Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
bende 1 kutu bitirmek üzereyim şimdi yeni sipariş vericem ama malum önümüz kış bende birazdaha hacimlenmek istiyorum bazıları bana bulk için gainer önerdi yada bsn syntax 6 önerdi oda gainer etkisi yaratır yani hacim için iyidir kış için dedi yaza doğru nitro tec gibi dynamtz gibi ürünler kullanıp incelebilirsin dedi sizce bu doğrumu yada nitro tech +scivation xtendle devammı edeyim böyle devam edersem sorun olur mu? bu arada sporda 8 ayı geçtim

nitro techten güzel sonuçlar aldım diyebilirim

bende 1 kutu bitirmek üzereyim şimdi yeni sipariş vericem ama malum önümüz kış bende birazdaha hacimlenmek istiyorum bazıları bana bulk için gainer önerdi yada bsn syntax 6 önerdi oda gainer etkisi yaratır yani hacim için iyidir kış için dedi yaza doğru nitro tec gibi dynamtz gibi ürünler kullanıp incelebilirsin dedi sizce bu doğrumu yada nitro tech +scivation xtendle devammı edeyim böyle devam edersem sorun olur mu? bu arada sporda 8 ayı geçtim

nitro techten güzel sonuçlar aldım diyebilirim
illa syntax 6 şart deil ama gainer kullanmak istemiyorum syntax tarzı bulka yatkın bir toz arıyorum bunun yerine kullanabileceğim birşey önerebilir misiniz?
bir önceki sorularımı yanıtlarsanız memnun olurum.

kalın sağlıcakla...

Arkadaslar bende protein almaya karar verdim. Spora baslayali 1 ay oldu ve ilk defa protein kullanicam. Arastirmalarim neticesinde musclatech markasinda karar kildim ancak, nitro-tech mi yoksa premium whey mi alayim? Fyatlari hemen hemen ayni ancak nitro 1800gr. premium whey 2227 gr. sizce hangisini almaliyim. Nitro-tech icerik olarak premiuma gore daha iyi gibi ama ben yeni basladigim icin kulanimda farkedermi? Yoksa ikiside ayni etkiyimi saglar? Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden herkese tesekkurler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bende protein almaya karar verdim. Spora baslayali 1 ay oldu ve ilk defa protein kullanicam. Arastirmalarim neticesinde musclatech markasinda karar kildim ancak, nitro-tech mi yoksa premium whey mi alayim? Fyatlari hemen hemen ayni ancak nitro 1800gr. premium whey 2227 gr. sizce hangisini almaliyim. Nitro-tech icerik olarak premiuma gore daha iyi gibi ama ben yeni basladigim icin kulanimda farkedermi? Yoksa ikiside ayni etkiyimi saglar? Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden herkese tesekkurler.

başlangıç için çok erken daha biraz daha bekle öyle kullan yoksa paranı çöpe atarsın.Henüz erken protein tozları için genelde bir sene bekle derler ama herkes ort. 4.aydan sonra kullanmaya başlar.Ben bir kutu nitro tech bitirdim simdi bir tane daha sipariş ettim güzel sonuçlar aldım beğendim diyebilirim ama fiyatı oldukça yüksek.performans serisi tavsiyemdir içerik olarak daha iyidir.

Sağlıcakla kalın...

başlangıç için çok erken daha biraz daha bekle öyle kullan yoksa paranı çöpe atarsın.Henüz erken protein tozları için genelde bir sene bekle derler ama herkes ort. 4.aydan sonra kullanmaya başlar.Ben bir kutu nitro tech bitirdim simdi bir tane daha sipariş ettim güzel sonuçlar aldım beğendim diyebilirim ama fiyatı oldukça yüksek.performans serisi tavsiyemdir içerik olarak daha iyidir.

Sağlıcakla kalın...

Ozaman 3 ay daha beklemem gerekicek yani? Simdi kullansam hic bir faydasini goremezmiyim peki? Bide amino asit icinde 4 ay beklemek gerekiyormu? Onuda kullansam onundami faydasi olmaz?

Ozaman 3 ay daha beklemem gerekicek yani? Simdi kullansam hic bir faydasini goremezmiyim peki? Bide amino asit icinde 4 ay beklemek gerekiyormu? Onuda kullansam onundami faydasi olmaz?

ben 4 ay dedim ama geneli odur tabi sen ne kadar beklersen o kadar iyidir aslında çünkü paranın çoğunu çöpe atarsın 4.ay şart değil istersen dahada geç kullanabilirsin kullanırsan etkisini görürsün tabi amino asitte aynı şekilde karar senin ama bence birkaç ay daha bekle

bugün yeni nitro tech geldi ambalaj değişmişti neden değişiyor ambalajı üzerindeki yazılar yapıştırmalar değişmiş.

