O Ses Türkiye - 2013

BeachBoy

Üye
attachment.php

O Ses Türkiye yeni jürisiyle 2013 yılı sezonuna merhaba dedi. Yarışma önceki sezonlardaki gibi yine çok eğlenceli geçiyor. Birbirinden güzel şarkılar ve insanı “aman Allah'ım buda kim” dedirten cevherler programın seyrini doyulmaz hale getiriyor.

attachment.php

Dün akşam programı izleme şansını yakaladım. Muraz Boz yine olanca hiperaktifliği ve yaramazlığı ile programa neşe katıyor. Gökhan jüriliğe hafiften ısınmaya başlamış (ileride dişli bir seçici olacağa benziyor :) ) . Hadise yine bildiğimiz sempatik muzip kız :) . Bu programda gözlerim Hülya'yı hafiften arar oldu fakat Ebru Gündeş gibi sanatçının ağırlığıda başka bir keyif.

Programda göze batan başka biri daha vardı ki oda Stevie Wonder'ın Isn't She Lovely şarkısını seslendiren Mert Demir di. Gırtlağını mükemmelce kullanımı , biraz Jason Mraz birazda Bruno Mars vari tarzıyla esere müthiş bir yorum kattı.

Bu müzik şöleninde Stevie Wonder gibi bir efsanenin şarkısını dinlemekte ayrı bir zevkti. Umarım ileriki bölümlerde efsanenin “I Just Called To Say I Love You” şarkısını da başka bir cevherden dinleriz :) ...

[YOUTUBE]ek6N8U6hLiE[/YOUTUBE]​

Eklentiler

• oses.jpg
    oses.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 440
  • juri.jpg
    juri.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 462
Hülya Avşarın gitmesi süper oldu.Yetenek sizsinizdende gider inşallah yapmacık buluyorum.Ebru gündeş içten oynuyor.Gerçek bi reailty.Öte yandan favorimiz Hadise.!!

birinin gelmesi lazım mutlaka

evet birinin gelmesi lazım pos kasmak amaçlı bu ne boş mesaj ya senin gibiler yüzünden forum işlemiyor.

edit:tamam sen abisin sen haklısın gerçekten üzgünüm hadi görüşürüz....

Son düzenleme:
jürideki sanatçılar parayı kazanır yarışmaya katılıp birinci olan kısa bir süre sonra unutulur ne kadar iyi şarkı söylesede ayrıca jüriye bakıldığında müzik bilgisi yüksek yetenekli kaç kişi var bir derece ebru gündeş diyelim jüri koltuğuna oturacak isimler müzik bilgisi yüksek yıllarını müziğe vermiş unutulmaz şarkıları onlan sanatçılar olmalı birde müzik yarışmalarında çok reyting kaygısı olmamalı onca genç yetenekli insan katılıyor yarışmalara sahip çıkılmalı diye düşünüyorum

Back
Yukarı