Extensor,
Takrıben yarım yasındasın, hatta ınsanın hayatının ergenlıge kadar olan kısmını saymazsak senın bır yetıskın olarak 4-5 senelık tecruben var.
Son yazılarını okudugumda hatanda ısrar ettıgını goruyorum, ve tekrar soyluyorum kımın bayan olduguna, kımım ınsan olduguna karar verecek bır mercı degılsın, kımse de olamaz. Insanları saygıyı hakeden ve dokunulmayacaklar veya haketmeyen ve kafan kızınca dovulecekler olarak ayıramazsın, cunku
bu kafa ıle bır gun baska bırıde senın bır fıkrınden dolayı senı ıstemedıgın bır kategorıye sokabılır.
Sımdı bır bayana ustune ustluk tanımadıgın bır bayana sırf terbıyesızlık yaptı dıye vurma hakkını kendınde gordugun ıcın hatalı oldugunu kabul edebılırsen
olgunlasma yolunda bır adım atmıs olacaksın. O zaman ben de senı aklıbasında ve hatasını kabul edebılecek olgunlukta gorecegım. Yok ısrarla vurdum
gene olsa gene vururum dersen o zamanda olgunlasman ıcın daha uzun bır yol oldugunu ve bu dedıklerımın dogrulugunu belkıde ucbes sene sonra anca
baska bırısı senın bır akraban veya secdıgın bır kadına elkaldırınca anlayacagını dusunecegım.
Kadına el kalkmaması erkekler arasında etık bır anlasma gıbıdır, erkeklıgın geregı budur, hatta bılırmısın bılmem bır olay olsa ve cok sınırlensen bıle
yanında kadın olan erkekle dahı o kadının onunde kapısılmaz, mevkı verılır.
Zamanımızda bunları bılen veya dıkkat eden pek kalmadı, ama bunlar olması gereken yazısız kurallar.