Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Antrenman günleri antrenmandan önce ve sonra 1 ölçek optimum whey ve seriouss mass, diğer günler ise yatmadan önce ikisinden de 1 ölçek kombine edip suyla içiyorum. (Shaker ile)

optimum whey ile serious massı kombine ederek kullanmaya başladığımdan beri gece uyurken midemde ve midemin üst kısmında yanma olmaya başladı. Sadece serious mass kullandığımda herhangi bir yanma olmamıştı ve gece kalkıp su içmeme rağmen yanma yine de devam etti.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

1 ölçek değil de yarım ölçek whey yarım ölçek mass iç

slm arkadaslar...bu whey proteini nerden alıyorsunuz...******** sitesinde var ancak orjinal olup olmadıgı konusunda şüphelerm var...
yardımcı olabilirmisniz??

****** gidanin kendi sitesi war sanrm link vermemiz yasak ama ******** die gecior. zaten google da ****** gida die aratinca karsina cikior.
Ben ordan aliorm bugun 3. kutumu siparis verdim, bakalm memnunum.

Bir alışveriş sitesinde "TAVSİYEMİZ:100%WHEY GOLD STANDART PROTEİNİ ,OPTİMUM NUTRİTİON PRE-LOAD COMPLEX LE KOMBİNE EDİLMESİ YÖNÜNDEDİR" şeklinde bi yazı var, distribütör sitesinde böyle bir tavsiye göremedim? 4. ayımı doldurdum ve ilk defa protein tozu kullanacağım, bu üründe yeterli Glutamin ve BCAA var anladığım kadarıyla, bu ürünü herhangi bir ürünle birlikte kullanmak gerekir mi?

Fiyat avantajı dolasıyla 10 lbs'lik bir paket almak istiyorum, tadını beğenmesemde katlanmaya karar verdim :) , paket açıldıktan sonra belli bir süre içerisinde tüketmek gerekir mi? Son kullanma tarihi 2011 haftada 11 yada 14 ölçek tüketmeyi düşünüyorum.

Protein Tozu Ney

15 Yasindayim Proteinli Besinler Almaya Dikkat Eden Bir Taekwondocuyum . Bu Protein Tozu Neydir Bende Kas Yapiyorum. Evde Düzenli Ardina Proteinli Besinler Yiyorum Yalniz Proteinin Kendisi Yani Tozu Varsa Nasil Alabilirim Arkadaslar yada abiler :) Kullanmak Zararlımıdır ?

Bir alışveriş sitesinde "TAVSİYEMİZ:100%WHEY GOLD STANDART PROTEİNİ ,OPTİMUM NUTRİTİON PRE-LOAD COMPLEX LE KOMBİNE EDİLMESİ YÖNÜNDEDİR" şeklinde bi yazı var, distribütör sitesinde böyle bir tavsiye göremedim? 4. ayımı doldurdum ve ilk defa protein tozu kullanacağım, bu üründe yeterli Glutamin ve BCAA var anladığım kadarıyla, bu ürünü herhangi bir ürünle birlikte kullanmak gerekir mi?

Fiyat avantajı dolasıyla 10 lbs'lik bir paket almak istiyorum, tadını beğenmesemde katlanmaya karar verdim :) , paket açıldıktan sonra belli bir süre içerisinde tüketmek gerekir mi? Son kullanma tarihi 2011 haftada 11 yada 14 ölçek tüketmeyi düşünüyorum.

1. sorunun cevabı konunun ilk mesajında açıklanmaktadır
2. soruna gelirsek de cevabı kendi kendine vermişsin

1. sorunun cevabı konunun ilk mesajında açıklanmaktadır
2. soruna gelirsek de cevabı kendi kendine vermişsin

1. Konunun ilk mesajında yazılan etiket bilgisi, etikette yazılanlara göre hareket edersek onlar bizim tatlı kaşığı dediğimiz nesneye çay kaşığı diyorlar, bu yüzden kullanan tecrubeli üyelerin fikrini almak istiyorum.

