Omuz Düsüklügü

meraba arkadaşlar. Benim de aklıma takılan bir soru var.
Suyun dışında boşa kulaç atsak omuz genişliği açısından bir yararı olurmu acaba? Çünkü denize veya havuza gitme imkanım yok.

bonatschi güzel açıklamış: kardiyo'dan öteye gitmez yaptığın çünkü seni suda asıl geliştiren suyun vücut hareketlerine gösterdiği direnç ve vücudunun bu etkiye tepki vermesi.

Arkadaşlar 14 yaşımdan beri 2 yıldır bu sporu yapıyorum. İlk başladığımda omuz genişliğim 97 cm di. Şu anda 123 cm. Sorum ise şu benim omzum 26 cm genişledi peki kemik olarak ta genişleme olmuşmudur? Yaşım çok genç olduğu için böyle bi ihtimalin olabileceğini sanıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. Foruma daha yeni üye oldum. Gerçekten çok yararlı bilgiler paylaşılıyor teşekkür ederim.

Bende omuzlarımdan şikayetçiyim ve 2 haftadır salona gidiyorum. Biraz kiloluyum ve omuzlarım dar ve düşük. Bunun için salona gittiğim zaman, karın için mekik, koşu falan; omuz için de, ense press yana açış ve öne açış yapıyorum. 3x10.

Sizce doğru mu çalışıyorum??

Vücut resmimi de koyuyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

http://img243.imageshack.us/i/mmme.jpg/

omuz düsüklügü genetik birşey flexor hocanın 1.sayfada yazdıgı hareketleri dene benim omuzlarımda düsük ama bu benim hosuma gidiyo :D bana göre dimdik askılık gibi olmasından iyidir bu şekil birde genel olarak sunu gördüm berki yanlıstır ama bu düsük omuzlu kisilerin genelde gögüsleri daha cabuk gelisiyor gibi geldi salondaki bir gözlemim...

bence güzel gözüküyor omuz düşüklüğü cok asırı olmadığı sürece acaba benim mi zevkim cok abez :D

bu arada kendimi övmek için söylemedim doğuştan geniş ve dik omuzlarım var yanlıs anlasılmasın

Ben amatörce vücudumu geliştirmek istiyorum spor salonuna gidebilirim ancak omuzlarımın çok düşük ve dar olduğunu düşünüyorum boyum 1.90 kilom 75 ve kafa boyun yapım biraz büyükçe omuzlarımın geniş ve hacimli görünmesi için hangi kas bölgelerini çalıştırmalıyım ve ne yapmalıyım bu arada yaşım 17 yardım edebilirseniz çok sevinirim ??? omuz ölçüsü =110

Benim sorum olcak bende karın kasları nezaman çıkar? fotoma bakarmsın en soldaki,

omuz düsüklügü genetik birşey flexor hocanın 1.sayfada yazdıgı hareketleri dene benim omuzlarımda düsük ama bu benim hosuma gidiyo :D bana göre dimdik askılık gibi olmasından iyidir bu şekil birde genel olarak sunu gördüm berki yanlıstır ama bu düsük omuzlu kisilerin genelde gögüsleri daha cabuk gelisiyor gibi geldi salondaki bir gözlemim...

Bu durum benimde dikkatimi cekti.goguslerim gelişmiş ama omuzlar sorun bilimsel olarak durum nnedir bilmem :)

Back
Yukarı