Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
arkadaşlar bu ürün sizinin de karnınızda şişlik veya vücutta su tutma yapıyor mu?
1 aydır diet yapıyorum ama güzel bir ilerleme kaydedemedim bunu bırakıp diete optimum ile devam edicem belki içindeki creatine dendir.

tadı biraz ağır.şişkinlik değilde biraz rahatsız ediyor mideyi.optimum tat olarak çok daha iyi fakat bunun içeriği çok daha üstün.

Sasor ve Bureaucracy,

Barlar en az 1-2 yildir bakanlik onayli olarak piyasada. Nitrotech protein tozu ise, 3-4 ay öncesinde uzun ugraslarla anca onay alabildi.

Güzel bir ürün ancak Türkiye de fiyati malesef cok yüksek. Optimumun su an ki kampanyasi varken nitrotech satislarini gercekten cok merak ediyorum.

Optimumu da kullandim musletech i de kullandim ikisi arasinda gercekten buyuk fark var bence. Ama nitroya para dayanmiyor. Ben tr den internet yoluyla bilindik sitelerden aliyordum ama maalesef sadece cileklisi mevcut 4 lbslerde, 2lbs olanlarinda vanilya + cilek. Diger cesitlerini alanlar sanirim yurt disindan getirtiyor biz de oyle deneyecegiz artik hem maddi acidan hem aroma acisindan sadece 4lbs nitrotech takilmaz diye umuyorum. Ama cileklinin de tadi cok kotu degil ama optimum gibi iyi karismadigi kesin.

bu ürünü kullananlar gerçekten optimum ile nitrotech in farkını anlayabiliyor mu? yani çok bir fark olacağını sanmıyorum 2si arasında ben 2 sinide kullandım ve gerçekten bir fark anlamadım.

ben nitroyu 3 haftadır kullanıyorum.istediğim gibi gelişme olmadı.fakat beslenmem iyi değil.bence iyi beslenerek 2 ürünü karşılaştırmak lazım.optimum kullandığım zamanlar çok iyi besleniyordum ve çok iyi gelişmiştim.beslenmemi düzeltebilirsem 2 ürün arasındaki farkı daha iyi anlayabilirim sanırım.ancak değişmez bir gerçek varki içerik olarak nitro daha üstün.tad ve suda çözünürlük açısından ise optimum u tek geçerim.

4 yilda kullandigim supplementler:

2 kere weider amino liquids
2 kere weider mega forte
2 kutu optimum 5 lbs whey gold
1 kere de ultimate nutrition

bunlardan pek bir fayda gormedim. millet forte yi ove ove bitiremedi bende bie etkisi olmadi. bendendir dedim. ama nitro da gercekten fark oldu. beslenmede degisen bir sey yok. ama agirliklar artti. 4 yildan sonra bilirsiniz ki agirlik arttirmak zordur steroid kuru olmadan yerinizde sayarsiniz. en basitinden triceps close grip bench press de 30 30 + zbar i 7-8 tekrar zorlanarak yaparken 30 30 u 15 tekrar 35 35 i de 8 tekrar yapiyorum 1 ay sonunda. ki ben bu nu evvelden de yapiyordum artmiyordu bir turlu. barbell curl da da ki bunu cok uzun suredir yapiyorum 25 25 + zbar da 4-5 cıkarırken 8 yardımsız ve 27.5 27.5 + zbar i da 6 tane cikariyorum rahat yardimsiz. simdi biri cikip diyecektir zbar barbel curl de 4 yilda bu kilolara mi geldin ben 40 40 basardim diye. ben sadece farki belirtmek icin yazdim. ozetinde ise yariyor. ama kilo da aldiriyor. diyette iken yani mumkun oldugu kadar az seker tuketirken kardiyoya da devam ederken 4-5 kilo aldim 1 ayda. fazla bir rakam. karisma konusunda gelince arkadasin dedigi gibi optimum kadar iyi karismiyor. optimum bu konuda cok iyi ama bence tad ve erime cok onemli bir faktor degil. nitro yu eritmek icin shaker i sallarken bilek de calismis oluyoruz belki diyorum kollardaki guc artisi bundandir :)

Son düzenleme:
nitro kullanımında 1 ay ı geçiyorum.olumlu yönde gelişmeler gözlemledim.sanırım 2 ay a kadar daha net bir şeyler görebilirim.optimumdan daha hızlı etki gösterdiği bir gerçek.

mrb arkadaslar body yeni basliyan biri olarak bu nitro tech hardcore forumda okuduklarıma gore herkez begendigi icin yurtdısından 2 adet 4 ıbs cikolatalı siparis verdim ve bugun elime ulasdı sorum sudur ki icinde olcek var olarak tahmin ediyordum ama olmadi bende bunu 2 tatlı kasıgı tam tepeleme dolu olmadan olcu alıyorum boyle uygunmudur..baska bi soru daha yagsız sut 200ml kdr+1 tam muz+1 adet yumurta seklinde karisdirmayı planlıyorum bu sizce iyi olucakmidir..

Yumurta karistirmaniza gerek yok, icerisinde yeterince protein var. Ayrica cig yumurta yemenin zararlarini forumdan okuyup arastirmanizi oneririm.

Uzerinde zaten nasil kullanicagi yaziyor, ama ustundeki gibi kullanirsaniz 4lbs'yi tahmin ettiginiziden de cabuk bitireceksiniz. Maalesef etkili oldugu kadar da pahali bir urun.

