Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bicepsleri çalıştırdığım gün çalışıyorum verdiği tatlı acı paha biçilemez Salona yeni başlayanların benchin önünde palms up dumbbell curl çalışırken diz çoküp kıvranan birini görünce attığı bakışlardan ortaya çıkan görüntüde bir hayli ilginç
önkol için yaptığım en büyük hata sırt çalışmalarında strap kullanmaktı şimdi attım bi köşeye gelişim mükemmel haftada 1 kerede kol gününde çalıştırıyorum
hummer curl yaparken ön kolun üst kısmı zaten çalışıyor ayrıca, bir çok row hareketlerini yaparken bileğimizi içe doğru bükersek alt bölümde çalışıyor,ben ayrıca çalışmıyorum en azından şimdilik, diğer bölgelerden geride değil,ama yeterli gelmesse o zaman ayrıcada çalışabilirim.
palms up dumbbell curl hareketinden çok çekmişliğim var su içemez ediyor insanı ön kol fazla ağırlık vermiyorum zaten ne yaparsan yap çalışıyor tricep e önem veriyorum zor gelişiyor melet
Aslında omuz ve bacak çalıştığım gün çalışıyorum ama anket böyle bir şık içermediğinden Sadece kol çalışmalarının sonunda çalışırım şıkkını işaretledim