Omuzlarımı Genişletmek İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
xxx omuz genişletmek çok varyasyonlu bir iştir bende şua nda onunla bayağı uğraşıyorum ve şunları yapman gerekir üst sırt kaslarının iç ve dış kısımları için çalışmalısın , tırapezler için çalışmalısın , göğüs kasların için çalışmalısın ve birde sırt yayı almanı öneririm , eğer yine merak ettiğin ve kafana takılanla r olursa msj gönder ben ayrıntılı yazarım

Son düzenleyen: Moderatör:
O alet kol gelişiminde büyük rol oynuyo bence.Odak kuvveti ellerden alıyosun çnkü.

yas 16 boy kac?

boyun kısa degilse yada boyum yeterli diyorsan sana omuz hareketi önerebilirim. ama arkadan - yandan - önden cekilmiş omuz fotografın olsa daha çok yardımcı olabiliriz...

bu arada neden sadece omuz :?:

omuz bir erkekteki en etkileyici bçlgedir. ondan olmasın sakın dexter ?

O hareketi yapmayı öneririm de o alet kaç liradır? Almasam olur mu?

o videodaki hareketi yapacağına barı ensene al ve yukarı doğru kaldır bu harekette omuz gelişimişnde önemli rol oynar , ama daha öncede dediğim gibi sırt kasıları , göğüs kasları trapezler çalıştırılmadıkça bi yere kadar genişler omuzlar , ve birde omuz kaslarını geliştirmek omuzu geniş gösterir ama hepsi birden yapılırsa tabiki daha iyi bir görünüm ve daha iyi bir sonuç ortaya çıkar

O shoulder press pushup vıdeosunda adamın ellerını koydugu aparat yerıne yere uygun aralıklarla ve acılarla 2 dumbell koyup onları tutabılırsınız, tek eksıgı dondurememenız olur.. ;)

Zaten döndüremeyince omuzlar gelişmiyor ben denedim onun yerine göğüs yayının bir tarafını bir ayağımla yere sabitliyorum. Bir kolumla yukarı çekme hareketi yapıyorum biceps ve çok fazla omuz kasılıyor. Bu hacim vermez herhalde sıkılaştırır. Ama az da olsa omuzlar büyür değil mi?

omuzların iyice genişlemesini istiyorsan bunda kanatlarında iyice çalışılmış olması gerek , trapezlerinde , göğüslerinde yani hepsini bi arada yürütürsen ancak istediğim uyumlu bi gelişimi elde edersin tabiki o hareketide bunlarla beraber yürütmelisin

Benim bildiğim trapezler omuzun geniş durmasını engelliyor ve bence güzel bir kas değil fazlası kötü o yüzden çalışmıyorum yine de teşekkürler :)

Ben trapez çalışmıyorum ama yumruk çalışıyorum her gün güç ve kondüsyon amaçlı bu çalışmalardan sonra omuz ve trapez ağrıyor trapez gelişir mi?

spor

spor salonuna yazıl bence.Boyun falanda uzun.Çok geç kalmışsın bence yazılmak için :).Bu omuz düşüklüğü olayları falan insanda özgüven eksikliği yapabiliyo.O açıdanda düşünerekten salona gitmeni tavsiye ederim kardesim :)
slm yasım 16 boyum 1.82 kilom 61 omuzlarımın dar oldgunu düşünüyorum sizce badiye gitmem uygunmu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:31 ----------

slm yasım 16 boyum 1.82 kilom 61 omuzlarımın dar oldgunu düşünüyorum sizce badiye gitmem uygunmu
yada evde kendıme dambıl alsam genısleme olurmu

Back
Yukarı