Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
bu sefer çikolata aromalısını getirttim. tadı güzel, rengide farklı. benim kullandığım diğer ürünlerde aroma değişsede renk değişmiodu hiç, bunu direk koyu kahve görünce şaşırdım :)

Ürünün kapağının üzerinde marka yazılı şefaf bir koruma var, zor çıkıyor, daha sonra kapağın altında ayrı bir folyo koruma vs. yok(diğer pek çok ürünün tersine). bu duruma şaşırıpta kimse aldığı ürünü sahte sanmasın diye söylüyorum.

ben yarım litrelik pet şişe veya Gatorate şişesinde suyla karıştırıyordum, tam olarak erisede(topak topak olmuyor) yüzde yüz homojen çözülmüyor. o yüzden suya karıştıranlar en az 750 ml su kullansın derim. daha hızlı emilim için.

daha önce sabah 1 ölçü ant. sonrası 1 ölçü alıyordum o bile süper etki etti, bu ikinci 4lbs yi sabah 2 ant sonrası 2 ölçü kullanıcam bakalım nasıl olacak.

Kullandıklarım: Çilek-Muz, çilek, çikolata, triple chocolate milkshake.
Elimde olanlar: Banana Cream, cookies cream.
Sırayla hepsini deniyorum. Şimdiye kadar en beğendiğim aroması triple chocolate milkshake'di fakat, yine de tadı değişik. Nitro-Tech'in aromaları gerçekten acayip.

suplemet kombınemdekı bır urunde nıtrotech. ben suplamentlerın alınış zamanları konusunda herzaman sıkıntı yasıyorum. bu urun ıcın soylenen ant sonrası 2 olcek. sabah kalkınca 2 olcek vs. 15 gundur yaptıgım suplement kombınemde soyle bır sıkıntı yasıyorum. sımdı sabah nıtro almam lazım ama ondan enaz 30 dk once nıtrıx. sabah kacta kahvaltıya oturuyorum 8 de. bu durumda 6 da falan kalkıp nıtrıx ıcmem gerı yatmam 45 dk sonra tekrar kalkmak falan gerekeceekkı uykumu o kdara bolmek ıstemem. bende sabah 730 da nıtrıx alıyorum 8 de kahvaltı sabahkı nıtro yu atlıyorum. 10 gıbı nıtro ıcıyorum (ara öğün nıyetıne 1 olcek). gelelım ant sonrasına. ant 9 da bıtıyor. hemen sonrası cellmass alıyorum. 30 dk sonra nıtro ama cellmass ta nıtroda cıddı derecede ıstah kaybı yaptıgı ıcın eger 2 olcek alırsam yemek yıyemıyorum belkı belkı 2 saat sonra. ee saat oldu 11 - 12 o vakıttede yemek yenmezkı. bende onu şu sekılde ayarladım ant sonrası cellmass 30 dk sonra nıtro(1 olcek) 30-45 dk sonra yemek 1 saat sonra sonra nıtro 1 saat sonra optımum casein. bence bu bıle fazla geldıgınden caseınden 1 saat oncekı nıtro yu kaldıracagım. demem o kı bu urunu 2 ser olcek kullanın demek teorıde guzelde uygulamak ozellıklede kombıne ıcındeyse cıdden cok zor. bakalım boyle tek olcek ve gun ıcınde bıkac kez alımla faydasını gorebılcekmıyım nıtronun.

saygılar.......

Tüm muscletech ürünlerinde bunu görüyorum. Çok yüksek dozlarda almak gerekiyor her zaman.

Bunun ürün satımını artırmayla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Nitrotech sonuçta bir protein tozu ve alınması gereken en iyi vaktin antrenman sonrası olduğunu düşünüyorum. Bir ölçeğinde 20 gr protein olması işi biraz zorlaştırıyor.

Antrenman sonrası 2 ölçek alınabilir.

Sabah ise normal bir whey yeterlidir gibime geliyor. Kullanmadığım için emin konuşamıyorum.

Bana kalırsa etkili ama fiyata bakarsak gereksiz bir ürün.

Böyle ürünler görünce "bu ürün yokken vücut yapılmıyor muydu" diyorum her zaman.

İyi çalışmalar.

suplemet kombınemdekı bır urunde nıtrotech. ben suplamentlerın alınış zamanları konusunda herzaman sıkıntı yasıyorum. bu urun ıcın soylenen ant sonrası 2 olcek. sabah kalkınca 2 olcek vs. 15 gundur yaptıgım suplement kombınemde soyle bır sıkıntı yasıyorum. sımdı sabah nıtro almam lazım ama ondan enaz 30 dk once nıtrıx. sabah kacta kahvaltıya oturuyorum 8 de. bu durumda 6 da falan kalkıp nıtrıx ıcmem gerı yatmam 45 dk sonra tekrar kalkmak falan gerekeceekkı uykumu o kdara bolmek ıstemem. bende sabah 730 da nıtrıx alıyorum 8 de kahvaltı sabahkı nıtro yu atlıyorum. 10 gıbı nıtro ıcıyorum (ara öğün nıyetıne 1 olcek). gelelım ant sonrasına. ant 9 da bıtıyor. hemen sonrası cellmass alıyorum. 30 dk sonra nıtro ama cellmass ta nıtroda cıddı derecede ıstah kaybı yaptıgı ıcın eger 2 olcek alırsam yemek yıyemıyorum belkı belkı 2 saat sonra. ee saat oldu 11 - 12 o vakıttede yemek yenmezkı. bende onu şu sekılde ayarladım ant sonrası cellmass 30 dk sonra nıtro(1 olcek) 30-45 dk sonra yemek 1 saat sonra sonra nıtro 1 saat sonra optımum casein. bence bu bıle fazla geldıgınden caseınden 1 saat oncekı nıtro yu kaldıracagım. demem o kı bu urunu 2 ser olcek kullanın demek teorıde guzelde uygulamak ozellıklede kombıne ıcındeyse cıdden cok zor. bakalım boyle tek olcek ve gun ıcınde bıkac kez alımla faydasını gorebılcekmıyım nıtronun.

