nefret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi extensor a cocuk diyenler var yada başka birşey öğrencim olduğu için yazmıyorum her hangi bir kardeşimizde olsa yazdıgım yazıların tek kelimesi dedişmezdi beni bilirsiniz iş kural olursa kimseyi tanımam fakat şunuda kabul etmeliyizki biz buyukler bazı şeyleri cocuklardan öğreniyoruz yada yıllardır öğrencisine ders anlatan bir öğretmen hep anlattığı konuyu öğrencisi sayesinde anlıyor bu forumda herkes saygıyı hak ediyor dostlar vasıf yaş yada ırk hiç önemli degil burada birinin saygı gormesi için yonetici olması gerekmiyor sadece durust olması ve anlayışlı olması yeterli

Ortaya konusmaya lüzüm yok, extensora çocuk diyen benim, zira çocukça hareket ediyor, yanlışını anlamak yerine büyüklerinin açığını arıyor, yani kendini düzeltmek yerine, başkasına çelme takmaya çalışıyor.
Bunun adına, çocukluk derim ben, saygıda kusur etmem, ama yanlış yapana bende, yüzüne söylerim yanlışını, çok ayıp etti, bir süre, sesini kesip oturması lazımken, millete laf yetiştiriyor.
Hatasında ısrar ediyor...
Bu kanayan bir yaradır, bizim milletin en büyük özelliği, hoşgörüsü, anlayışıdır.
Musevilere kucak açan, 72 milleti bağrına basan bir toplumuz, bu sebeple, hepimiz hassas olmalıyız, hata yapan vatandaşı uyarmalıyız.
Onunda, kalkıp büyüklerine laf yetiştirmemesi lazım, başını önüne koyup düşünmesi lazım...

Karasan dedi:
Ortaya konusmaya lüzüm yok, extensora çocuk diyen benim, zira çocukça hareket ediyor, yanlışını anlamak yerine büyüklerinin açığını arıyor, yani kendini düzeltmek yerine, başkasına çelme takmaya çalışıyor.
Bunun adına, çocukluk derim ben, saygıda kusur etmem, ama yanlış yapana bende, yüzüne söylerim yanlışını, çok ayıp etti, bir süre, sesini kesip oturması lazımken, millete laf yetiştiriyor.
Bu kanayan bir yaradır, bizim milletin en büyük özelliği, hoşgörüsü, anlayışıdır.
Musevilere kucak açan, 72 milleti bağrına basan bir toplumuz, bu sebeple, hepimiz hassas olmalıyız, hata yapan vatandaşı uyarmalıyız.
Onunda, kalkıp büyüklerine laf yetiştirmemesi lazım, başını önüne koyup düşünmesi lazım...

sende büyük bir terbiyesizlik yapıyorsun ama ben sana ne kadar terbiyesiz olduğunu söylemiyorum
gerçekten haklı olduğuma inanırsam asla sesimi kesip beklemem

ben herseferinde belirtiyorum kürt konusunda yanlış anlaşıldığımı senin gibi yazılanları okumayan biri devamlı çıkıyor ve bana mütemadiyen hakaret ediliyor şu mesajları tarafsız okuyan biri nasıl bir duruma düştüğünüzün farkına varabilir senvaramıyorsun asıl bu senin en büyük hatan çünkü haksız olduğumu ben 40 kere kabul ettim ama sen 41. ye okonuyu açmaktan vazgeçmedin

lütfen

arkadaşlar sizden rica ediyorum lütfen 4. sayfadan beri yazılanları lütfen dikkatle okuyun yine beni haksız buluyorsanız
size söz veriyorum sizin beni uzaklaştırmanıza gerek kalmadan ben bu forumdan kendimi uzaklaştıracağım

Karasan dedi:
karasan sen bari yapma :x
extensoru ben biliyorum ya 18 yaşında gayet aklı fikri yerinde ciddi ve zeki bi insan
tamam extensor yanlış yapmış olabilir ama özür diledi.yanlışını anlamasa özür dilermiydi
hatayı birazda başkalarında arayacağına kendinde de arasan fena olmaz

Herkezin ayri bir fikri vardir.
Burada biz yönetim olarak bazen zor kararlarda veriyoruz...

Daha önce konuya dönelim derken kimse ciddiye almamis anlasilan.
Bu baslikta görüyorumki forum disinda birbirlerini taniyanlar - hepimiz birimiz, birimiz hepimiz icin demis.

Birakinda yönetim olarak bizler kararlari verelim :!:

Konu Kilitlenmistir! :!:

/Despo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı