Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Selamlar bu tozu kullanıyorum bir süredir. Yeni konu açmadan kendi başligi altinda sorayim.
Tozu suyla kariştirip uzun süre bekletmek tozda bir bozulmaya yol açarmi ? mesela salona gitmeden 5-6 saat önce hazırlayıp çantaya atsam shaker içinde.

bu arada kutuyu üzerindekileri okurken dikatimi birşey çekti aynen"bir kaç adet buz küpü ve enerjisi yüksek taze veya donmuş meyve parçacıkları veya fıstık ezmesi, yoğurt veya badem ezmesi ekleyerek lezzetini ve etkisini arttırabilirsiniz" yazıyor. bu şekilde deneyen olduma acaba hiç.

OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART DOUBLE RICH (ÇİKOLATA) 2LBS.
Arkadaşlar yukarıdakini sipariş ettim bu ürün ne kadar süre gider???Yani kaç ay kullanabilirim?

optimum whey aldım 5 lbs lik..kullanımını nasıl yapmam gerekıyor..? ne aşırı şklde kullanmak nede faydası olmucak kdr az kullanmak ıstemıorm..birde bu ürün kılo aldırırmı acba..bnm kiloda vermem gerekıyorda..

Değerli üyemiz gangster53;
Lütfen mesajlarınızda Türkçeyi doğru kullanmaya dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

BFTR yonetimi

Selamlar bu tozu kullanıyorum bir süredir. Yeni konu açmadan kendi başligi altinda sorayim.
Tozu suyla kariştirip uzun süre bekletmek tozda bir bozulmaya yol açarmi ? mesela salona gitmeden 5-6 saat önce hazırlayıp çantaya atsam shaker içinde.

Bilen biri yazdiğima cevap verirse çok sevinirim, forumda aradim ama konuyla ilgili birşey bulamadim. Creatinin uzun süre suda kaldiginda bozuldugunu biliyorum yalniz proteindede aynisi geçerlimi acaba ??

Sanırsam bu konunun ortalarında bir yerlerdeydi ben okumuştum en idealinin içimden hemen önce hazırlanması, tam olarak neden söylüyemiyorum ama en kötüsü spordan hemen önce hazırlanıp bir buzdolabına konup spordan sonra içilmesi ama 5-6 saat bekleme büyük ihtimal bozulma veya etkide azalma yapabilir.
Tartışıldı okumuştum ama nerede bilmiyorum

Sanırsam bu konunun ortalarında bir yerlerdeydi ben okumuştum en idealinin içimden hemen önce hazırlanması, tam olarak neden söylüyemiyorum ama en kötüsü spordan hemen önce hazırlanıp bir buzdolabına konup spordan sonra içilmesi ama 5-6 saat bekleme büyük ihtimal bozulma veya etkide azalma yapabilir.
Tartışıldı okumuştum ama nerede bilmiyorum

Anladim cevap için teşekkür ederim 2shae.

Peki bir ölçek tozu salona nasil taşiyorsunuz? shaker' la taşimak dişinda orjinal fikirleri olan varmi ?

Anladim cevap için teşekkür ederim 2shae.

Peki bir ölçek tozu salona nasil taşiyorsunuz? shaker' la taşimak dişinda orjinal fikirleri olan varmi ?

Şahsen ben shaker hiç kullanmadım, kullanacağımıda sanmıyorum.Ayda bir powerade alıyorum onun şişesine tozu koyuyorum antremandan çıkar çıkmaz üzerine su ekleyip içiyorum çokta rahat oluyor işi bitince ıykıyorum tekrar kullanıyorum.Kapağıda geniş olduğu için tatlıkaşığıyla kolayca doldırabiliyorum,tavsiye ederim...

Bilen biri yazdiğima cevap verirse çok sevinirim, forumda aradim ama konuyla ilgili birşey bulamadim. Creatinin uzun süre suda kaldiginda bozuldugunu biliyorum yalniz proteindede aynisi geçerlimi acaba ??

ben hazırladıktan 1 saat sonra tüketiyorum sorun olmuyo ama shaker ı temizlemeden bıraktığımda 5-6 saat içinde çok kötü bir koku oluşuyo yani okadar zamanda bozuluyor bence

yaklasik 4 aydir VG yapiyorum.Boy 1.74 kilo 60.Biraz daha kilo almak ve kas yapmak istiyorum.kilo almak icin gainer almayi düsünüyordum,cünkü okul is güc derken ne kadar istesemde yeteri kadar düzenli beslenemiyorum,forumda gainer`lar ile ilgili olan konularin nerdeyse tamamini okudum.Protein konularini arastirirken de kafam biraz karisti.Acaba kilo almak icin gainer mi kullanmaliyim yoksa whey protein alsam daha mi iyi olur.birde gainer al derseniz mega mass 4000 mi yoksa Optimum serius mass mi önerirsiniz ? Protein derseniz zaten direk optimum almayi düsünüyorum.Daha önce böyle bi soruya cevap verildi mi bilmiyorum ama gainer konularinda net bir cevap yok bu konuyla ilgili.Bu konuda varsa özür dilerim anca yaklasik 30 sayfa okuyabildim hepsini okuyamadim.Yardimci olursaniz sevinirim.Saygilar.

beyler bunu nasıl kullanıyoruz ya ? bana shaker gelmedı hepsiburadadan aldım.. 300 ml bardağa 1 kaşık diyor ama nasıl kaşık ? 300 ml su hazırladım 2 tatlı kasıgı koydum fakat tadı çok suluydu ya.. üstüne bi yarım kaşık daha koydum ama hala suyumsuydu tadı.. kullananlar bi yardımcı olursa sevınırım..

ayrıca 700 ml olan shakerlardan alcam .. shaker elime ulastıgında nasıl kullanacam bunuda yazarsanız sevınıeım.. yanı 700 ml ıcıne kac kasık atıcam ve bu ne kasıgı olacak :)

Eline uzun bir bıçak al ve kutunun içine daldır kesin kaşığı oralarda bir yerlerdedir. Çıkan kaşığı tam tepeleme doldur ve parmağınla üstündeki kaşıktan taşanları temizle. İşte o 1 ölçek oluyor.

hım evet ya öyleymıs walla içinde çıktı ölçeği :) saolun beyler..

ayrıca sormustum yıne sorayım.. 700 ml shaker alıcamda içine kaç ölçek atmam gerekıyo 700 ml e ?

Back
Yukarı