Optimum Opti-men

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erd123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 70,9%
  • Orta Karar

Votes: 20 19,4%
  • Başarısız

Votes: 10 9,7%

• Total voters
    103

Doğru, direkt olarak yok fakat myus.com ile anlaşmalı olduklarından dilerseniz Türkiye'ye de sipariş verebiliyorsunuz. myus.com bir üyelik ve standart üyelik için 10 USD talep ediyor.

şirket size amerika'da bir adres veriyor, alışveriş yaptığınız sitede adres oalrak myus.com'un verdiği adresi giriyorsunuz. ayrıca şirket kargonun muhteviyatını teftiş ederken, farklı ürünler paketlerini minumum boyutlara ulaştırabilmek birleştirip tekrar paketliyor.

kargo bedeli hesaplama araçlarından türkiye'ye 15x15x20 ölçülü 1kg kargo bedeli 50-60 usd arası değişiyor. tek bir ürün siparişinde büyük zarar ama düzenli aldığınız ürünler varsa veya sipariş verecek başka arkadaşlarınız varsa hesaplı bir çözüm gibi görünüyor.

bir de Türkiye pazarında bulunmayan ürünleri satın alabilme durumu da var tabii.

ben de opti-men peşindeydim ama baktım tek ürün için zarara girmeye gerek yok, bir de size gelen mail bana da gelmişti ben de ordan verdim siparişi.

dün aldım .. yarın itibari ile kullanmaya başlicam etkilerini yazarım .

anket açılacakmı bı konuda?

Anket açıldı.

Bu arada verim alamadığım ürünlerden birisiydi bu.

Lifetime bundan daha iyi etki göstermişti bende.

Doğru, direkt olarak yok fakat myus.com ile anlaşmalı olduklarından dilerseniz Türkiye'ye de sipariş verebiliyorsunuz. myus.com bir üyelik ve standart üyelik için 10 USD talep ediyor.

şirket size amerika'da bir adres veriyor, alışveriş yaptığınız sitede adres oalrak myus.com'un verdiği adresi giriyorsunuz. ayrıca şirket kargonun muhteviyatını teftiş ederken, farklı ürünler paketlerini minumum boyutlara ulaştırabilmek birleştirip tekrar paketliyor.

kargo bedeli hesaplama araçlarından türkiye'ye 15x15x20 ölçülü 1kg kargo bedeli 50-60 usd arası değişiyor. tek bir ürün siparişinde büyük zarar ama düzenli aldığınız ürünler varsa veya sipariş verecek başka arkadaşlarınız varsa hesaplı bir çözüm gibi görünüyor.

bir de Türkiye pazarında bulunmayan ürünleri satın alabilme durumu da var tabii.

ben de opti-men peşindeydim ama baktım tek ürün için zarara girmeye gerek yok, bir de size gelen mail bana da gelmişti ben de ordan verdim siparişi.

peki gümrük sorunu??

arkadaşlar 2-3 kg üzeri ürünler gümrükte takılıyor.Bu durum başına gelen arkadaşlarım var ayrıca tozların içinde farklı şeyler olabileceği nedeniyle ürünller açılıp kontrol ediliyor.

arkadaşlar 2-3 kg üzeri ürünler gümrükte takılıyor.Bu durum başına gelen arkadaşlarım var ayrıca tozların içinde farklı şeyler olabileceği nedeniyle ürünller açılıp kontrol ediliyor.

bu söylediğiniz geçen senenin nisan ayına kadarki uygulama ve mevzuat değil mi?

2012 nisanda değişen gümrük mevzuatı sonucunda artık kozmetik ve sporcu gıdası adı altında tüm supplementlerin yurtdışından getirilmesi yasaklandı.

öncesinde ben de iherb'den alışveriş yaptım ve gümrükte hiçbir sorun yaşamadım.

fakat nisan ayındaki siparişim takıldı ve iade etmek zorunda kaldım.

yürürlükteki uygulama böyle diye biliyorum. aksi mümkün ise harika haber:)

Beslenmesi kötü olanlar için ideal bir ürün.Animal ürünlerinin adı üstünde insanlara göre olduğunu düşünmem zaten 9 10 hap nedir arkadaş.Günde 3 hap kullanıyorsunuz 2 ay gidiyor aylığı 40 liraya geliyor ama çoğu vitamin ihtiyacınız karşılanmış oluyor.Yeni aldım memnun kalacağımı düşünüyorum yorumlarımı yazacağım yine.

2012 yılının en iyi multivitamini seçildi bunuda belirtelim.oranlar %200 seviyelerinde sıradan bir insan için bile üretilmiş olsa bizede fazlasıyla yetecektir

ürün içeriği olarak çok iyi ve yeterli animal pak ile karşılaştırmak saçma olur piyasadaki ürünlerin içerisinde orta seviye üstü ve fiyat olarakta uygun oldugu icin bence opti-men

bu söylediğiniz geçen senenin nisan ayına kadarki uygulama ve mevzuat değil mi?

