ne kadar önkol çalışıyoruz ??

forearms

• Her antrenmanda çalışırım

Votes: 50 20,7%
  • Sadece kol çalışmalarının sonunda çalışırım

Votes: 99 40,9%
  • Aklıma esince çalışırım

Votes: 56 23,1%
  • Asla çalışmam kendi kendine gelişir zaten

Votes: 37 15,3%

• Total voters
    242
Bicepsleri çalıştırdığım gün çalışıyorum verdiği tatlı acı paha biçilemez :) Salona yeni başlayanların benchin önünde palms up dumbbell curl çalışırken diz çoküp kıvranan birini görünce attığı bakışlardan ortaya çıkan görüntüde bir hayli ilginç :)

çok küçük bir bölge olması ve kanın aniden oraya pompalanmasıyla oluşan kasılmalarda cabası bende :D

Evet antreman bittikten sonrada devam ediyor 10 15 dk bazen şişeden su içmek de bile zorlandığım oluyor hatta :)

önkol için yaptığım en büyük hata sırt çalışmalarında strap kullanmaktı şimdi attım bi köşeye gelişim mükemmel haftada 1 kerede kol gününde çalıştırıyorum

Şu an çalışmıyorum ama çalışmaya başlayacağım :)

hiç önem vermezdim ancak son zamanda aldığım kararla
bacak + omuz antremanımın sonuna ekledim 3 hareket yapıyorum

şöyle ki,

barbell düz bilek
hammer curl (her zaman değil bazen)
dumbell bilek (ters)
Close-Grip Palms Down Barbell Curl

geçen hafta nasıl bir kan pompalamışsam bileğimden daha saat bölgesi daha kalın duruyordu tümsek gibi :)

pazartesi günü sakatlanana kadar hiç çalışmadım....vee bana büyük bir ders oldu.(dumbell pullover yaparken oldu, nasıl becerdiysem)

3 gündür iki bileğimde de neprosyn ve sargı bezi ile dolaşıyorum, gören "intihar mı ettin" diye takılıyor...

hummer curl yaparken ön kolun üst kısmı zaten çalışıyor ayrıca, bir çok row hareketlerini yaparken bileğimizi içe doğru bükersek alt bölümde çalışıyor,ben ayrıca çalışmıyorum en azından şimdilik, diğer bölgelerden geride değil,ama yeterli gelmesse o zaman ayrıcada çalışabilirim.

ön ve arka kol aynı gün içinde yapılırsa çok iyi oluyor bence.o acı deyiyor.

Ön kollar vücuda göre kürdan gibi kaldığından Arnold'ın kitabında tavsiye ettiği üzere her ağırlık çalışmasının sonunda çalıştırıyorum. :)

palms up dumbbell curl hareketinden çok çekmişliğim var su içemez ediyor insanı ön kol fazla ağırlık vermiyorum zaten ne yaparsan yap çalışıyor tricep e önem veriyorum zor gelişiyor melet :)

Aslında omuz ve bacak çalıştığım gün çalışıyorum ama anket böyle bir şık içermediğinden Sadece kol çalışmalarının sonunda çalışırım şıkkını işaretledim:)

ben zaten başka programım olmadığı için ön kol forever bnm için en önem verdiğim yerim :D

Bn De hftada 1 kere clsiorum barbell hammer consant ama artik bu hareketlerin yerine baska hareket yapmak istiorum ne yapabilirim yardim

gün içinde her aklıma geldiğinde çalışıyorum el yayı ve kendi yaptığım önkol aletiyle(dumbelli iple tahta çubuğa sarıyorum)

2 senedir body yapıyorum hiç çalışmadım. barbell curl yaparken bile ön kola vuruyor zaten. kendi kendine gelişti orasıda.

Back
Yukarı