kilo problemi olmayanlar için bence de bu şekilde ısınmak en makbulü.Kendimi hiç yormuyorum o konuda hangi hareketi yapıcaksam boş barla veya çok hafif kilo ile 20-30 tekrar yapar normal setlere geçerim aksi takdirde güç kaybı oluyo istedigim şekilde antrenman çıkaramıyorum
Çok ilginç ben de kasları rahatlattığını düşünüyorum çünkü öyle hissediyorum.Herkese selam !Açma germe hareketlerinin dahi güç kaybına sebep olduğunu duymuştum. Bu yüzden herhangi bir güç kaybı yaşamamak için çalışacağım bölgeyi hafif ağırlıklarla ısıtırım.
Bence saçma açma germeyi gidipte 10 kg luk dumbbell larla yada bara 15 kg takıp yapmıyosun sonuçta gün içinde yürümekte güç kaybına yol açar kolunu kaldırmakta güç kaybına yol açar o zaman hiç birini yapmayalım.Isınmak sakatlığı önler.Bu kadar basit bir ısınmanın güç kaybına yol açıcağını hiç sanmıyorum.Herkese selam !Açma germe hareketlerinin dahi güç kaybına sebep olduğunu duymuştum. Bu yüzden herhangi bir güç kaybı yaşamamak için çalışacağım bölgeyi hafif ağırlıklarla ısıtırım.
dedigini bende duymuştum hatta okumuştum ve şöyle diyordu antrenmana başlamadan önce çok hafif ısınmalar yapın açma germeyi antrenman sonuna bırakın , ilk önce yapılan açma germe güç kaybına neden olabilirHerkese selam !Açma germe hareketlerinin dahi güç kaybına sebep olduğunu duymuştum. Bu yüzden herhangi bir güç kaybı yaşamamak için çalışacağım bölgeyi hafif ağırlıklarla ısıtırım.
Kesinlikle katılıyorum aynı fikirdeyim. Boş barla ısındırdıktan sonra verim artışı, bench press öncesi yapılan şınavın (bana göre) verim azaltışını tecrübe ettim.antreman öncesi kardio gerçekten gereksiz yere karbonhidrat yaktırır. en iyisi ısınma hareketleri abartmadan yapmak hafif ağırlıklarla ısınmak. Şınavı bile yapmaya bence gerek yok benchte performansı etkiler boş barla ısınmak iyi ama 5 dk hafif tempo yürümekte iyi olur kan dolaşımını metabolizmayı hızlandırması için