Şu anda bana cream aromasını kullanıyorum ve tadı iyi. Tad olarak aralarında bir sıralama yapsaydım
1)Cookies and cream
2)Banana cream
3)Triple cohocolate milkshake
4)Chocolate
5)Strawberry
6)Strawberry-Banana
şeklinde olurdu.
Fiyat olarak gerçekten pahalı bir ürün maalesef. Bazen optimuma dönmeyi düşünmüyor değilim...

gercekden pahali bi urun fakat kısa zamanda iyi bi sonuc icin alinicak en iyi supplement sanirim isimden dolayı cok fazla bi zaman bulamıyorum yaklasık 5 ay gibi bi sure yapabilcem artından 5-6 ay ara vermek zorundayım ve bu sure sonrasında yeniden baslicam..simdi herkez aldigi nitro kapinin icinde olcek mevcut sanirsam ama bende ole bisey yokdu olcek olarak daha onceden de dedigim gibi 2 tatlı kasıgı tamda tepeleme dolu olmadan kullanmam uygunmudur sizce bi onemlisi daha gene forumda okuduklarıma gore amino olarakda universal amino 3001 siparis etmisdim yanında ama sonradan gozumden kacan bisey vardı 90 kg ve uzeri gibi bi kutleye sahip insanlar icin ideal bi aminoymus bunu benım boy olrak 1,78 ve 68kg biri olarak kullanmam ne kadar uygun olabilir..

hayatımda kullandığım en berbat proteın tozuydu. bırak ıkıser olcegı bır olecegını bıle bardakta erıtmek ve onu ıcebılmek tam bı ezıyet halını almıstı. faydasını gormedığim gibi iştahımı kesmesıde cabası.
valla muscletech ın hıc bı urunu bana yaramıyor. ıcınde her ne varsa hem mıgdemı bozuyor hemde faydasını gormuyorum. nanox9, nıtrotech, halo, vapor suana kadar kullandıgım muscletech urunlerı...

İçinden ölçek çıkmamasına şaşırdım nereden aldınız ürünleri? Netrition mu başka yabancı bir site mi?

Ben gelmişken sorayim şimdi bunu yaklaşık 2 aydır sürekli kullanıyorum acaba vücudu dinlendirmek gerekir mi? Ya da diyorum 1 süre daha hafif olan optimum la devam edeyim mi? Bende herhangi bir sorun (mide) yaratmadı. Ama kilo aldim 2 ayda 87 den 92 ye çıktım.

Fayda olarak çok işe yaradı. Şimdi burada etkisini göremedim bir işe yaramadı diyen arkadaşlar veya çok işe yaradı diyen kaç yıldır bu sporu yapıyorlar bilgi verebilirler mi? Bunu öğrenme isteğim şu, yeni başlayan biri kullanırsa bu tip ürünleri zaten o aşamada gelişme çok fazla olduğu için çok işe yaradı süper bir şeymiş diyecek. Halbuki daha işin başına olduğu için belki hiç kullanmasa da kısa sürede o kadar gelişecekti.

Ben kendimden bahsedeyim, 4-5 yıldır ugraşıyorum vg ile. Kür ve supplement işine girmedim o yüzden platoyu aşamadım. Ara sıra optimum kullanmıştım bir kaç kez ama etkisi olmadı.
Nitro çok işe yaradı. Çoğu ağırlığı arttırdım. Örnek olarak seated dambıl pressi vereyim. Bunu ben uzun yıllardır yaparım programda hep tutarım bazen 3 ayda bir çıkarırım. Ben bu harekette 27+27 kilolarda takılı kalmıştım. Son sette 12 tane çıkıyordu o da 10 ve 11 zorlarak. 32+32 yi giremiyordum hiç. Çok yardımlı 4-5 tane ama o da ilk setten itibaren yardım ile. Olmuyordu yani. Şimdi 12 tekrar yardımsız yapıyorum. Dips mesela. Programdan hiç çıkarmam. 12 zor çıkarırken ki o zaman 87 kiloydum şimdi 15-20 ye çıktım 92 kilo ile ve çok nizami yapıyorum yani inebildiğim kadar iniyorum eskiden nizami de olmazdı. Artık ayağıma ağırlık da bağlıyorum. Diğer tüm hareketlerde artış oldu. Kesinlikle psikolojik değil. 4-5 yıldan sonra böyle etki ediyorsa bu ürün işe yarıyor diyebiliriz. Kollarda da etkisi oldu. Kolları ölçmedim ama kilolar arttı bayağı. Şunu da eklemek lazım son 2ay programda squat ve deadlift ekledim çünki tüm vücudu etkileyen hareketler oldukları için. Onun da bir parça etkisi olmuş olabilir.

Son düzenleme:
netrition sitesinden aldım bu urunu tam bunu msj yazdıgım sırada iyicene karısdırmak geldı aklıma sonuc olcek en dibinde cıkdı sankı gormuyelım dıye en dibe sokulurmu :)

bende bu urunu netritiondan aldim arkaadaslar ama kutunun ustunde son kullanma tarihi yok bide karisstrinca topak topak oluyo herkezde boylemi :S:S

blender kullandıgım icin topak olma sorunu yasamıyorum fakat son kullanma tarihi kutunun ustundeki ambalajın alt kısmında yazıyo 10132010 benımki..

Bu üründe hangi aromayı aldığınız da değişiyor karışma konusunda. Mesela vanilyalı çilekliden çok daha iyi karışıyor. Ama çilekli de olsa 1 bardak 1 ölçek koyarsanız kaşıkla çok hızlı karıştırınca fena karışmıyor. Yavaş karıştırırsanız topaklanma olur.

Back
Yukarı