Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Çileklisi çok köpürüyor, gaz yapıyor. Hele gece içerseniz yandınız. Çikolatalısı köpürmüyor, daha az gaz yapıyor çilekliye göre.

Optimum Gold'a göre ciddi güç artışı sağladı bende Nitro-tech.

Çileklisi çok köpürüyor, gaz yapıyor. Hele gece içerseniz yandınız. Çikolatalısı köpürmüyor, daha az gaz yapıyor çilekliye göre.

Optimum Gold'a göre ciddi güç artışı sağladı bende Nitro-tech.

Az önce çileklisini aldım kafa_

Bence Nitro-tech Hardcore tamamen şişirme bir ürün, özellikle Türkiye için çok övgü alıyor çok, nasıl ON %100 Whey övgü alıyor aynen öyle, Türkiye'de ürün döngüsü kısıtlı olduğundan insanlar bellirli ürünleri çok abartıyor, tam 2 ay boyunca haftada en az 5 idman yaptım ve nitro-tech idman sonraları aldım. Complex bir ürün unutulmamalı, bana istediğim gelişimi vermedi ama gerilemede olmadı bence tam bir orta karar bir ürün. Uluslararası muhtelif forum sitelerini de okudum, değerlendirmeler ortalama 6.5 - 7.5 arası değişiyor. Çok abartmayalım evet iyi bir kompleks ürün ama en iyilerden değil ve idman sonrası %100 Whey Proteinler bence daha çok iş yapıyor, ondadır ki şuan Ultimate Prostar %100 Whey Protein'i araştırıyorum. Nihai olarak; memnun kalmadım diyemem, çok memnun da kaldım diyemem, tam bir orta karar, daha iyi ürünler var, tecrübe edindim ve araştırdım, paylaşmak istedim.

Saygılarımla...

Arkadaslar 2 haftadır kullanamya basladım bu protein tozunu . Kullanmadan önce kolumu ölctürtügümde 34 cm çıkmıştır . 2 hafta sonra tekrar ölçtüğümde 35 cm yükselince toozun işe yaradığı kanısındayım

EgemenCi, o 1 cm bu ürüne borçlu olamayabilirsin. Yani yaptığın idmanlar, dinlenmelerin, geçirdiğin 1 hafta... Bir de haddime değil belki ama biliyorsun kollar, adeleler sıcakken ölçülür, gelişmeyi daha net görebilmek için... Bir de ne kadar süredir yapıyorsun bu sporu o da önemli yenilerdensen yani 6 ay - 12 ay arasını doldurmadıysan gelişimler çok çabuk olabiliyor, ben 4-5 yıldır yapıyorum, kollarım sıcakken 48.5 cm geliyordu bu ürünü aldım, 1.5 ay içinde bitirdim biraz da olsa kilo verdim, Nitro-tech bittikten sonra ölçü aldığımda kollarım 48cm idi. Demek istediğim şu vücudunda ki her gelişimi gıda takviyelerine bağlama, bunun yanında iyi beslenme, dinlenme hatta pskolojik etkilerde var... Saygılarımla...

Konu açıp meşgul etmeyim dedim, ve buraya yazmaya karar verdim.

Ben bu sporu yeni yeni yapmaya başlayan birisiyim, ve bundan sonra anlaşılan sizin gibi yardım sever arkadaşlardan abilerden çok şey öğrenicem. Neyse konuya geleyim, size bir sorum olacak.
Ben bu ürünü almaya karar verdim, ama etkisini arttırmak için yanına amino asitte düşünüyorum. Amino asit ve proteinin kombinesi nasıl olur ? Bana bir + sağlar mı yoksa sadece protein de yeterli midir ? Derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana.
Sağlıklı yaşam ve sağlıklı forumlar dilerim :) thums:

Ben bu sporu yeni yeni yapmaya başlayan birisiyim, ve bundan sonra anlaşılan sizin gibi yardım sever arkadaşlardan abilerden çok şey öğrenicem. Neyse konuya geleyim, size bir sorum olacak.
Ben bu ürünü almaya karar verdim, ama etkisini arttırmak için yanına amino asitte düşünüyorum. Amino asit ve proteinin kombinesi nasıl olur ? Bana bir + sağlar mı yoksa sadece protein de yeterli midir ? Derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana.

