Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Arkadaslar aldımda 2 haftadır antremandan once sonra 1 er lcek atıp su ıle ıcıyorum normalı nedır kac olcek atmak gerekır kafam karıstı bazıları antremandan once 2 olcek sonra 2 olcek demıste :S spor hocamda 1 olcek dedeı once ve sonra :S

Arkadaslar aldımda 2 haftadır antremandan once sonra 1 er lcek atıp su ıle ıcıyorum normalı nedır kac olcek atmak gerekır kafam karıstı bazıları antremandan once 2 olcek sonra 2 olcek demıste :S spor hocamda 1 olcek dedeı once ve sonra :S

250 ml suya 1.5 ölçek üstüne 1 ölçek karbonhidrad. shaker almak lazım ama iyi karışması için

250ml su da 1 ölçek nitro tech 1 ölçen gainer püre gibi olur.çok zor içilir diye düşünüyorum.

1.5 ölçek ntro 1 ölçek karbondhrat (50g) 250 ml suya koyu kıvamlı oluyor çokta güzel oluyor. ben üstüne universal 3001 haplarını bu karışımla yutuyorum 6 tablet. kısaca püre benzetmesi olmamış :p

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:06 ----------

bu gün aldım bende güzel bi kol antremanından sonra içtim bakalım etkisi nasılmış :) ama tadı çok kötü ya diyer proteinlere göre

ben diyim 2 ay sen de 3 ay sonra görürsün etkisini

arkadaslar Optimum Nutrition - Hydro Builder ile karsılastırırsak nasıl olur acaba kullananlar varsa rica etsem hangisini öneriridiniz optımum daha komplıke gorunuyo etkı bakımından nasıldır acaba???

Nitro-tech

selamlar boyum 196 kilom 103 spora baslayalı 1,5 ay oldu ve aynı zamanda diyet uyguluyordum ölçümlerimde kas oranımda düşme oldu ve protein tozu aldım simdi hem kilo vermek hemde kas oranımı yükseltmek istiyorum sizce nitro-tech protein tozunu ne kadar sıklıkta almalıyım? saygılar

konu yardım isteyen üyelerle doldu halbuki biraz yorumları okusalar cevaplarını bulacaklar.

ama bizim millette okuma alışkanlığı yok hazıra konma uğraşmama var.

nitro techin toplatılacağı ile ilgili birkaç bişey söyleniyor..ne gibi doğruluğu var satışı durdurulcakmış alerjik bi madde varmış gibi şeyler duydum ne gibi doğruluğu var bende şuan nitro kullanıyorum tadından ve performansından çok memnunum.. ara verilmesi gerekirmi dendiği kreatin yüzünden en azından 3 ayda bir filan gibi..

vala ürün cins bişey nasıl bi madde varsa içinde. 5 arkadaş gidiyoruz salona 5 mizde bundan aldık 2 arkdaşımızda acayip sivilcelenmeler oldu benim midede biraz poblem yarattı diğer arkadaşlar sağlam. ama etki olarak bir ayda müthiş etki gösterdi hepimizdede. yan etki kişiden kişiye göre değişiyo .

ürünün içinde steroid olduğuna inanmıyorum öle bişe olsa bakanlıktan onay alınamazdı bakanlığı geçtim FDA onay vermezdi.
ikinci olarak ürünün toplatılacağını nerden duydunuz.?

Dişlere çok zararı olur sanırım. Ağzımın içi yapış yapış oluyor. Çilekli kullandığım için ağzımın içini fırçalayınca öncesinde defalarce gargara yapmış da olsam kırmızı renkli su çıkıyor.

Dişlere çok zararı olur sanırım. Ağzımın içi yapış yapış oluyor. Çilekli kullandığım için ağzımın içini fırçalayınca öncesinde defalarce gargara yapmış da olsam kırmızı renkli su çıkıyor.

oyle bı sey yok benımkı de cıleklı ne gargara e bısey ıctıkten snra bıle kırmzlk olmuyo tukrukte

arkadaşlar bu üründe steroid mevcut mu acaba? nette bu tür şeyler yazılmış
Nitro-tech'in içerisinde steroid yok, her söylenen dedikoduyu ciddiye almayın, biliyorum konu sağlık olunca bu dedikodu bile olsa insan ciddi ciddi araştırmak istiyor lakin rahat olun.

nitro techin toplatılacağı ile ilgili birkaç bişey söyleniyor..ne gibi doğruluğu var satışı durdurulcakmış alerjik bi madde varmış gibi şeyler duydum ne gibi doğruluğu var bende şuan nitro kullanıyorum tadından ve performansından çok memnunum.. .

nitro-tech'in toplatılacağı söylentisi tamamen uydurmadır, delinin biri kuyuya taş atmış deyiminin bir uzantısı,
ayrıca içerisinde alerjik madde yok lakin bir kişinin bünyesi belli maddelere karşı reaksiyon gösteriyorsa, bu olay ürünün değil kişinin sağlık sorunlarından ileri gelmektedir...

ara verilmesi gerekirmi dendiği kreatin yüzünden en azından 3 ayda bir filan gibi..
içerisinde kreatin var diye ara verilmesinin sebebi vücut kendi rutin kreatin üretimini yapsın diyedir, lakin vücut unutmaz kreain gerektiğinde zaten kendisi üretecektir, bu nedenle illaki ara verilmesi gerekir diye bir kaide yok, fakat kreatinde bazı organlar hızlı çalışır böbrekler özellikle, arada bir dinlendirmek gerekebilir.

aldığım nitro'ların hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım, aldığınız yerin güvenilirliğini sorgulayabilirsiniz, yahut o ürünün o serisine denk gelmiş dengesiz gıda boyası kullanımı rast gelmiş olabilir, yahut benzeri bir durum vuku bulmuş olabilir. son kullanma tarihi geçmiş olabilir vs vs...
bu tür ürünlerde aldığınızı yeri özenle seçiniz. sağlığın şakası olmaz.

Son düzenleme:
Back
Yukarı