Normal Bir Erkeğin Boyu Kaç Yaşına Kadar Uzar?

Normal Bir Erkeğin Boyu Kaç Yaşına Kadar Uzar?

• Total voters
    1.714
Yaşım 20 1990 doğumluyum boy konusuna hiç önem vermedım ergenlimde felen taki bu yaşıma kadar 1997 doğumlu kardeşim ( kız ) benım boyuma geldi nerdeyse 168 boyum var internetten biotall kimi boy uzatıcı gibi şeyler aldım kimi boy uzatıcısını 1,5 ay kullandım ayaklarımın altı nasır tuttu yine yok ardından biotal aldım şimdi onu kullanmaktayım ama çok kullandım galıba 3 tüp verdiler 1 hafta içinde 2 tüp bitti kimi, boy uzatıcı kullanırken her akşam süt içmeye ömzen göstrirdim 1,5 ay heves hevesli uzucam sözde en az5 cm olucak en çok 12 cm aklımda 10 cm uzucaktım hayalim oydu ama 167 den 168 olmuşum bütün hevesım heycanım gitti hayal kırıklıgı içersindeyim eğer yaşınız 20 üstüyse sakın internetteki benım aldıgım maddelere para vermeyın hepsi kandırıyor hepsi benim gibi boy konusunda üzülen insanların paralarını almak faydalanmak askere gitçem 1.68 boyla biraz utanıyorum ne yalan söleyim inş çüre çıkmam iyi gunler arkadaslar içimi döktüm bu sitedede

Arkadaşlar Benim Boyum 3 senedir neredeyse hiç uzamıyor anlayamadım gitti.Yaşım 16.Erkekler tam lise çağında uzar diyorlar ama ben 3 senedir hiç uzamadım ve şuan boyum 1.70 belki dahada kısa.Body de çalışmaya başladım son aylarda.İnşallah bir zararı olmaz uzamaya

Bende aylarca araştırdım sadece içimdekileri dökmek için yazıyorum şuan 166 falanım ama babam 19 yaşından sonra 8 cm uzadığını söyledi! dedem 1.90'dan fazla yada az yani kambur durduğu için ortalama söylüyorum :D büyük dedeim lakabı zaten koca hüseyin diye geçiyomuş :D onun boyunu bilmiyorum ama kardeşinin boyu 2 metreye yakın :D yani artık içimde pekde uzamam diye bişey kalmadı yani bende en az babam kadar olurum =D tabi basketbolada başladım haftada düzenli 3 kere bir buçuk saat basket oynuyrm süt tahıl balık yağı fln ne varsa xD

Size Yararı Olacak Besinler Ve davranışlar
-Düzenli uyku çok önemli uyuduktan 1 saat sonra büyüme hormanu maksimum düzeye çıkıyo bunun nedeni ise vucudun tamiri en az 8 saat düzenli uyuyun
-Tam tahııllı-yulaflı besinler yiyin bunlar büyüme hormonu salgılanışını arttırır bi makalede okudum.Piyasada çok bulunan gevrekleri öneririm.
-Maden suyu çok önemli sütten fazla kalsiyum var ama sütte önemli siz en iyisi süt peynir yoğurt maden suyu falan düzenli yiyin :D

Son düzenleme:
teorik olarak 21 dediğiniz vücut yaşıdır arkadaşlar kimliğinizdeki yaşınız değildir mesela 15 yaşında bi çocuk olur çok uzun olur 1.90 falan vucududa iri olur iri yapılır olur onun vucut yaşı 15 değildir..

25 yaşına kadar gövdede bulunan büyüme çekirdekleri aktiftir.boy bu yaşa kadar uzar.bacaktan ise 21 yaşına kadar.bacaktaki kıkırdaklar 21 yaşında tamamen kapanır.18 yaşındada ciddi şekilde kapanmaya başlar.

