Normal duzeyde bir boxcu bir kavgada beni alt edebilirmi?

tabi iyi hoşda sokakta kulağa vurmayın yinede :D sonuçta kalıcı hasar görebilirler. Yani sadece kavga değil sonrasında mahkemeyle uğraşmakda sıkıcı olur :D
Yani, kavgayı başlatan taraf olmamak lazım tabi. Ben çevremdeki herkese, kız arkadaşınız taciz edilmedikçe, şahsınız için kavga yapmayın derim.
Ayrıca, ben her ihtimale karşı üzerimde silah, şok tabancası ve çelik jop taşırım. Bazen arkadaşlarım, cephanelik gibisin der ama bunları her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak taşıyorum.
Çünkü insanlarda mertlik kalmamış. Adamı dövüyorsun, gidip 2-3 arkadaşını alıp tekrar saldrııyor. Gene dövsen, bu sefer 10-15 kişi olup saldırıyorlar. Bunlar başımıza geldi.
İnsanlarda mertlik, erkeklik gibi kavramlar yok olup gitmiş. Bu yüzden, her ihtimale karşı, nefsi müdafaa için tedbiri almak lazım.

Isin hukuki mahkeme boyutuna gelince arkadaslar asil burnuna sakin vurmayin burunda olusabilecek en ufak catlakda mahkemeye ciktiginizda kalici hasarli yaralamaya giriyor buda daha once sucununuzun olup olmamasina gore 8 ay ila 2-5 sene arasinda hapis cezasi uygulaniyor , daha once uzerinizde suc yoksa para cezasi ve 5 sene denetimi serbestlik ile kurtuluyorsunuz ama oda cok sakat cunku 5 sene boyunca en ufak bir suc isleseniz cezaniza ekleniyor ve iki kati icerde yatiyorsunuz :D basima geldi ordan biliyorum ben ucuz yirtmistim :D

3 yillik duzenli bodyciyim boyum 190cm kilom 90 kg yag oranim 10 civarinda ve cok aktifim . 1 aydir kendi capimda box yapmaya basladim teknigi biliyorum ama kondisyonumu ve teknigimi gelistirmeye ugrasiyorum. Salonda boks dersi alan bazi arkadaslarim var . Profesyonel degiller ama haftada bikac gun calisiyorlar. Son zamanlarda merak etmeye basladim acaba bu arkadaslar bir kavga olsa bana karsi kazanabilirlermi . Cusse avantajimin boyle bir durumda hic bir etkisi olmaz mi ?
Herkese bol sans

Doğrudan bu soruya cevabım eğer karşındaki arkadaşlar tüy siklet değillerse (şuan için) boyunun uzun olması dezavantaj bile diyebilirim. Minimum 1-1.5 sene boksla haşırneşir olan kimse seni dümdüz edebilir. Tamamen teknik ve güç meselesi.
Güçten kastım spesifik. Bilek güreşinde bazı kadınların erkekleri yenebilmeleri gibi...

Back
Yukarı