Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
"içeriğininde fazlasıyla kimyasal bulundurduğundan alerjik reaksiyon verebilir" gibi bir yorum yapabiliriz sanırım.

Bu ürünü kullanmaya karar vermiştim fakat (yeni başlayacağım için kullanmaya belki de )fakat diğer ürünlere oranlara daha komplike oldugunu fark ettim ,aklım karışmadı değil doğrusu .

angryhun a katılıyorum vitamınler bıle vucudda alerjıye yol acabılıyor.. ben bır kutu bıtırdım herhangı sorun cıkmadı cıkanı da duymadım

jackal53 teşekkür ederim cevabı için.
Antreman yaptığım günler kullanmayı düşünüyoyorum sadece. sabah uyanır uyanmaz ve de antreman sonrası böle etkili olur mu ?

Bende öyle kullanıyorum. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir kaşık nitroyu suyla karıştırarak içiyorum ve antrenman sonrası hiç vakit kaymetmeden indiriyorum miğdeye. Off günlerde de sabah kalktığımda kahvaltı öncesi bir kaşık içiyorum. Unutmayınız, antrenman yapmadığınız günlerde de vücudun proteine ihtiyacı var.Ancak günlük protein ihtiyacınızı karşılıyabiliyorsanız doğal beslenme ile, ozaman harcamayın tozu:)

Ürünü bitirdim. Yaklaşık 1 aydır da myofusion kullanıyorum. Sadece antremanlardan sonra kullandım. Myofusion da aynı şekilde. Myo'nun tadı daha güzel ancak biter bitmez dönücem Nitrotech'e. Myo'yu kullanırken hep aklımda amino mu alsam, glutamine mi alsam başka bi şey mi eklesem diye düşünce var. Nitro'da nedense içim rahattı ve etkisini rahatlıkla hissedebiliyordum. Çok başarılı bir ürün bence. Hiç bir yan etki ve rahatsızlık görmeden bitirdim kutuyu.

Arkadaşlar muscletech nitro tech kullananlardan saç dökülmesi yaşayan var mı?
Etrafımda bir kaç kişi bu sorunla karşılaşmış. Yanlış anlamayın ürünü kötülemiyorum belki nitroyu kullandıkları döneme denk gelmiştir saç dökülmeleri :D

Arkadaşlar muscletech nitro tech kullananlardan saç dökülmesi yaşayan var mı?
Etrafımda bir kaç kişi bu sorunla karşılaşmış. Yanlış anlamayın ürünü kötülemiyorum belki nitroyu kullandıkları döneme denk gelmiştir saç dökülmeleri :D
Bende oyle bır sorun olmadı 2 arkadasım da kullandı bır problem yasamadık sıvılce dahıl herhangı bır yan etkı olmadı bızde .. bunye farkı desek ama sac dokulmesıne etkı edecek bır urun olmadıgını dusunuyorum

diğer ürünlerde komplike sayılır bunun kadar olmasada ancak bununda mükemmel komplike oldugu söylenemez ki üstünde de ne kadar var yazmıyor kac g glutamin falan

evet bilsek ne kadar bir komlike ürün oldugunu tartışabiliriz ancak böyle bir bilgiye sahip olmadıgımız icin komplike mükemmel herşey var diyemiyorum çok az olabilme ihtimali var

Yıllardır içtiğimiz kolanın içinde ne var onu bile bilmiyoruz. Adamlar en etkili whey komplexlerindein birini yapmış tabi ki bire bir yazmıycaklar ki çok benzer içerikli bir ürün yapılmasın. İçindekileri ve oranları bilmek yeterli diye düşünüyorum. Myofusion'da hangi proteinden ne kadar var onu bile yazmıyo. Bu ürün gerektiği kadar şeffaf bence :D

http://www.muscletech.com/products/nitrotech_hardcore/#overview_tab

Biraz önce aldım ürünü şansıma son üründü Ankara'da GNC mağazalarında tükenmiş ürün,birkaç sorum olacak satın aldığım yerdeki çalışan 1 ölçek kahvaltıdan 1 saat önce aç karnına 1 ölçek de antremandan hemen sonra al dedi.Benim bildiğim 1 ölçek antreman hemen sonrası, 1 ölçek de öğün yemeğinden sonra hangi şekilde kullanayım?Off günümde de 1 ölçek almayı düşün
yorum sizce uygun mu?Kaç gr sütle almalıyım?( boy 1,78 kg 68 3.ayım bitiyor fitnessdaki beslenmem de düzenli diyebilirim şimdiden teşekkür ediyorum)

Linkte kullanımları var fakat en optimum kullanım hangisi onu merak ediyorum; sonuçta bu ürün nispeten pahalı diğer wheylere göre ben de günde 2 ölçek (66 gr toplamda)kullanmayı düşünüyorum.

Back
Yukarı