dün işten geç çıktım yoğun çalıştığım için kendime bugün izin verdim yarın spora gidicem akşam iftar sonrası yarım saat tempolu yürüyüş yapıcam enerji durumuma göre şınav yada mekikte ekleyebilirim
bu sporda gıda takviyesi kullanmak da anabolizan kullanmak ta kişinin kendi tercihidir ben vucut yapmak için illa protein tozu kullanmak lazım diye bir gönderi yazmadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz kişinin kendi bileceği iştir
bence gıda takviyesiz de steroitsizde güzel vücut yapılır
ihtiyacımız olan şey sadece sabır idman ve beslenme bilgisi
benim supplment kullanma sebebim protein açığını hızlı bi şekilde kapatması birde özellikle ramazan ayında pek fazla yemek yiyesim gelmediğinden
ya arkadaş şu vucüt yapmak için illam protein tozu mu almamız gerekecek, hangi yoruma baksam şu kadar tozu şu saatte yiyebilirsin yazıyor. ben kesinlikle bu protein tozlarına karşıyım kısa dönemde olmazsa bile uzun dönemde zararları olduğunu düşünüyorum.
Spor programına gelince çoğunlukla vücut ağırlığı ile spor yapmatayım ramazan dolaysıyla sporu ancak teravihlerden sonra yapmaktayım. buda genelde şöyle olmakta.
30-35 dk:
150 mekik different variations
50-55 barfiks
100 şınav
ve omuz çalışmak için dumbell çalışması.
Bilmiyorum siz çoğunlukla ağırlık ile çalıştığınız için bu program mantıksız gelebilir ama nerdeyse bir senedir yapmaktayım ve faydalı olduğunu kesinlikle söyleyebilir.
Sahur konusuna gelince ne kadar faydalı olduğu konusunda bir şey diyemeyeceğim ama ben yediğim şeylerin sindiriminin gecenin o saatinde zor olmaması için biraz musli , karpuz ve peynir yanınada bir yumurta şeklinde yapıyorum
bu sporda gıda takviyesi kullanmak da anabolizan kullanmak ta kişinin kendi tercihidir ben vucut yapmak için illa protein tozu kullanmak lazım diye bir gönderi yazmadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz kişinin kendi bileceği iştir
bence gıda takviyesiz de steroitsizde güzel vücut yapılır
ihtiyacımız olan şey sadece sabır idman ve beslenme bilgisi
benim supplment kullanma sebebim protein açığını hızlı bi şekilde kapatması birde özellikle ramazan ayında pek fazla yemek yiyesim gelmediğinden