2012 nisanda değişen gümrük mevzuatı sonucunda artık kozmetik ve sporcu gıdası adı altında tüm supplementlerin yurtdışından getirilmesi yasaklandı.

öncesinde ben de iherb'den alışveriş yaptım ve gümrükte hiçbir sorun yaşamadım.

fakat nisan ayındaki siparişim takıldı ve iade etmek zorunda kaldım.

yürürlükteki uygulama böyle diye biliyorum. aksi mümkün ise harika haber:)

özetle dışardan kendimiz getirme işine girmemeliyiz :) nisan mevzuatıda doğrudur vardı öyle söylentiler

Kutunun içinde ağır bir koku var vede pamuk çıkıyor.Koku normal mi acaba ? Vede pamugu cıkarıp atsam sorun olmaz deilmi?

bugün itibariyle optimum ürünlerini ithal eden firmadan internet üzerinden aldım ama ürünün üzerindeki değerlerle amerikadaki değerler çok farklı neredeyse çok değer amerikadaki ürünün yarısından az sanırım bu ürün amerikada üretilenlerden değil türkiye veya benzer ülkelere ithal etmek için özel üretilmiş.

USA versiyonunu aldım bugün elime ulaştı. Anavite kullanıyodum daha önce kutusunu açmaya korkuyodum berbat kokusuyla. Bunda öyle bişey yok. Ekstra içerikleri kokusunu bastırmış B vitlerin heralde :)

Beslenmesi kötü olanlar için ideal bir ürün.Animal ürünlerinin adı üstünde insanlara göre olduğunu düşünmem zaten 9 10 hap nedir arkadaş.Günde 3 hap kullanıyorsunuz 2 ay gidiyor aylığı 40 liraya geliyor ama çoğu vitamin ihtiyacınız karşılanmış oluyor.Yeni aldım memnun kalacağımı düşünüyorum yorumlarımı yazacağım yine.

2012 yılının en iyi multivitamini seçildi bunuda belirtelim.oranlar %200 seviyelerinde sıradan bir insan için bile üretilmiş olsa bizede fazlasıyla yetecektir
ürün nasıl hocam iyimi ? memnun kaldınızmı ?

Yurt dışından ürünü getirtmekle alakalı düşünen arkadaşlar varsa hiç deneesinler derim.Ben 1,5 ay önce denemek amaçlı netrition dan ufak bir sipariş verdim 1 kutu ZMA ve 1adet shaker aldım gelicekmi acaba diye merak ettiğim için vermiştim zaten bu siparişide sonuç itibari ile ürünler gelmedi gümrükte takıldı büyük ihtimal bende peşine düşmedim hiç boşa gitti 40TL :)

Yaklasik bir aydir OptiMen kullaniyorum. Her urunde oldugu gibi kutu uzerinde yazani uyguluyor ve sabah kahvaltisinin ardindan uc tablet aliyorum. Daha once Animal Pak kullanmis ancak cogunlugun bahsettiginin aksine olumlu dusunmemistim. OptiMen ise oldukca basarili diyebilirim. Alerjik bir bunyeye sahip olmamdan oturu mevsim gecislerinde ve kis aylarinda cok hasta olan birisiyim. Ote yandan antrenmanlarimi yorucu yapiyorum. Ancak ilaci kullandigim sure boyunca hasta olmadigim gibi kendimi zinde hissettigimi de vurgulamaliyim.

80-85 liralik fiyati ve bir bucuk ay suren kutusu ile fiyat-performans olarak basarili buldugum bir urun. Pak gibi 9 hap ile ugrasmamak da cabasi. Ilaci aldiktan bir saat kadar sonra idrar rengi koyu sariya donuyor ve kesif bir koku oluyor. Ancak gun icerisinde bol suyu ihmal etmediginiz takdirde bu gittikce yok oluyor.

Spora ilk basladigim donemlerde multivitamin ihtiyacini bir luks olarak goruyordum. Ancak surekli kaslari yorup iyilesmelerini (recovery) bekleyen bir hale geldikce onemini daha iyi kavradim. Elbette her bunyenin ihtiyaci farkli olacaktir. Ancak bir vitamin sart. OptiMen ise kesinlikle tercih listemin baslarinda olacak.

Ürünü 2 haftadır kullanıyorum , antreman sonrası baya bi bitkinlik halsizlik olurdu bitkinliği ortadan kaldırdı gayet memnunum ürün üzerinde günde 3 tablet alın diyo ama ant günlerinde 2 diğer günler 1 tablet alıyorum yeterli oluyo.

Ürünü 2 haftadır kullanıyorum , antreman sonrası baya bi bitkinlik halsizlik olurdu bitkinliği ortadan kaldırdı gayet memnunum ürün üzerinde günde 3 tablet alın diyo ama ant günlerinde 2 diğer günler 1 tablet alıyorum yeterli oluyo.

Aynı şekilde kullanıyorum bende. Baya uzun süreli kullanım oluyor böylece.

Back
Yukarı