Nasıl Çıkma Teklifi Edersin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sthammer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
para varsa daha çabuk çıkma teklifinizi kabul edebilirler
icon10.gif

[YOUTUBE]86dmV31OoQw[/YOUTUBE]

Biz beraber ictigimiz tekila gibi sekiz :) sakalli bana mi diyon---ardinda hassss---

Koptum :)

Bir bayan tarafından hazırlanan bir video vardı . Kızlar nasıl tavlanır , nasıl konuşulur diye onu izledikten sonra ben 1 saat gülme krizinden çıkamamıştım :) resmen okuldaki hocalar gibi ders anlatıyordu bayan şimdi idmana gidecegim dönüşte videoyu eklerim :)

Dikkat ettimde boylari 1.65 civari .

John sanırım ülke ortalaması bayanlarda 1.62 senin işin zor, hadi uzununu buldun diyelim, huyu suyu ne olacak:D zaten bizim hatunların kaprisleri ortada
oshodan bir alıntı;

bir kadını seversin. Birkaç saat için onunla birlikte olmak güzeldir, birkaç dakikalığına birlikte olmak cennet gibidir, birkaç saniye için onunla birlikte olduğunda ise kendini nirvana'ya ulaşmış hissedersin; Ama onunla 24 saat birlikte olmak zor gelir, onunla aylarca sürekli birlikte olmak sıkıcı bir hal alır ve bir de onunla tüm hayatın boyunca birlikte olacaksan intihar etmek istersin. Her zevkin içinde kendi acısı vardır :)
bir de sokrates'in bir sözü vardı; mutlaka evlenin, karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz yok kötü çıkarsa o zaman da benim gibi filozof olursunuz :lol:

John sanırım ülke ortalaması bayanlarda 1.62 senin işin zor, hadi uzununu buldun diyelim, huyu suyu ne olacak:D zaten bizim hatunların kaprisleri ortada
oshodan bir alıntı;

bir kadını seversin. Birkaç saat için onunla birlikte olmak güzeldir, birkaç dakikalığına birlikte olmak cennet gibidir, birkaç saniye için onunla birlikte olduğunda ise kendini nirvana'ya ulaşmış hissedersin; Ama onunla 24 saat birlikte olmak zor gelir, onunla aylarca sürekli birlikte olmak sıkıcı bir hal alır ve bir de onunla tüm hayatın boyunca birlikte olacaksan intihar etmek istersin. Her zevkin içinde kendi acısı vardır :)
bir de sokrates'in bir sözü vardı; mutlaka evlenin, karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz yok kötü çıkarsa o zaman da benim gibi filozof olursunuz :lol:

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=BcjNhRcT3Xo&list=UUiJUhtI9shz-YKg6YLRGPFQ&index=1&feature=plcp[/YOUTUBE]

İşte dediğim video buydu .

Aynen öyle arada 30 cm 40 cm olunca haliyle uzak duruyorum ki en azından komik duruma düşmeyelim :) .

sadace bayanların çoğu kısa boylu değil erkeklerinde çoğu kısa boylu şöyleki yolda yürürken benden uzun boylu kişi sayısı azdırki bende çok uzun değilim 1.75 boyunda bir adamım zaten artık erkeklerde 1.80 boy olunca bile manken yapıyorlar bir bayanın boyu 1.68 oluncada uzun boyluymuş gibi görülüyor onun için 2 metrelik erkeklerin boyu boyuna uygun kız arkadaş bulmaları çok zor aynı şey uzun boylu bayanlar içinde geçerli bulsanda zaten anlaşacakmısınız oda belli değil
ancak şu videodaki bayan gerçekleri söylemiş
biz erkekler pek giyimde başarılı değiliz çoğunlukla birbirinin kopyası gibi giyiniyoruz kendimize özgü giysilerimiz olsa örneğin Rocky Balboa,Tyler Durden gibi iki film karakterini incelediğimizde herkesden farklı giyim tarzlarının olduğunu görürüz
parfüm konusundada haklı çoğunlukla herkesde bulunan parfümleri kullanıyoruz ya az bulunan parfüm almalı durum yoksa banyo edip temiz giysiler giyip kızın yanına gitmeliyiz
sürekli iltifat etmek erkeklerin en büyük hatasıdır sonrada havalanıyorlar yada sıkılıyorlar
birde kızlarla arkadaş gibi konuşmanında sınırını aşanda var bol bol küfür etmeler sürekli konuyu askerlik anıları futbola getirmeler vs
ilk bululşmada evet konserler filmler müzikler modadan bahsetmek bencede doğru severler genel olarak bu konuları sonuç olarak farklı erkeklerden hoşlanıyorlar işte sıradan istemiyorlar nedenide en çirkin kızın bile peşinde 1000 tane erkek olduğu için ve şunu demekten nefret ediyorum yine yol oraya çıkıyor para lazım arkadaş bu işler için

