Omuz daraltmak mümkün mü ?

Omuzlarin normal gözüküyo hatta dar . Ölçumde hata var beralde 124 cm olamaz o omuz. Omuzlarin dar olduğu için kafan büyük gözüküyo.

Bide omuzlar genişlemez. Kemik yapısı olarak. Yan omuz kaslarin güclendikce biraz geniş gözükür ama birazcık. Genetikle ilgili ama asıl konu yaģ orani. Bel incelince omuzlar geniş gözükür

maleef omuzları daraltamazsın, çünkü iskelet yapısı ile alakalı birşey . sadece omuzları yükseltip ya da düşürerek ,detayları ortaya çıkartarak daha iyi bir görünüm sağlayabilirsin.mesela omuz yapısını yukseltecek ceneye cekis hareketlerinden kacın. ama fotograftan görebildiğim kadarı ile oldukça normalsin. hatta ıomuzların çok yetersiz ,trapezler yok gibi, yağ oranını düşürürsen ve omuzu düşürecek egzersizler yaparsan , mesela biraz trapezlere ekleme yaparsan daha iyi bir görünüme sahip olabilirsin. baslık dikkatimi cekti cunku benim omuzlarım da oldukca dik ve geniş konumda , ust göğüste eksikllik olduğu için tisort giyince ucurtma gibi hatta karikatür gibi duruyorum. arka omuz ve trapez çalışmaları ile görünümü düzeltmeye calısıyorum.

Senin sorunun artık psikolojik olmuş bence. Kendi kendine omuzlarım geniş diyorsun ve öyle olduğunu düşünüyorsun. Yoksa omuzların geniş değil gövdene göre dar bile sayılır.

Simdi bakın arkadaslar , hala aynı seyi düşünüyorsanız demekki haklısın evham yapmısım ben

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 514
  • image.jpg
    image.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 493
  • image.jpg
    image.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 462
Back
Yukarı