalırsın

Ben de bu ürünü almak istiyorum ama ailem bu tür şeylere karşı çıkıyor. Protein tozunun zararlı olduğunu düşünüyor. İkna etmeye çalışıyorum ama olmuyor. En son ailem bi doktora soracaklarını belirttiler. Doktor ne der ki ? Kullanmasın diyecektir. :( Yok mu bi çare? Ailemi ikna etmek istiyorum. ****** gidanın sitesinden tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı olduğunu söyledim hatta gdo analiz sonucunu da söyledim ama yok çare :(

çalıştıktan sonra kas ağrıların olduğunu ve bunu önlemenin yolununun protein kullanmak oldugunu 2-3 ayda bitecegini soyle ( bir kere izin verdikten sonra 3 ay sonra yine izin vereceklerdir :D ) işi doktora bırakma dr un ne diyeceği belli olmaz =) hicbitürü izin cıkaramazsan cökeleğe sarıl 100 g ında 40 g civarında protein varmış ;)

çok basit oldu hocam :D öyle dersem gitme derler :D

ayrıca çökelekte yani lor peynirinin 100 gramında 19 gram protein var. thums:

distrubutor firmayla gorustum ama ellerinde 5 lbs lik kalmamıs.( duble cikolata,cilek-muz;hicbiri kalmamıs) baska guvenilir sekilde temin edebilecegimiz bir yer var mı?

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu ürünün çikolatalısını aldım. Ürünün kokusu, görüntüsü, tadı bildiğimiz nesquik gibi. Acaba sahte ürün satın almış olabilir miyim yoksa bu ürün zaten bahsettiğim gibi mi?

amerikadan getirttim ürünü 10 lbs 79 dolar yani 120 TL ye geldi bedavaya geldi bir nevi. tabi birisini ayarladım oradan gelen ona getirttim kargoyla değil.kesinlikle buradan alıp okadar para bayılamam 240 tl ye 2 paket aldım arkadaşımla çilekli aldık. tavsiye ederim çok güzel bir ürün heleki fiyat böyle olunca :))

Son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerde amino asid orani zayiflarlarmi ?
Türkiyeye gelen ürünlerin hemen hemen hepsinin son kullanma tarihlerine 1 yil kalmiş oluyor ....
Yani bu firmalar madem disribitör neden son kullanma tarihleri 2013- 2014 değil de hep 2011.
Acaba son kullanma tarihine yakin ürünleri daha mi ucuza aliyorlar.
Yani merak ettiğim olay şu bir proteğin ne kadar beklerse proteiğinliğinden kaybeder yada hiç bir şey kaybetmez.randiman anlaminda düşüş olurmu?
Bilen varsa lütfen cevaplasin

amerikadan getirttim ürünü 10 lbs 79 dolar yani 120 TL ye geldi bedavaya geldi bir nevi. tabi birisini ayarladım oradan gelen ona getirttim kargoyla değil.kesinlikle buradan alıp okadar para bayılamam 240 tl ye 2 paket aldım arkadaşımla çilekli aldık. tavsiye ederim çok güzel bir ürün heleki fiyat böyle olunca :))

kred kartıyla bu urunu alabiliyor muyuz tabi kargo ucreti de uzerine eklenerek

optimum whey protein tozumuzu antrenmandan once su ile hazirlarsak antreman bitimine kadar protein etkisini yitirir mi? kreatin suda 15 dakika kalinca etkisini kaybediyormus, protein icinde gecerli mi acaba bu? kocaman kutusuyla spor salonuna goturemedigim icin evden cikarken hazirliyorum proteinimi..

optimum whey protein tozumuzu antrenmandan once su ile hazirlarsak antreman bitimine kadar protein etkisini yitirir mi? kreatin suda 15 dakika kalinca etkisini kaybediyormus, protein icinde gecerli mi acaba bu? kocaman kutusuyla spor salonuna goturemedigim icin evden cikarken hazirliyorum proteinimi..

yanına 2 tane şişe al. Biri dolu biri boş olsun. Boş olana spora gitmeden önce protein tozunu dök. Antreman sonrası üstüne su ekleyip çalkalar içersin.

Başka bi alternatif shaker satın al.

body başlayalı 2 ay oldu.boy 1.75 kilo 60 yaş 16. 2 ay sonra bu ürünü kullanmaya başlasam bana yararı olurmu ? bir de bu ürünü kullandim diyelim ki, 5 ay sonra biraksam protein tozuyla yptigim kas kücülürmü ?

Hayır neden etkisini kaybetsin ki?
Benzin mi bu uçup gidecek?
İstediğiniz gibi antrenmandan önce hazırlayabilirsiniz.
1 gün içerisinde tüketemeyeceğiniz proteini hazırlamamanız tavsiye ediliyor o kadar.

arkadaşlar antrenmandan önce alacağınız protein mideye gidecek ve siz antrenman yaparken vücud gelen besinleri sindirmek için parasempatik sinir sisteminizi devreye sokup bu aldıgınız besinleri sindirmeye çalışacak bunun sonucunda kan kaslarınızdan sindirim sistemine gidecek ve yeterince kanlamayan kaslarla yapacağınız antrenmanınız maksimum verimini veremeyecek o yüzden antrenmandan hemen önce sıcak sert bir kahve icimenizi antrenman sırasında su icmenizi ve antrenman sonrasında da whey i almanızı tavsiye ederim

Back
Yukarı