Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Creatin içeriği sayesinde bu ürünle çabuk şişersiniz ama gözüktüğü kadar kas kazancınız olmaz.. Creatin içeriği sizi verim almışsınız gibi gösterir ama vücut su tuttuğu için kas kütlesini o kadar arttırmadığınızı görürsünüz.. Tabi ki bu ürün başarısız demek değildir bence güzel ve başarılı bir ürün sadece bu ürünü kullanırken su tüketimine normalden daha da fazla özen göstermenizi tavsiye ederim..

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
h****bur*da.com'dan (reklam olmasın diye gizledim) Nitrotech aldım. Kargo elime ulaştı antremandan sonra açtım kargoyu yalnız şöyle bir sıkıntı var. Nitrotech'in kapagının ustunde jelatin-koruma bandı vs yoktu, kapağı döndürdüm direkt acıldı herhangi bir jelatin vs olması gerekmiyor mu ? Kapağı açtım koruma kağıdındı kapağın icindeki nitrotech yazan kağıt halka da ters duruyordu. Acaba fabrikasyon-üretim hatası mı, yoksa gümrükte vs kontrol edilirken mi bu jelatin cıkmıstır yoksa nesquik'i mi kitlediler bana ? bu arada bardrol'de vs sorun yok farmatech bardrolü var. Tadında da aman aman fark yok gayet düz nitrotech her zamanki gibi ufak tefek çökmeler vs oluyor suyla,şeker oranı vs de farklı degil hatta daha az geldi.
Görüşleriniz nedir acaba ? daha evvel bu siteden alışveriş yapmıs olan ya da bu tarz durumla karsılasmıs biri var mı acaba ?

Hepsi burada dan ekstra indirimli aldım bu ürünü ama bekle bekle bi hal oldum.şaka gibi adamlar yanında verdikleri teneke shaker ı yolladılar önceden.Gel de delirme :)
210 lira yazıyor nerde indirim ;)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ürün fazlasıyla su tutuyor ve sanırım buda creatinden dolayı bıraktığınızda su kaybı nedeniyle düşen bir haciminiz oluyor !!

Açıkçası kaçıncı kutu bilemiyorum ama bıraktığınızda bir su kaybı yaşıyorsunuz,beslenmemde bir değişiklik olmamasına rağmen sadece ürün bittiği için 4 kilo kadar bir düşüş yaşadım 78'den 74'e düştüm boyum 1,76 neredeyse ilk kez 10 günden fazladır muscle tech nitrotech izole kullanmıyorum yani 10 günde 4 kiloya yakın düşüş yaşadım ama bir güç kaybı olduğunu düşünmüyorum ölçü almadım ama son ölçtüğümde kolum 40'idi ama muhakkak bir ölçü düşüşü yaşamışımdır,aslında şimdi daha define duruyorum öylede bir gerçek var.

Açıkçası kaçıncı kutu bilemiyorum ama bıraktığınızda bir su kaybı yaşıyorsunuz,beslenmemde bir değişiklik olmamasına rağmen sadece ürün bittiği için 4 kilo kadar bir düşüş yaşadım 78'den 74'e düştüm boyum 1,76 neredeyse ilk kez 10 günden fazladır muscle tech nitrotech izole kullanmıyorum yani 10 günde 4 kiloya yakın düşüş yaşadım ama bir güç kaybı olduğunu düşünmüyorum ölçü almadım ama son ölçtüğümde kolum 40'idi ama muhakkak bir ölçü düşüşü yaşamışımdır,aslında şimdi daha define duruyorum öylede bir gerçek var.
Cok şaşırtıcı 10 günde bu kadar kilo vermeniz , ürünü kullanmadan önce kac killoydunuz ,üründen sonra kac kilo oldunuz

78'idim şimdi 74'üm dün ve bugün tartılmadım hatta birkaç farklı tartıya çıktım arızalı olduğunu sanarak ayrıca karın bölgemdeki şişkinlik'te ortadan kalktı,en bariz etkiyi gögüs bölgemin uçlarında gördüm sivrilik yerini yuvarlaklığa bırakmıştı.

Resimde 78 kiloyum ve sanırım 14 gün önce çekildi karın bölgem şimdi daha define aynı zamanda gögüs uçlarımdaki sivrilik yok oldu..[DOUBLEPOST=1405265615][/DOUBLEPOST]Yaşadım evet ama şimdi kaç kilo aldın dersen hatırlamıyorum ahım şahım bir fiziğe sahip değilim zaten odun gibiyim ama allah izin verirse çok daha iyisi olucak..

Eklentiler

• booo.jpg
    booo.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 666
Back
Yukarı