Nitrofull L-carnitine

Arkadaşlar merhaba gittğim spor salonundan nitrofull marka sıvı l-carnetin aldım fiyatıda cazip geldi. ve hocamız ürünü övdü . daha önceden weiderın l-carnitini kullanmıştım tablet halinde olanlardan aynı görevi gördüğünü söyledi.birde sizlere danışmak istedim çünkü nitrofull ün sitesinden üründen bulamadım.kafamda bazı soru işaretleri kaldı bu nedenlede size sormak istedim.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Nitrofulun ürünlerinin kalitesizliği malum. Ben şahsen nitrofulun hiçbir ürününü hiçbir arkadaşıma tavsiye etmem. Malesef bazı salonlarda sırf para kazanmak uğruna bu ürünler şişirilip spora yeni başlayan arkadaşlara pazarlanıyor. Bana soracak olursan 3 kuruş daha verip kaliteli ürünler kullan hiç değilse bi faydasını görürsün.

Bana göre amino formdaki takviyelerde marka çok önemli değil. L-Carnitin her yerde L-Carnitindir. Sadece burada dikkat edilmesi gereken 1000 mg 'ında ne kadar L-Carnitin olduğudur. Çünkü tüm litrelik şişelerdeki L-Carnitin seviyesi aynı değildir ve dolayısıyla çok içmek zorunda kalabilirsiniz ki bu da hemen bitmesine neden olur.

nitrofull ün ürünleri hakkında bildiğim pek bişey yok ama bildiğim bi başka bişey de l carnitine nin emilim haricinde bir kalitesi olmaması.. en iyisi 10 dk içinde kana karışıyosa en kötüsü 40 50 dk da karışır ama etkisi aynı olur.

Back
Yukarı