mrthr35
Üye
Definasyon dönemi boyunca macfitteki hazırlanmış fullbody programını uygulamayı düşünüyorum haftada 2 yada 3 gün , kardiyoya özel gün ayırma fırsatı da olur boşluklarda , sizce mantıklı mı , program ideal bir fb programı gibi
Aslında compund olarak bench barfix barbell curl var ama yeterli olmayabilir , kol için verilen hareketlerin barbell curl harici 5 dkmı alıcak sinek ısırığı gibi izole hareketler olduğu için sorun yaratmaz kol bölgesi hafif sayılır , omuzdan yana tek lateral olması biraz düşündürücü ama incline ve normal bench yeteri kadar aktive edebilir aslında , amaç zaten yağ yakımı olduğu için bu antreman 322 kalori yaktırıyormuş bana , bugün uyguladım zorlamadan bitirdimİçinde compound bulunmayan bir fullbody. Kola bacaktan daha fazla hareket verilmiş, çok anlamlı değil. Her bölgeye 1 compound 1 izole hareket seçsen daha mantıklı olur. Ayrıca kol çalışmasını da keyfine göre eklersin.
Kişisel tercihtir ama zorlanmadan bitirdiğim antreman bana keyif vermiyorbugün uyguladım zorlamadan bitirdim
Bende isterdim gücümün son demine kadar çalışayımda mesela antreman bitti 3 de işe başlıyor olucam gece 11 e kadar bütün gücü tüketirsem işte beni kovarlar herhaldeKişisel tercihtir ama zorlanmadan bitirdiğim antreman bana keyif vermiyorBundan çok daha mantıklı bir program bulursun forumda bin tane konu vardır tahmini.
Teşekkür ederimKolay gelsiiin![]()
Güzel yorumun için saol dostum, zaten devamlı olarak hayatımda yer alıcağı için bu spor bu dönemde iyice temizleyebildiğim kadar temizlemeyi düşünüyorum yağları, önümüzdeki sene en azından daha iyi bir formla clean şekilde ilerlerim, 3 4 ayı bulabilir bu süreç Haziran Temmuz gibi normale dönerim muhtemelen, şu ana kadar ağırlıklar az düştü ama zorluyor bazen direniyorum iyice, ama şimdiden 2 3 hafta öncesine göre ufak ufak fark hissediliyor o biraz motive ediyorYağ oranın hayli yüksek görünüyor definasyon kararında haklısın. Göbekli sporcu olmaz. Antrenmanda ağırlıkları ya da tekrarları her neyse direnci diyelim yani antrenman hacimini düşürmemeye ya da çok az düşürmeye çalış. Yoksa sonuç hayal kırıklığı olur. Antrenmanı kardiyo olarak düşünme kardiyoyu ayrıca başka bir gün yap. Yıkım sürecine giriyor malesef doğal vücutlar. Antrenman öncesi muz işini görür. Daha fazla yağ yakacam diye sınırları aşma zaten bildiğin şeyler.. Sözün özü kas kaybetmeden yağ yakımı ütopya biz natureller için.. Suplement havuzu da olsa. Kolaylıklar dilerim.
Makineleri 2 kere denedim bu süreçte 2 farklı makine olağan üstü hatalı gösteriyorlar ya biri 7 biri yüzde 9 dedi ama hacim olarak çok ufak kayıp görünüyor1 ayda 5 küsür kilo çok başarılı. 2 kilosu su olsa 2buçuk kilo yağ yarım kiloda kas gitmiştir diye düşünüyorum. Vücut analizine baktın mı makinede ölçüm ile?