Optimum Opti-men

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erd123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 70,9%
  • Orta Karar

Votes: 20 19,4%
  • Başarısız

Votes: 10 9,7%

• Total voters
    103
Zihinsel odaklanma konusunda etkilidir, ancak Superpump, No-xplode ve Jack3d kullanan biri olarak bu konuda en etkili ürünün superpump olduğunu söyleyebilirim. Enerji konusunda en etkili ürün Jack3d'dir.

Not: Bu bilgiler sadece kendimde gördüğüm sonuçlardır.

bu ürünü 2 haftadır kullanıyorum herhangi bi etkisini falan göremedim acaba bendemi sorun var bilmiyorum günde 1 tane sabahları alıyordum geçenlerde 2 taneye çıkarttım ve ensede alerji oluştu. alerjinin sebebi bu mu değil mi bilmiyorum ama 2 ye çıkarttığım günün gecesinde yatarken alerjiyi farkettim ve kullanmaya ara verdim. alerji geçince tekrar 2 tane deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.. var mı başka alerji falan olan yada yan etkisine rastlayan birileri

şuanda sınava hazırlandığım için ne beslenmeme dikkat edebiliyorum nede sporuma zaten spora ara verdim de şimdi sormak istediğim bende halsizlik var sonuç olarak sürekli dershanedeyim ve yoruluyorum beslenmem zaten kötü spor yapmamama rağmen günde 2 tablet alsam sınav vaktine kadar sakıncası olur mu acaba ?

bu ürünü 2 haftadır kullanıyorum herhangi bi etkisini falan göremedim acaba bendemi sorun var bilmiyorum günde 1 tane sabahları alıyordum geçenlerde 2 taneye çıkarttım ve ensede alerji oluştu. alerjinin sebebi bu mu değil mi bilmiyorum ama 2 ye çıkarttığım günün gecesinde yatarken alerjiyi farkettim ve kullanmaya ara verdim. alerji geçince tekrar 2 tane deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.. var mı başka alerji falan olan yada yan etkisine rastlayan birileri

Olumlu ya da olumsuz hiçbir etkisine rastlamadım.

Optimum firmasının başarısız olduğu ürünlerden birisi bence.

Tavsiye etmiyorum.

Tavsiye ediyorum

on iyi bir marka diye setini aldım creatine Glutamine whey ve optimen... protein tozu ve opti-men süper vucut direncini arttırıyor fakat düzenli beslenmekte şart.. öğün atlamamak gerekiyor. sabah uyanınca kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra içiyorum. etrafımdaki herkes grip oldu bu sene ben olamadım )) vucut direnciniz düşük kendinizi hasta gibi hissediyosanız kesinlikle tavsiye ederim.

İdrar rengide değişme olan biri var mı? Ben günde 1 adet alıyorum ve sonraki ilk idrar rengi fosforlu sarı yani fazla geliyo ve atılıyo anladığım kadaryıla. Animal pak te de değerler yüksek olduğu için böyle olduğunu biliyorum.

Ben olimp vitamin kullansamda bu soruna şöyle çare buldum.Artık pazartesi - çarşamba - cuma günleri alıyorum sadece :)

bu ürün bence çok iyi zaten en fazla kullanılan multi-vitamin üzerinde fazla düşünmeye gerek yok içerik olarak zengin benim 2. kutum

Opti-Men'in Türkiye'de sonunda satışına başlanıldı. Optimum ürünlerini getiren firmaya(isteyene pm yolu ile firmanın ismini söyleyebilirim) zamanında, niye opti-men'i Türkiye getirmediklerini mail yoluyla sormuştum. Cevap olarak yeterli talebin olmadığını söylemişlerdi. Biraz önce mailime Opti-Men'in satışta olduğuna dair bir mail geldi. Fiyatı ise 80 lira (180 tablet)

Bana da geldi.

Havale ile daha düşük fiyattan da alınabiliyor.

Bence uygun fiyattan geldi. Her gün 2 tablet atarsan 3 ay gidecek bir takviye. Aylık 25 TL gibi maliyeti oluyor.

Back
Yukarı