2. Cevabı kendi kendime vermedim, paket açıldıktan sonra son kullanma tarihine kadar bozulmaz diye bir kaide yok, örnek olarak içtiğim üzüm suyunun son kullanma tarihine 1 yıl var ama açıldıktan sonra buzdolabında 2 gün saklanabiliyor, farklı bir markanın üzüm suyu ise açıldıktan sonra 5 gün buzdolabında saklanabiliyor, dolayısıyla benim öğrenmek istediğim paket açıldıktan sonra ne kadar sürede tükelimeli ve hangi şartlarda muhafaza edilmeli?

çok fazla tercih edilmedikleri için olabilir

Tercihten ziyade, kullanım oranları whey protein kadar fazla değil o yüzden diye biliyorum..Örneğin casein protein genellikle gece yatmadan önce tüketilmektedir..Bu nedenle 10 lbs'lik casein proteininin bitmesi uzun zaman alacaktır, bu da ürünün bozulma ihtimalini arttırmaktadır...
Bu nedenle egg ve casein protein genellikle maksimum 4-5 lbs üretiliyor..

1. Konunun ilk mesajında yazılan etiket bilgisi, etikette yazılanlara göre hareket edersek onlar bizim tatlı kaşığı dediğimiz nesneye çay kaşığı diyorlar, bu yüzden kullanan tecrubeli üyelerin fikrini almak istiyorum.

2. Cevabı kendi kendime vermedim, paket açıldıktan sonra son kullanma tarihine kadar bozulmaz diye bir kaide yok, örnek olarak içtiğim üzüm suyunun son kullanma tarihine 1 yıl var ama açıldıktan sonra buzdolabında 2 gün saklanabiliyor, farklı bir markanın üzüm suyu ise açıldıktan sonra 5 gün buzdolabında saklanabiliyor, dolayısıyla benim öğrenmek istediğim paket açıldıktan sonra ne kadar sürede tükelimeli ve hangi şartlarda muhafaza edilmeli?

O zaman ben cevap vermeye çalışayım

1- Genelde kullananlar spor sırası performans için creatine ( optimum pro-load ), bazıları da buna ayrıca amino acid takviyesi ekleyerek kullanıyor ( sen ilk protein tozum dediğin için bu ikisini söyledim yoksa ileri düzey sporcuların kullandığı birçok supplement var ). Benim bu 3. kutu optimum'um şimdiye kadar tek olarak kullandım faydasını halen açıkça görüyorum

2- Oda sıcaklığında muhafaza edebilirsin ama güneş görmemesi lazım, mesela balkon olabilir bunun için ya da ben buzdolabında muhafaza ediyorum sana kalmış ve kullanma tarihi öncesi bozulma olmaz zaten ondan çok önce istemesen de bitiriyorsun

pahalı bi ürün ama gerçekten hakkını veriyo çileklisi çok güzel bosuna birinci seçilmemiş...saygılar...

2lb(940 gr) 79 liraya buldum bir yerde, nasıl fiyat sizce?

Bir site adı vericem ama yasak galiba, gerçi site bir mağazanın sitesi...

2lb(940 gr) 79 liraya buldum bir yerde, nasıl fiyat sizce?

Bir site adı vericem ama yasak galiba, gerçi site bir mağazanın sitesi...

kendi distribütöründen 10 lira fazla sadece, eğer yüzde yüz orjinal ürün olduğuna eminsen alabilirsin

ama ben olsam 2.3 kilosunu ******'dan 135 liraya alırdım, shaker da yanında hediye

EKELEME: Ürününü son kullanma tarihini sitede bakmayı SAKIN unutma

Hmm evet 10 lira fazlaymış gerçekten, bende ciddi birşekilde daha ucuza bulduğumu zannettim, adamlar sitelerinde öyle bir indirim falan diye ibare koymuşlar ki...
Kargo ile beraber aynı fiyata gelir..

İşte ürünün orjinalliğinden bi emin olabilsem, birde o sıkıntı var.

Back
Yukarı