Kardeşim biraz okuyup araştırırsan forumda bu konularla ilgili bilgi fazlasıyla var, Nitrotech ürün sayfasında bunları konuşmamız konu dışı olabilir ama bence özellikle ilk zamanlarda [özellikle 6 ay] protein tozu fazlasıyla yeterli olur, senin kas kütlen ne ki ? ona göre düşün, abartmaya gerek yok vücut fazlasını dışarı atar, bir ölçek protein tozunda hele ki nitrotech gibi ortalama üstü denebilcek kompleks bir protein tozunda senin vücudunun ihtiyacını karşılayacak tüm değerler var emin ol, unutma tek başına supplement bir hiçtir, düzenli idman, sıkı idman, düzenli yaşantı, düzenli beslenme artı kas ve yağ oranına göre özellikle idman sonraları supplement kullanman fazlası ile yeterli olacaktır, konuyu çok dağıtıyoruz belki ama, çok yakın tanıdığım bir abim bu sporu 11 yıldır yapıyor [yaşı32], kendisi doktor, ilaçları zaten geçtim, supplement [gıda takviyesi] bile zerre kullanmıyor, ama inanılmaz derecede dikkatli besleniyor, çok düzgün yaşıyor şaşırırsın, kolları sıcakken 49 cm, benchpress'te haftada bir göğüs çalışır ve çok rahat 6 [tekrar] * 152kg bench_O yapıyor, tabi 11 yıl, ama şu da var 10 yıllarca bu sporu yapmış, tonlarca supplement kullanmış, hatta steroidler kullanmış abilerim, arkadaşlarım da var, ancak bahsettiğim doktor abinin yarısı kadar anca olabiliyorlar, sağlık açısında kıyaslamıyorum bile...

Suleyman1992, dediklerimi dikkatlice okursan ne demek istediğimi anlarsın, gıda takviyeleri mucize yaratmaz, mucizeyi sen sabır ile var edebilirsin.....

Saygılarımla...

Bence Nitro-tech Hardcore tamamen şişirme bir ürün, özellikle Türkiye için çok övgü alıyor çok, nasıl ON %100 Whey övgü alıyor aynen öyle, Türkiye'de ürün döngüsü kısıtlı olduğundan insanlar bellirli ürünleri çok abartıyor, tam 2 ay boyunca haftada en az 5 idman yaptım ve nitro-tech idman sonraları aldım. Complex bir ürün unutulmamalı, bana istediğim gelişimi vermedi ama gerilemede olmadı bence tam bir orta karar bir ürün. Uluslararası muhtelif forum sitelerini de okudum, değerlendirmeler ortalama 6.5 - 7.5 arası değişiyor. Çok abartmayalım evet iyi bir kompleks ürün ama en iyilerden değil ve idman sonrası %100 Whey Proteinler bence daha çok iş yapıyor, ondadır ki şuan Ultimate Prostar %100 Whey Protein'i araştırıyorum. Nihai olarak; memnun kalmadım diyemem, çok memnun da kaldım diyemem, tam bir orta karar, daha iyi ürünler var, tecrübe edindim ve araştırdım, paylaşmak istedim.

Saygılarımla...

Haftada en az 5 idman yaptım diyorsun istersen haftanın her günü idman yap kutu kutu nitrotech bitir yinede işi yaramaz. Dinlenmenin büyümek olduğunu unutmuşsun.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------

Ben nitro-tech + universal amino asit 3001 kombine ediyorum her idman sonu. Vede çok iyi bir etki gösterdi. Ama ben bu sporla haşır neşır olan biriyim 90 kiloyum belirli kas kütlem var bu yüzden protein tozu+amino kullanıyorum.

Yeni başlayanlar 1 ay supplement kullanmaası gereksiz. Kilo alıp kas kütlesi oluşturmak için karbonhidrat tozu+protein tozu gerek. Amino asite gerek yok şuan için. Tabi senin vucut tipini bilmiyoruz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------

Arkadaslar 2 haftadır kullanamya basladım bu protein tozunu . Kullanmadan önce kolumu ölctürtügümde 34 cm çıkmıştır . 2 hafta sonra tekrar ölçtüğümde 35 cm yükselince toozun işe yaradığı kanısındayım

Genelde biceps ayda 2 cm artar. buda 2 haftada bir 1er cm artması demek.

Tabi sıkı idman iyi beslenme iyi dinlenme iyi uyku ile

Hepinize teker teker teşekkür ederim, zaman ve ilgi gösterdiğiniz için. Ben bu spora başlayalı 3 ay oldu, fakat 9 senelik futbol geçmişim var. Yaşım 19 boyum 1.81 kilom 75 74 orası sürekli gelip gidiyor.
Biraz destek istiyorum hepsi bu, '' AMAN TANRIM '' dedirtecek bir şey değil yani. Bende biliyorum uyku düzeni, antreman düzeni, beslenme düzeni, vs vs. Hepsini yeterince uygulamaya çalışıyorum. Çabuk kilo alıp çabuk kilo verebilen bir yapım var, vede bu bir +'dır benim için gerçekten gelişmeye meyilli bir vücüt yapım var. Futbol'dan gelen bir + olarak görüyorum bunuda. Ama burada sizlere soru sorduysam, gerçekten değerlendirmek için soruyorum. Tekrardan her birinize teker teker teşekkürlerimi sunuyorum.

Haftada en az 5 idman yaptım diyorsun istersen haftanın her günü idman yap kutu kutu nitrotech bitir yinede işi yaramaz. Dinlenmenin büyümek olduğunu unutmuşsun.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------

Ben nitro-tech + universal amino asit 3001 kombine ediyorum her idman sonu. Vede çok iyi bir etki gösterdi. Ama ben bu sporla haşır neşır olan biriyim 90 kiloyum belirli kas kütlem var bu yüzden protein tozu+amino kullanıyorum.

Yeni başlayanlar 1 ay supplement kullanmaası gereksiz. Kilo alıp kas kütlesi oluşturmak için karbonhidrat tozu+protein tozu gerek. Amino asite gerek yok şuan için. Tabi senin vucut tipini bilmiyoruz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------

Genelde biceps ayda 2 cm artar. buda 2 haftada bir 1er cm artması demek.

Tabi sıkı idman iyi beslenme iyi dinlenme iyi uyku ile

Öncelikle eyvallah tiger, gayem zaten bir nebze olsa da ufalmak zaten yeterince hacim sahibiyim, bulk olduğum söylenebilir açık, dinlenme safhasını gayet net yerine getiriyorum zaten bu 5 idmanın 3 hardcore bodybuilding 2'si ise boks, cardio; bu ürünle ilgili değerlendirmelerimi paylaşmak istedim...

''Egemenci'' ve ''Suleyman1992'' için dediklerine ise harfıyen katılıyorum, çok dogru, ayrıca Suleyman1992 ben de bodybuildinge başlamadan evvel lisanslı [FB, BJK, KSK, İzmirSpor gibi takımlarda ] basketbolcuydum, bodybuildingi güç kazanmak için ek olarak diğer sporlar için yapmak ile direk bodybuilding yapmak arasında çok fark vardır, onun içindir ki, futbolcu geçmişin bu spora çokta bir şey katmaz, bu spor farklı bir yaşam tarzı, farklı bir düzen gerektirir; binaenaleyh sana tavsiyem vücut geliştirmeye başlayalı yalnızca 3 ay olduysa hiç bir supplemen alınmamalı, gereksizdir, [büyüme suplementlarından bahsediyorum, L-carnitine amino asidi vs den değil] sonraki 9 ay da ise protein tozu tek başına yeter [iyi bir toz ise] 1 yıldan sonra daha farklı desteklerle geçilmeli diye düşünüyorum, tekrarlıyorum nitro-tech gibi ortalama üstü bir protein tozu idman sonraları ve sabah alımlarında [birer ölçek] gayette ilk bir yıl tek başına işini görür... ( Tabi bunları düşünürken senin 75kg veya altında olduğunu varsayıyorum, kas kütlene bağlı olarak]

Saygılar...

Son düzenleme:
sabah kalkar kalkmaz birde spordan hemen sonra günde 2 ölçek off günlerde sadece sabah benim yapmış oldugum bu

Her sabah 150 ml suya 1 ölçek nitro-tech. idmandan yarım saat önce 150-200 ml suya 1.5 ölçek nitro-tech. idmandan hemen sonra 200 ml suya 2 ölçek nitro-tech.

Firma günde 3 öğün 2şer ölçek koyun diyor tam performans için.

bence de firmaya bakmamak lazım bende sabah ve spordan hemen sonra birer ölçek alıyorum 1 kutu bitirdiğimde gelişimi merak ediyorum saygılarımla...

1.8kg bıtmek uzere hıc oyle gaz problemı yapmadı. sabah uyandıgımda ve antrenmandan sonra bır olcek seklınde kendını gosterdıgını soyleyebılırım. antrenmandan once ıcmenınde belkı psıkolojık getırıden pek fazlasını saglayacagını dusunmuyorum

1 ölcekte 250ml su kullanıyorum su ile çözülmede sorun yok fakat aynı kullanımda süt ile kullanınca cok katı oluyor içilmiyo nasıl çözücez bu problemı :)

Back
Yukarı