Boy uzaması %80 genetik %20 beslenmedir.Tabi egzersizlerde var.Mesela Barfix gerçekten boy uzatır (boy uzamasına meğelli olanlar için) ve tabiki Pullover öneririm. :)

gece yatmadan l-ornithine ve l-lysine alın diyolar.ikisindende 2mg dı galiba.bunları doğal olarak içeren besinler varmı?söyleyebilirmisiniz.

hepsi hikaye.bende bekledim uzamasını.3 ay boyunca barfix havuz yaptım ne oldu.uzayan adam uzar gerisi hikaye.konyada somalili göçmenleri gördüm en az 1.80 adamların sanki yediği önünde yemediği arkasındamı=) boş şeyler bunlar uzamayan adam uzamaz.istersen 2 kamyona ellerini ve bacaklarını bağla az gerdir yine uzaman...puhhahha :D

insan ne kadar uzun olursa daha fazlasını istiyo benim boyum 1.77 80 olmak istiyorum 83 olan 88 olmak istiyorum demiş bi forumda gördüm adam boyum 1.90 ve kısayım nasıl uzicam diyor

kardeş anlamak mümkün değilki:S bir forumda yine kadın 27 yaşında ve hamile.hamilelik döneminde 4cm boyu uzamış.yaşı 27.bir forumdada 20 yaşında 1.75 olan bir bağırsak hastası adam var.adam bağırsak kurtlarını temizlemek için ilaç kullanıyor.ve bu ilacı 1 sene kullandıktan sonra boyu 2 senede 1.95 oluyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:25 ----------

http://www.xprodoksit.com/yazi/dr.gi...uzatma-teknigi burdada adam ameliyatsız uzatıyor.yaş önemli değil.doğrumu bilmem.

Supplement satan yerlerden alabilirsiniz ben arginin ornithin bide 3. olarak lysine veya glutamine alıcam gh yi tetiklemesi için. Gece yatmadan önce arginin yarısı kadar miktarda da ornithin alınması öneriliyodu çoğu okuduğum yazıda.

arkadaşlar lise yıllarımda basketbol oynayan biri olarak söylüyorum boyum 18 yaşına kadar uzadı şuan 1.85 ama 18 yaşından sonra gelişme maxsimum 1 yada 2cm dir

18 yaşındayım Boyum 1.67.Daha uzarmıyım acaba ya birde spora başlasam yararı-zararı olurmu çok kararsızım yarım edin lütfen

Not:Tam bir sene önce 3 ay filan yapmıstım sporu sınavlar birde özel nedenlerden bırakmak zorunda kaldım.Onun etkisi olur mu?

Teşekkürler..

Spor boyu uzatmaz.

Cahillikler kitabını okuyun NTV Yayınlarının, bilimsel araştırmalar da bunu yeni kanıtladı.

Bu yanlış bir algıdır sadece.

Çünkü genelde boyu uzun olan basketbolcu oluyor kendini daha avantajlı görüyor, boyu kısa olan ya da orta olan da futbolcu oluyor vs...

Kimse hikaye yazmasın, yok boyum uzadı baskete başlayınca gibisinden, hepsi tesadüftür.

Boy uzaması farklı bir konu. Adamın genetiğinde 180 var diyelim ama ne spor ne beslenme düzgün o adam 180 e ulaşamaz yada aynı adam istediği kadar spor yapsın beslenmesine dikkat etsin 180i geçemez. Maksimum boyunuza ulaşmak için spor beslenme uyku şart ancak genetiğin yettiği yere kadar

http://www.supratallsiparis.net/sss.html
http://www.biotalltr.com/

ürünler standart bilinen ürünler ama birinci linkteki ürünün garantili ve para iadeli olduğu aklımı karıştırdı doğrusu.üstelik noterli video var kullananların.ve uzadıklarını söylüyorlar.ilginç.bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

Sakın inanmayın noter huzuruna.

O ürünü kullandım diyenlerin hiçbiri o ürünü kullanmadı.Bizzat biliyorum.
İnanmayın..

Back
Yukarı