Ne kadar çalişmaliyim dostlarim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilom 58 yaşım 15 merhaba dostlarım, abilerim! vücut calısıyordum evde 1 yıldır. vücudum şekillendi ama malum okullar dolayısıyla bırakmıştım body yi ve vucut biraz saldı kendini. şimdi tekrar basladım ama bu sefer kol kasları ile basladım. 4 KG ile basla önce dedi burdali body hocası.. bende 10 kg de var 7 kg de ama hazır ki kaslarını eritme diye 4 kg ile başla sonra arttırırsın dedi... hergün 20 tekrar 5 set bir kola yapıyorum yani 2 kol toplamında 200 yapıyor... Sizce ideal mi yoksa arttırmalımıyım

Kilom 58 yaşım 15 merhaba dostlarım, abilerim! vücut calısıyordum evde 1 yıldır. vücudum şekillendi ama malum okullar dolayısıyla bırakmıştım body yi ve vucut biraz saldı kendini. şimdi tekrar basladım ama bu sefer kol kasları ile basladım. 4 KG ile basla önce dedi burdali body hocası.. bende 10 kg de var 7 kg de ama hazır ki kaslarını eritme diye 4 kg ile başla sonra arttırırsın dedi... hergün 20 tekrar 5 set bir kola yapıyorum yani 2 kol toplamında 200 yapıyor... Sizce ideal mi yoksa arttırmalımıyım

Öncelikle o çalışma sistemi yerine şunu denemelisin

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-ali-ma-t8567.html

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t12393.html

Vede protein ağırlıklı bir beslenme programıyla başlamalısın her şeyi yiyerek olmaz.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı