Çileklisi çok köpürüyor, gaz yapıyor. Hele gece içerseniz yandınız. Çikolatalısı köpürmüyor, daha az gaz yapıyor çilekliye göre.
Optimum Gold'a göre ciddi güç artışı sağladı bende Nitro-tech.
Ben bu sporu yeni yeni yapmaya başlayan birisiyim, ve bundan sonra anlaşılan sizin gibi yardım sever arkadaşlardan abilerden çok şey öğrenicem. Neyse konuya geleyim, size bir sorum olacak.
Ben bu ürünü almaya karar verdim, ama etkisini arttırmak için yanına amino asitte düşünüyorum. Amino asit ve proteinin kombinesi nasıl olur ? Bana bir + sağlar mı yoksa sadece protein de yeterli midir ? Derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana.
Sağlıklı yaşam ve sağlıklı forumlar dilerimthums:
Bence Nitro-tech Hardcore tamamen şişirme bir ürün, özellikle Türkiye için çok övgü alıyor çok, nasıl ON %100 Whey övgü alıyor aynen öyle, Türkiye'de ürün döngüsü kısıtlı olduğundan insanlar bellirli ürünleri çok abartıyor, tam 2 ay boyunca haftada en az 5 idman yaptım ve nitro-tech idman sonraları aldım. Complex bir ürün unutulmamalı, bana istediğim gelişimi vermedi ama gerilemede olmadı bence tam bir orta karar bir ürün. Uluslararası muhtelif forum sitelerini de okudum, değerlendirmeler ortalama 6.5 - 7.5 arası değişiyor. Çok abartmayalım evet iyi bir kompleks ürün ama en iyilerden değil ve idman sonrası %100 Whey Proteinler bence daha çok iş yapıyor, ondadır ki şuan Ultimate Prostar %100 Whey Protein'i araştırıyorum. Nihai olarak; memnun kalmadım diyemem, çok memnun da kaldım diyemem, tam bir orta karar, daha iyi ürünler var, tecrübe edindim ve araştırdım, paylaşmak istedim.
Saygılarımla...
Ben bu sporu yeni yeni yapmaya başlayan birisiyim, ve bundan sonra anlaşılan sizin gibi yardım sever arkadaşlardan abilerden çok şey öğrenicem. Neyse konuya geleyim, size bir sorum olacak.
Ben bu ürünü almaya karar verdim, ama etkisini arttırmak için yanına amino asitte düşünüyorum. Amino asit ve proteinin kombinesi nasıl olur ? Bana bir + sağlar mı yoksa sadece protein de yeterli midir ? Derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana.
Sağlıklı yaşam ve sağlıklı forumlar dilerimthums:
Arkadaslar 2 haftadır kullanamya basladım bu protein tozunu . Kullanmadan önce kolumu ölctürtügümde 34 cm çıkmıştır . 2 hafta sonra tekrar ölçtüğümde 35 cm yükselince toozun işe yaradığı kanısındayım
Haftada en az 5 idman yaptım diyorsun istersen haftanın her günü idman yap kutu kutu nitrotech bitir yinede işi yaramaz. Dinlenmenin büyümek olduğunu unutmuşsun.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------
Ben nitro-tech + universal amino asit 3001 kombine ediyorum her idman sonu. Vede çok iyi bir etki gösterdi. Ama ben bu sporla haşır neşır olan biriyim 90 kiloyum belirli kas kütlem var bu yüzden protein tozu+amino kullanıyorum.
Yeni başlayanlar 1 ay supplement kullanmaası gereksiz. Kilo alıp kas kütlesi oluşturmak için karbonhidrat tozu+protein tozu gerek. Amino asite gerek yok şuan için. Tabi senin vucut tipini bilmiyoruz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------
Genelde biceps ayda 2 cm artar. buda 2 haftada bir 1er cm artması demek.
Tabi sıkı idman iyi beslenme iyi dinlenme iyi uyku ile
Her sabah 150 ml suya 1 ölçek nitro-tech. idmandan yarım saat önce 150-200 ml suya 1.5 ölçek nitro-tech. idmandan hemen sonra 200 ml suya 2 ölçek nitro-tech.
Firma günde 3 öğün 2şer ölçek koyun diyor tam performans için.