OĞUZHAN KOCAMAN RAMAZAN AYI ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ

pek kayda değer bişey yapmadığım için yazmıyorum

perşembe günü sporu bıraktım sadece yarım saatlik yürüyüşler yapıyorum cuma cumartesi pazar cheatin gözüne vurdum

hafta başından itibaren sahurda karpuz peynir kazein iftarda çorba karpuz peynir yiyorum diğer öğünlerim aynı

cumartesi 5 günlük tatile çıkacağım için cuma günü ramazanın son orucunu tutucam

cuma günü tatile çıkmadan günlüğümle ilgili genel bir değerlendirme yapıp ramazanı sonlandıracam

burdan forumdaki herkesin kadir gecesini kutluyorum

bugün benim için ramazanın son günü bu yarın 5 günlük bir tatile çıkıyorum

genel olarak ramazan ayı için yaptığım programı değerlendircek olursam

antrenman programı beslenme ve supplement konusunda hatam olduğunu düşünmüyorum araştırdığım ve izlediğim videolar doğrultusunda

güzel bir planlama yapmıştım yanlız hesaba katmadığım şey iş yoğunluğum oldu 10.günden sonra fazla iş yoğunluğum ve seyahatlerimden dolayı programa uymakta zorlandım

önümüzdeki sene ramazan planım kesinlikle spor yapmak üzerine olmayacak çünkü hem iş yoğunluğu hem 18 saate yakın açlık ve uykusuzluk insanı cidden yıpratıyor

seneye ramazanı dinlenerek geçireceğim yada maksimum haftada 2 gün fullbody çalışacağım

yine de ramazanda antrenman yapmaya imkanı olanlar bu günlüğe bakıp kendilerine uyarlayabilirler

umarım ramazanda idman yapanlara burda yazdıklarımın bir faydası dokunmuştur

Back
Yukarı