Antrenman günleri antrenmandan önce ve sonra 1 ölçek optimum whey ve seriouss mass, diğer günler ise yatmadan önce ikisinden de 1 ölçek kombine edip suyla içiyorum. (Shaker ile)
optimum whey ile serious massı kombine ederek kullanmaya başladığımdan beri gece uyurken midemde ve midemin üst kısmında yanma olmaya başladı. Sadece serious mass kullandığımda herhangi bir yanma olmamıştı ve gece kalkıp su içmeme rağmen yanma yine de devam etti.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
çok fazla tercih edilmedikleri için olabilirarkadaşlar
egg ve casein proteinin neden whey gibi 10lbs si yok ?
Bir alışveriş sitesinde "TAVSİYEMİZ:100%WHEY GOLD STANDART PROTEİNİ ,OPTİMUM NUTRİTİON PRE-LOAD COMPLEX LE KOMBİNE EDİLMESİ YÖNÜNDEDİR" şeklinde bi yazı var, distribütör sitesinde böyle bir tavsiye göremedim? 4. ayımı doldurdum ve ilk defa protein tozu kullanacağım, bu üründe yeterli Glutamin ve BCAA var anladığım kadarıyla, bu ürünü herhangi bir ürünle birlikte kullanmak gerekir mi?
Fiyat avantajı dolasıyla 10 lbs'lik bir paket almak istiyorum, tadını beğenmesemde katlanmaya karar verdim, paket açıldıktan sonra belli bir süre içerisinde tüketmek gerekir mi? Son kullanma tarihi 2011 haftada 11 yada 14 ölçek tüketmeyi düşünüyorum.
1. sorunun cevabı konunun ilk mesajında açıklanmaktadır
2. soruna gelirsek de cevabı kendi kendine vermişsin
çok fazla tercih edilmedikleri için olabilir
1. Konunun ilk mesajında yazılan etiket bilgisi, etikette yazılanlara göre hareket edersek onlar bizim tatlı kaşığı dediğimiz nesneye çay kaşığı diyorlar, bu yüzden kullanan tecrubeli üyelerin fikrini almak istiyorum.
2. Cevabı kendi kendime vermedim, paket açıldıktan sonra son kullanma tarihine kadar bozulmaz diye bir kaide yok, örnek olarak içtiğim üzüm suyunun son kullanma tarihine 1 yıl var ama açıldıktan sonra buzdolabında 2 gün saklanabiliyor, farklı bir markanın üzüm suyu ise açıldıktan sonra 5 gün buzdolabında saklanabiliyor, dolayısıyla benim öğrenmek istediğim paket açıldıktan sonra ne kadar sürede tükelimeli ve hangi şartlarda muhafaza edilmeli?
optimum nutrition pro complex protein kullanan varmı bu arada bir serviste 60 gram protein ıcermekte
2lb(940 gr) 79 liraya buldum bir yerde, nasıl fiyat sizce?
Bir site adı vericem ama yasak galiba, gerçi site bir mağazanın sitesi...
pro complex gainer değil mi ?