Normal Bir Erkeğin Boyu Kaç Yaşına Kadar Uzar?

Normal Bir Erkeğin Boyu Kaç Yaşına Kadar Uzar?

• Total voters
    1.714
Beyler ben 14 yaşındayım(1995 Doğumluyum)
KG:51
Boyum:1.65 (Küsür)
Babamın Boyu:1.73( Küsür)
Annemin Boyu:1.60 (Küsür)
Abimin Boyu:176(Küsür) ve Yaşıda: 17

Boyumun 1.80-1.90 arasında olmasını istiyorum bunu için ne yapmam gerekiyor tam emin değilim forumda araştırdım.Zıplamanın çok önemli olduğu vurgulanmış. Hergün 250 den fazla zıplamaya başladım günde en az 2 bardak süt içiyorum.Aslında body'e gitmek istiyorum ama body çok zorlu bi spor tüm ilgimi oraya veremem ve boy uzamasını engellediğide söyleniyor - body'e gidemessem tekvandoya devam ettcem ama benim boyumun 1.80'i geçmesi için neler yapmam gerektiğini öncelikle cevaplarsanız size minnettar kalırım şimdiden çok sağolun.
Saygılar....

arkadaşlar 29 nisanda 22 yi dolduruyorum çıplak ayakla 185 oluyorum. 188 olmama imkan var mıdır acaba? olmadı 187 olur mu diyorum barfiks falanda hiç yapmadım bugüne değin. 185 kısa geliyor acıkcası.

mayıs 1994 doğumluyum.boyum 1.68-1.69 civarı.ergenlik geç başladı.hiç sakal yok.sesim son 5-6 aydır kalınlaştı.son 1-1,5 senedir hızlı uzamaya başladım. annemin boyu:1.61
babamın boyu :175
tahminen boyum ne kadar olur?

mayıs 1994 doğumluyum.boyum 1.68-1.69 civarı.ergenlik geç başladı.hiç sakal yok.sesim son 5-6 aydır kalınlaştı.son 1-1,5 senedir hızlı uzamaya başladım. annemin boyu:1.61
babamın boyu :175
tahminen boyum ne kadar olur?

gönül isterki bu konuda Alim olalım net bi sayı verelim ama şöyle bi yorum yapalım 15-16 yaşındasın bilimsel olrak erkekte boy 20 li yaşlara kadar beslenmeye genetiğe bağlı olarak uzar annenin boyunu geçmişsin önünde 3-4 yıl gibi bi zaman var eğer daha uzun istiyosan bu dönemi basket oynayarak geçir..ama yok istemiyorum ben uzun falan diyosan Allah bilir :) ne kadar uzucanı tahmini 180 olursun

Iyi günler. 17 yaşının içindeyim , boyum 1.90 . Ergenliğe erken girdim , 5-6. sınıflarda orgazm olabiliyordum. Ama sarışın ve sarı tenliyim ve sakal yok denebilecek kadar az. Şu anda herkes burda boyunun nasıl uzayacağını soruyor ama ben boyumun uzamasının nasıl duracağını veya daha uzama ihtimalimin olup olmadığını soruyorum . :) Boyumun yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü :) Cevaplarınız için teşekkürler.

Iyi günler. 17 yaşının içindeyim , boyum 1.90 . Ergenliğe erken girdim , 5-6. sınıflarda orgazm olabiliyordum. Ama sarışın ve sarı tenliyim ve sakal yok denebilecek kadar az. Şu anda herkes burda boyunun nasıl uzayacağını soruyor ama ben boyumun uzamasının nasıl duracağını veya daha uzama ihtimalimin olup olmadığını soruyorum . :) Boyumun yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü :) Cevaplarınız için teşekkürler.

ihitmaller herzman vardır.genetiğede bağlı

Benim yaşım 18 geçen sene bu zamanlar 1.67 'ydim.Şuan 1.73'üm.Uzamaya geç başladım biraz daha uzarım belki.Bu işler genetik olabiliyor yaşı 15-16 olan arkadaşlar kafanıza takmayın kimi insan geç uzar.Fazla kilolu olmadığınız sürece yeterli de besleniyorsanız zıplama ve barfiks çok faydalı oluyor.Süt de faydalı marka vermiyim de cam şişede olan günlük sütlerin daha faydalı olduğu diğer kutu sütlerin vitamin değerinin günlük süte oranla düşük olduğu söyeniyor bazı beslenme uzmanları tarafından.

Beslenme konusunda ayrıntılı bilgiyi burdaki büyklerimiz daha iyi söyler.

bir arkadaşıma doktor kalça röntgenine bakıp 3-4 cm uzarsın dedi yaşı 22...bu doğrumu....kalçadan anlaşılabiliyormu?

o insandan insana göre değişir kimi 19 a kadar uzar kimi 21 22 ye kadar uzar ama şunu söyleyeyim 19 yaşından sonra uzuyacaksanda ilaçsız tedavisiz doğal yılda atsan atsan yarım santim belkide daha az. doktora gidip kemik yaşını ölçtürüm min. kaç cm daha uzayacağını öğrenebilirsin

Beyler ben 14 yaşındayım(1995 Doğumluyum)
KG:53
Boyum:1.65 (Küsür)
Babamın Boyu:1.78
Annemin Boyu:1.63
Abimin Boyu:181(Küsür) ve Yaşıda: 17

Boyumun 1.80-1.90 arasında olmasını istiyorum bunu için ne yapmam gerekiyor tam emin değilim forumda araştırdım.Basketbol zıplama falan önemli deniliyor bendebu stür sporlara 1-2 aydır önem veriyorum. Günde yarım litre süt içiyorum.Sizce boyum ne kdr olur tahminen?? :D

arkdaslar benim yasım 19 boyum 171cm babamla aynı boydayım ve boyumu acayip kompleks haline getirdim bu yastan sonra boyum uzarmı cevaplarınızı bekliyorum..

bir bilgi aldım doktordan 20 ye kadar bacaktan,23 e kadar gövdedenmiş.sınır.selvadore_xp nin yorumları neolur bu konu hakkında acaba?foruma girmiyormu artık.

yıllar yılı hep hayalim 1.85 olabilmek.yaş 21 e dayandı.1.78 de kaldık.ama benimde ilgimi çeken ibrahim kutluay 23 yaşında fenerbahçe kadrosundayken 1.92 ydi boyu.öyle yazıyor.şuan ise 1.98 cm.23 ten sonra 6 cm uzamış.acaba bu uzama gövdedenmi bacaktanmı onuda merak ediyorum.bilen varmı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:07 ----------

birde eklemeyi unuttum.kerem gönlüm keşfedildiğinde 18 yaşındaydı ve boyu 1.94 dü.18 den sonra 14 cm uzamış ve şuan 2.08.pao gasolda 19 yaşından sonra 16 cm uzamış.hindistanda bir doktorda balık yağıyla 10 cm e kadar boy uzatıyormuş.zannedersem 25 yaşına kadar.ama sağlam kaynaklar lazım bu doktor için.bulmak çok zor bu formülü.

Yaşım 14 [ 29.03.1997]
Boyum ise 1.70 Ben 1.85 Olabilir miyim Tahminen ?
Kilom:66-70 arası deişio hep 1 günde 66 cıkdıysam aksam 70 de olabiliorum bi garibim :D

bn 15 yaşındayım mayısta 16 ya gireceğim boyum 1.67 hergün düzenli olarak barfiks,şınav mekik çekerim,süt içerim babamın boyu 1.75 annemin boyu 1.62 kaç cm uzayabilirim lütfen yardımcı olun çok takıntı yaptım bu meseleyi

Back
Yukarı