Merhaba arkadaşlar. Boyum 183 cm ve 78 kiloyum. Bu ürünü daha önce kullandım ve etkisini gördüm. Fakat kas kütlemi arttırmak istiyorum. BU amaçla Karbonhidrat tozu almamı önerenler oldu. Fakat KH tozu yağ yapar diye korkuyorum. Ben kas kütlemi arttırmak istiyorum ama muscletech dışında üründe almak istemiyorum açıkçası çünkü çok faydasını gördüm. Kilo almak isteyen birisi olarak NitroTech-MassTech-Phase8 bu 3 üründen hangisini önerirsiniz acaba?

merhabalar, ben 16-17 yaşlarında fitness'a başladım aralıklarla devam ettim. Şu an 19 yaşındayım ve 1-1.5 aydır hem düzenli spor yapıp beslenmeme de dikkat ediyorum. Boyum 188, 71 kiloyum. Son 3 haftada 3 kilo aldım spor yaparak. Bu ürünü almalı mıyım, herhangi bir takviye kullanmamı önerir misiniz? Bazı günler gereken miktarda protein alamıyorum, protein bar tarzı takviyeler daha mı iyi olur?

merhabalar, ben 16-17 yaşlarında fitness'a başladım aralıklarla devam ettim. Şu an 19 yaşındayım ve 1-1.5 aydır hem düzenli spor yapıp beslenmeme de dikkat ediyorum. Boyum 188, 71 kiloyum. Son 3 haftada 3 kilo aldım spor yaparak. Bu ürünü almalı mıyım, herhangi bir takviye kullanmamı önerir misiniz? Bazı günler gereken miktarda protein alamıyorum, protein bar tarzı takviyeler daha mı iyi olur?
Aslında protein takviyelerine genelde 3 aylık süre zarfından sonra başlamak tarftarıyım ama illada başlıcam diyorsan protein bar ın dan ziyade protein tozu nu alıp kullanabilirsin[DOUBLEPOST=1416080235][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar. Boyum 183 cm ve 78 kiloyum. Bu ürünü daha önce kullandım ve etkisini gördüm. Fakat kas kütlemi arttırmak istiyorum. BU amaçla Karbonhidrat tozu almamı önerenler oldu. Fakat KH tozu yağ yapar diye korkuyorum. Ben kas kütlemi arttırmak istiyorum ama muscletech dışında üründe almak istemiyorum açıkçası çünkü çok faydasını gördüm. Kilo almak isteyen birisi olarak NitroTech-MassTech-Phase8 bu 3 üründen hangisini önerirsiniz acaba?
Kh tozu kullanımına bence gerek yok Nitro Teck kullanmaya devam edip KH ihtiyacını besinlerden karsılayabilirsin bu arada yaglanma dan cokta korkma yaglanmadan kas kütlesi yapmak cokta mümkün olmuyor daha sonra definasyon a girersin

Supplement markaları kişiden kişiye farklı etki gösterdiği çok aşikardır. Nitro Tech beni çok fazla memnun etmedi malesef. Orta derece bir protein tozu benim içinde. Ama kullanıpta çok iyi sonuç alan arkadaşlarım var. Denemeye değer...

Arkadaşlar bende protein almayı planlıyorum sorum şu perfonmance mi için bu yorumlarınız bu farklı değil yani dimi. Bide iki ölçek içince 6 gr kreatin almış mı oluyoruz.
4d9d2a7834ed1a1b00470613df6f7bbc.jpg
da1463d1e8e41438abeb331495167e2e.jpg

Arkadaşlar bende protein almayı planlıyorum sorum şu perfonmance mi için bu yorumlarınız bu farklı değil yani dimi. Bide iki ölçek içince 6 gr kreatin almış mı oluyoruz.
4d9d2a7834ed1a1b00470613df6f7bbc.jpg
da1463d1e8e41438abeb331495167e2e.jpg

Dogrudur yorumlar bu ürün için 1 ölçekte 3 gram creatin vardır 2 olçekte 6 yapar ama 6 gram ı bildigim kadarı ile vicut sentezleyemiyor fazlasını idrar ile atıyor

Bunun yanına hangi kombini yapiyorsunuz? Benim fazla bütçem yok yanına bcaa almayı düşünüyorum uygun mu? Uygunsa hangi bcaa yi önerirsiniz ?

Bir kutum bitmek üzere fena bir ürün değil ama ilk mesajlarda övüldüğü gibi değil.
Belki içeriği değiştiğinden dolayıdır ve benim kulandığım hardcore değildi performance serisi idi
Açıkcası iso 100 buna göre çok daha iyi ve kana çabuk karıştığını hissettiğim bir ürün
Kutu bitince iso 100 e geri dönücem zaten aynı fiyata geliyor
Başlarda çikolatalısının sentetik tuhaf bir tadı vardı çok rahatsız ediyordu şimdi alıştım hissetmiyorum

Back
Yukarı