Her ölçek 24 gr ayrıca ne kadar gittiğiyle ilgili bir mesajım var üstteki arkadaş arasın bir zahmet..sıparıs ettıgın urun ortalama 900 gr ve her olcek 30 gr ne kadar kullandıgına baglı
Selamlar bu tozu kullanıyorum bir süredir. Yeni konu açmadan kendi başligi altinda sorayim.
Tozu suyla kariştirip uzun süre bekletmek tozda bir bozulmaya yol açarmi ? mesela salona gitmeden 5-6 saat önce hazırlayıp çantaya atsam shaker içinde.
Sanırsam bu konunun ortalarında bir yerlerdeydi ben okumuştum en idealinin içimden hemen önce hazırlanması, tam olarak neden söylüyemiyorum ama en kötüsü spordan hemen önce hazırlanıp bir buzdolabına konup spordan sonra içilmesi ama 5-6 saat bekleme büyük ihtimal bozulma veya etkide azalma yapabilir.
Tartışıldı okumuştum ama nerede bilmiyorum
Anladim cevap için teşekkür ederim 2shae.
Peki bir ölçek tozu salona nasil taşiyorsunuz? shaker' la taşimak dişinda orjinal fikirleri olan varmi ?
Bilen biri yazdiğima cevap verirse çok sevinirim, forumda aradim ama konuyla ilgili birşey bulamadim. Creatinin uzun süre suda kaldiginda bozuldugunu biliyorum yalniz proteindede aynisi geçerlimi acaba ??