raki boyumuz yakın, senden 1 cm uzunum, askerde göreceksin boyum 1.81 diyen adamla yanyana geliyoruz benden kısa :) bizim erkeklerde ayakkabıyla mı boy hesaplıyorlar nedir, geçen yeğenim geldi boyum 1.78 diyor, yanyana geldik benden kısa :) kırmamak için ben de 79'um dedim, kız mevzusunda da kelimesi kelimesine katılıyorum

yalın ayak ölçtürmüştüm 1.75 çıkmıştı spor ayakkabı ile 1.78 falanımdır sanırım ama bu erkeklerin boy ortalamasının 1.70 olduğu gerçeğini değiştirmiyor

yalın ayak ölçtürmüştüm 1.75 çıkmıştı spor ayakkabı ile 1.78 falanımdır sanırım ama bu erkeklerin boy ortalamasının 1.70 olduğu gerçeğini değiştirmiyor

En doğru ölçüm yalın ayak olandır en dik oldugunuz şekliniz ise sizin gerçek boyunuzdur ben basketbol ayakkabisi giyince 1.98 civarindayim yalin ayak 96 95 arasi .

bayanlar konusu hakkında yinede şunu unutmamak lazım bazende videolardaki tavsiyelerin %100 başarıya ulaştırmayacağınıda belirtelim çünkü biz erkekler kızları aynı gibi düşünürüz hayır bu büyük bir hatadır zevk farklılığı hayata bakış farklılığı yaşam standartı farklılığı gibi durumlar var onun için bir kızla tanıştığınız zaman hobilerini sorun hayat görüşünü anlamaya çalışın duruma göre hareket edersiniz bu konuda benden bu kadar saygılar herkese

Tepki görücem belki ama göze alıyorum kızlar yanı genelde biz erkeklerin hoşlandığımız ilgimizi çeken kızlar genelde pijjj erkekleri seviyor illa bi ortamda kendinizi kanıtlama ve göstermek zorunda kalmışızdır çoğumuz sevmesekte istemesekte ;)

En doğru ölçüm yalın ayak olandır en dik oldugunuz şekliniz ise sizin gerçek boyunuzdur ben basketbol ayakkabisi giyince 1.98 civarindayim yalin ayak 96 95 arasi .

f3kdf.jpg

John, 1.95'lik bir arkadaşımla geçen yıl bir foto çektirdik, arkadaş biraz da kambur durmuş, yanındaki bayan arkadaşla aradaki fark ortada :) gözlüklü benim

kolega'nın dediği hadise birkaç kez başıma gelmişti, öyleleri de var ama raki'nin de dediği gibi her insan ayrı bir alem

f3kdf.jpg

John, 1.95'lik bir arkadaşımla geçen yıl bir foto çektirdik, arkadaş biraz da kambur durmuş, yanındaki bayan arkadaşla aradaki fark ortada :) gözlüklü benim

kolega'nın dediği hadise birkaç kez başıma gelmişti, öyleleri de var ama raki'nin de dediği gibi her insan ayrı bir alem

Haha benim erkek arkadaslarim genelde uzundur bir arkadas var benle ayni boyda ama kiz arkadas dersen orda bir soru işareti koyarim çünki türkiyede boy ortalamasi dediğin gibi 1.65 - 55 arası durum böyle olunca sayılı sayıda var :D

Yalnız kabul edenler veya ışık yakanlar videoda olan en güzel kızlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum:o Daha çirkin olanlar reddetmiş hep vallahi ilginç cins bu kızlar.

Back
Yukarı