arkadaşlar bu üründe steroid mevcut mu acaba? nette bu tür şeyler yazılmış
Nitro-tech'in içerisinde steroid yok, her söylenen dedikoduyu ciddiye almayın, biliyorum konu sağlık olunca bu dedikodu bile olsa insan ciddi ciddi araştırmak istiyor lakin rahat olun.
nitro techin toplatılacağı ile ilgili birkaç bişey söyleniyor..ne gibi doğruluğu var satışı durdurulcakmış alerjik bi madde varmış gibi şeyler duydum ne gibi doğruluğu var bende şuan nitro kullanıyorum tadından ve performansından çok memnunum.. .
nitro-tech'in toplatılacağı söylentisi tamamen uydurmadır, delinin biri kuyuya taş atmış deyiminin bir uzantısı,
ayrıca içerisinde alerjik madde yok lakin bir kişinin bünyesi belli maddelere karşı reaksiyon gösteriyorsa, bu olay ürünün değil kişinin sağlık sorunlarından ileri gelmektedir...
ara verilmesi gerekirmi dendiği kreatin yüzünden en azından 3 ayda bir filan gibi..
içerisinde kreatin var diye ara verilmesinin sebebi vücut kendi rutin kreatin üretimini yapsın diyedir, lakin vücut unutmaz kreain gerektiğinde zaten kendisi üretecektir, bu nedenle illaki ara verilmesi gerekir diye bir kaide yok, fakat kreatinde bazı organlar hızlı çalışır böbrekler özellikle, arada bir dinlendirmek gerekebilir.
Dişlere çok zararı olur sanırım. Ağzımın içi yapış yapış oluyor. Çilekli kullandığım için ağzımın içini fırçalayınca öncesinde defalarce gargara yapmış da olsam kırmızı renkli su çıkıyor.
aldığım nitro'ların hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım, aldığınız yerin güvenilirliğini sorgulayabilirsiniz, yahut o ürünün o serisine denk gelmiş dengesiz gıda boyası kullanımı rast gelmiş olabilir, yahut benzeri bir durum vuku bulmuş olabilir. son kullanma tarihi geçmiş olabilir vs vs...
bu tür ürünlerde aldığınızı yeri özenle seçiniz. sağlığın şakası olmaz.