Nasıl Kilo Alır ve Fit Vücut Yaparım ?

Merhaba arkadaşlar, ben lise 2'ye geçtim 15 yaşındayım boyum 1.78 Kilom 56 çok zayıfım cılız gözüküyorum.Kilo almayı ve fit bir vücut yapmayı kafama taktım,internette biraz araştırdım 1 paket yulaf ezmesi aldım her gün sabah-öğle-akşam yiyorum.Sabahları 2 adet yumurta peynir zeytin vs. günde 3 kerede çalışıyorum (mekik,şınav,barfix vs.).Ara öğünlerde katmaya başladım ceviz kuru yemiş falan yiyorum.Nasıl hızlı bir şekilde kilo alıp fit bir vücut yapabilirim sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.

Mesela size klasik yediklerimi söyliyim otelde çalışıyorum zaten.

Sabah: 3-4 dilim beyaz peynir,2 kaynamış yumurta,1 simit,1 bardak süt,2-3 tane de poğça.Yedikten 10 dakka sonra falan ufak bir kaseye yulaf ezmesini sütle karıştırıp yiyorum ardındanda 4-5 tam ceviz yiyorum.

Öğlen:1 tabak pilav,makarna - kuru fasulye,bezelye,nohut,dolma vs oluyo.10 dakka sonra gene 1 kase yulaf ezmesi sonrasında 5-6 tam ceviz.Sonra hemen çalışıyorum (barfix,mekik,şınav) gibi basit hareketleri yapıyorum.

Akşam:1 tabak çorba - Köfte,şiş piliç,kanat,göğüs falan et türleri çıkıyor ondan 10 dakka sonra gene 1 kase yulaf ezmesi gene 5-6 tam ceviz.Sonra gene çalışıyorum işte.

Sizlerdende tavsiyelerinizi bekliyorum program vs.

Back
Yukarı