saygılar.......

bu konuda doğru yapıp yapmadıgımı cıdden merak edıyorum. o yuzden msjım dıger sayfada kaldı ve gozden kacmasın dıye bu sayfayada tasımak ıstedım.

saygılar.....

therion, sabahlar benim içinde problem. şu an Celltech ve Nitrotech kullnıyorum. Sabahları, Muscletechin sitesinde 2 ürünün kombinesi bölümüne yazdığı şekliyle; kalkıp aç karnına Celltech içiyorum. 30 dk sonrada 1,5 ölçek nitrotech içiyorum. Sonuç olarak daha kahvaltı etmeden nerdeyse 2 lt su içmiş oluyorum. Kahvaltı hem çok gecikmiş oluyor(kalktıktan 1 saat sonra) hemde iştah kapanmış oluıyor o kadar su içince. Maddi durmuna göre yakında bende Nitrix e başlamayı düşünüyorum bakalım o zman nasıl olacak.

Bence sabahları nitrixden sonra Nitro techi atlama. Benim bildiğim sabahları vucüt proteine aç oluyor ve Nitro tech bunu çok güzel sağlıyor. 7:15 de kalkıp nitriz içmen, 7:45 de Nitro tech(1-1,5 ölçek) sonrada 8 de kahvaltı yapman en güzeli olur.

Ben pahalı olmasa 1 ölçek kahvaltıdan 15-20 dk önce, 1 ölçekte 3 saat sonra ara öğünde almak isterdim Nitroyu ama malum pahalı bi melet :)

çok çok etkili bi ürün.şahsen şidetle tavsiye edrim.ama iyi bi etki için öle az kullanım yapmayın.kullanım tavsiyesine uyarak kallanın fayda görürsünüz.Fiyatı pahalı olduğu için bazıları uzun süreli kullanmak için kısarak kullanıyoda ondan sölüyorum :D:D:

4LBS lik kutuyu açtığınızda, kutunun %70 %75 lik kısmı dolu. Doğru mudur arkadaşlar? bende öyle çıktı da... yarın tartıcam, gerçi normal optimum 5LBS kutusu ile yanyana koyduğumda Kutu biraz ince ve daha uzun yükseklik olarak. bu şartlarda normal olmalı...

Tadi biraz ağir.çok şekerli gelio banada.sütle idare edio ama suyla içmesi gerçekten biraz zorluo.bi daha vanilyali falan söylicem çikolatasi gerçekten bayiyo.

bende alıştım valla güzel gidio şuan:) gelişmede güzel olur inş.bir sorum olcak size ben 1.5 ölçek alıyorum antremandan sonra yani 30gr protein.sizce yeterli mi yoksa daha fazla mı almam gerekir?

Triple chocolate milkshake aroması normal çikolata aromasına göre çok daha şekerliymiş hissi uyandırıyor. Çikolata aromasına çok şekerli diyorsanız triple chocolate milkshake aromasını almanızı tavsiye etmem.
Cookies and cream aroması ise tek kelimeyle harika. Kurabiyeye benzer oldukça hafif bir aroması var ve insanı baymıyor içerken. İçine ince rendelenmiş meyve ve soğuk süt katılmış hali starbucksta çok rahat 10-15tl'ye satılabilir ve oldukça da tutar:)

Triple chocolate milkshake aroması normal çikolata aromasına göre çok daha şekerliymiş hissi uyandırıyor. Çikolata aromasına çok şekerli diyorsanız triple chocolate milkshake aromasını almanızı tavsiye etmem.
Cookies and cream aroması ise tek kelimeyle harika. Kurabiyeye benzer oldukça hafif bir aroması var ve insanı baymıyor içerken. İçine ince rendelenmiş meyve ve soğuk süt katılmış hali starbucksta çok rahat 10-15tl'ye satılabilir ve oldukça da tutar:)

bende triple chocolate milkshake var:) halbuki ne hayallerle almıştım.gerçekten çok şekerli.tavsiye etmem o açıdan.şekerli su içio gibi oluyorsunuz.bi daha ki siparişimide cookies and cream söylicem rpac thums:

Ürünün gofret şeklinde barları haricinde Türkiyede yasal olarak satışı yoktur. Yurt dışından çok özel yöntemlerle getirilebilmekle beraber alınan şehir gümrüğüne göre uygulama değişmektedir. Ürünün eski tarihli olmamasına dikkat etmek gerekir. Yurt dışından 4 lbs lik olanın 3 kez getirdim yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Bu ürün protein tozlarının mercedes idir. Diğerleriyle kıyaslanmasının dahi yersiz olduğunu düşünüyorum. Saygılar.

Back
Yukarı